Merhabalar 4 gün sonra tam 1 yıldır lohusa sendorumu yaşıyorum benim ki biraz daha çok zor doğumdan ilk 15 gün iyiydi ama sonrasına annemle tartısmamız bebek bakımı uykusuzluk felan derken depresyona girdim ve duygularımı kaybettim hiç bir duygu hissetmiyorum annelik duygum kocama olan aşk sevgi duygusu aklınıza ne gelirse.. Duygu nedir bilmiyorum 1 senedir yaşayamıyorum Bakirköy de geçen sene mart ayında tam 1 ay yatarak tedavi gördüm orda Ekt (beyine elektrik şok) verdiler 7 seans ve hiç bir fayda sağlanmadı sonra erenköy ruh ve sinir hastanesınde yattım tekrardan farklı tedavi farklı ilaçlar yine fayda sağlanmadı gitmediğim hastane kalmadı Silivri'de yaşıyorum bir psikiyatrı doktoru işinde hayli uzman bir doktora göründüm duygusal uyuşma yaşıyorsun ve bu sebeple duygu hissetmemen normal dedi hepsi geçecek zamanla yavaş yavaş hepsi gelecek sabret dedi ilaç yazdı 2 aydan fazla o Doktor'un verdiği ilacları kullanıyorum enerjim felan yerime geldi eskiden hiç bir iş yapamıyordum yerimden kalkamıyordm ama hayla duygusal anlamda bir tepki bir his yok çocuklarıma sarılıyorum hissedemiyorum hissizlik benım gibi durumda olan yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?Cok korkuyorum hep böyle yaşıycam diye hiç birşey hissetmemek çok kötü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası depresyon geçirenler oldu mu?
- Konu Sahibi uzgk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2022
- 1.775
- 4.751
- 63
- 29
- 18 Temmuz 2024
- 760
- 692
- 18
- 35
Konuşuyoruz mecbur barıştım bebeğime şuan o bakıyor ben ilaç tedavisi görüyorum.Geçmiş olsun.. Annenizle barıştınız mı acaba onunla alakalı bi durum olabilir mi?
Evet bu kadarını da beklemiyordumGeçmiş olsun. Doğum sonrası insan gerçekten kötü oluyor ama sizinki biraz ağır olmuş. Şifa diliyorum.
İnşallah geçicek çok yoruldum artık böyle yaşamaktan.
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Geçmiş olsun. Ben 6 ay kadar psikoterapi ve ilaç tedavisi gördüm, sonrasında toparladım özellikle ilk 3 ay çok ağırdım, bir kere bakırköye götürmüşlerdi beni ama orada başka hastalarla birlikte kalındığından yatamadım, terapi bana daha iyi gelmişti, şuan oğlum 3,5 yaşında şükürler olsun iyiyim ama tekrar hamileyim açıkçası yine aynı şeylet olacakmı diye çok korkuyorum
Çok şükür iyilesmsınız siz peki duygularınızı kaybettiniz mi benim gibi?Geçmiş olsun. Ben 6 ay kadar psikoterapi ve ilaç tedavisi gördüm, sonrasında toparladım özellikle ilk 3 ay çok ağırdım, bir kere bakırköye götürmüşlerdi beni ama orada başka hastalarla birlikte kalındığından yatamadım, terapi bana daha iyi gelmişti, şuan oğlum 3,5 yaşında şükürler olsun iyiyim ama tekrar hamileyim açıkçası yine aynı şeylet olacakmı diye çok korkuyorum
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Tam üç ay sürdü iğrenç bi şeydi eve sığamıyordum üstüme üstüme geliyordu çok şükür geçtiMerhabalar 4 gün sonra tam 1 yıldır lohusa sendorumu yaşıyorum benim ki biraz daha çok zor doğumdan ilk 15 gün iyiydi ama sonrasına annemle tartısmamız bebek bakımı uykusuzluk felan derken depresyona girdim ve duygularımı kaybettim hiç bir duygu hissetmiyorum annelik duygum kocama olan aşk sevgi duygusu aklınıza ne gelirse.. Duygu nedir bilmiyorum 1 senedir yaşayamıyorum Bakirköy de geçen sene mart ayında tam 1 ay yatarak tedavi gördüm orda Ekt (beyine elektrik şok) verdiler 7 seans ve hiç bir fayda sağlanmadı sonra erenköy ruh ve sinir hastanesınde yattım tekrardan farklı tedavi farklı ilaçlar yine fayda sağlanmadı gitmediğim hastane kalmadı Silivri'de yaşıyorum bir psikiyatrı doktoru işinde hayli uzman bir doktora göründüm duygusal uyuşma yaşıyorsun ve bu sebeple duygu hissetmemen normal dedi hepsi geçecek zamanla yavaş yavaş hepsi gelecek sabret dedi ilaç yazdı 2 aydan fazla o Doktor'un verdiği ilacları kullanıyorum enerjim felan yerime geldi eskiden hiç bir iş yapamıyordum yerimden kalkamıyordm ama hayla duygusal anlamda bir tepki bir his yok çocuklarıma sarılıyorum hissedemiyorum hissizlik benım gibi durumda olan yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?Cok korkuyorum hep böyle yaşıycam diye hiç birşey hissetmemek çok kötü
- 28 Ekim 2022
- 6.699
- 17.069
- 178
- 28
- 18 Temmuz 2024
- 760
- 692
- 18
- 35
Sürece alışmaya çalışın. Bebek öncesi hayatla, bebekli hayat asla bir olmuyor.Evet bu kadarını da beklemiyordum
İnşallah geçicek çok yoruldum artık böyle yaşamaktan.
Uykusuz günler başta beni mahfediyordu şimdi alıştım ya da kabullendim.
Evet çok kötü birşey duygu hissetmemek yaşayan bilir senin ne güzel 3 ay sürmüş benım 1 sene oldu gecmıyorTam üç ay sürdü iğrenç bi şeydi eve sığamıyordum üstüme üstüme geliyordu çok şükür geçti
Ne güzel allah sağlıkla sevgiyle büyütmek nasıp etsin inşallah bir gün bende iyilesecegımmMerhaba geçmiş olsun . İnşallah daha da iyi olursunuz zamanla.
Bende doğum yaptım ekim ayında.
İllaki stres olabiliyor evde sakince gün geçirmeye çalıştım.
Sabırla geçiyor günler
Şuan ise kırkım çıktı
- 28 Ekim 2022
- 6.699
- 17.069
- 178
- 28
SağolunNe güzel allah sağlıkla sevgiyle büyütmek nasıp etsin inşallah bir gün bende iyilesecegımm