- 28 Aralık 2007
- 186
- 3
- 41
Arkadaşlar selam.34 haftalıkhamileyim.özel bir hastaneye gidiyordum,ama güvenmediğimden ve doktoruma bir türlü alışamadığımdan oraya gitmekten vazgeçtim.mafoldumbenCerrahpaşaya bir doçente gitmeye başladım,buraya kadar herşey iyi hoş.Ama doktor bana sezeryan olursa kesin olarak doğumda bulunabileceğini,ama normalde bulunamama ihtimali olduğunu söyledi.eyvahedigeldismileBen de tüm hamileler gibi doğum yaklaştıkça zaten korkularım artıyordu birde öyle bir konuşma yapınca..bir de vajinamda tek taraflı bir varis çıktı ,doktor varisin normal doğuma engel oluşturacağını söyledi.bir diğer mevzu da eğer normal olursa ve kendi doktorum olmazsa orası üniversite hastanesi olmasından sebep bir sürü öğrenci doğumumu izleyecek :kedi:ve müdahale edecek ve tanımadığım herhangi bir doktor tarafından doğum gerçekleştirilecek.bu sebepler beni kararsızlığa düşürdü,lmaz:korkuların üstüne bir de kararsızlıklar şimdi.bebişimin kilosu normal şekerim olmasına rağmen iyi haftasıyla uyumlu, duruşu da normal doğum pozisyonunda.ama psikolojik etkenler vajinadaki varis ve kendi doktorumun olmayışı diğer taraftan sezeryan mı olsa dedirtiyor.ama bebişime haksızlık etmek istemiyorum,sağlıklı olanın normal doğum olduğunu elbette biliyorum ikimiz içinde.doktoruma 26 sında tekrar gittiğimizde doğum şeklini netleştirelim dedim.ohaoldumsmileve düşünüp karar vericem o zamana kadar. sizce ne yapmalıyımmafoldumben.Çok kararsızım bu çok önemli bir karar.eyvahedigeldismile