Doğum sancısı

Emosgecee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
148
150
18
31
Meraba arkadaşlar 5 aylık hamileyim henüz erken tabiki ama malesefki doğum korkum var hep vardı aslında. Ama şimdi zaman yaklaştıkca daha bi korkuyorum heyecanlanıyorum. Normal doğum yapanlara sormak istedim. Doğum sancısı nasıl bir şey be neye benziyor??bnm adet dönemlerim bazen aşırı zor geçerdi hastanelik oldum çogu kez sancıdan kıvranıyordum istifar bile ediyordum. Doğum sancısı bundan fazla mıdır ki?fazlasına nasıl dayanılır bilmiorum. Doğumu yaşayanlar cvp verirse sevinirim

Ben normal doğum yapmadım ama 10 saat sanci çektim. Çok ağrıyor evet ama korkunun ecele faydası yok. Unutuluyor geçiyor gidiyor. Öyle olmasa kadınlar 4'er 5'er doğurmazdı. Şahsi tavsiyem bunları sorup kurcalamamanız. Korkutucu doğum deneyimi dinlemek sizi rahatlatmayacaktir.

Adet ve gaz sancısı çekeln bir kadın, doğum sancısından korkmamalı.
Yüzde bir ekşime, nefeste ahhh diye bir inleme yaşatıyor ama o filmlerde görünen sahneler çok abartılı.
Sunni sancı için aynı şeyi söyleyemem, gerçekten o fena ama dayanılmaz değil en fazla ağlarsınız olur biter.
Bundan 3 sene önce aynı korkuları yaşıyor ve ben asla normal yapmayacağım derken 2 tane normal doğum yaptım hem de sunni sancıyla.
Sadece doğumdan önceki son saat ve doğum anı zorlu, gerisi çok rahat emin olun.
Ve kucağınıza aldığınız an, Allahın bir lütfu işte az önce sizi cıyaklatan ağrıdan eser kalmıyor, aksine sanki denizde derinlere dalmış da yüzeye çıkmış gibi ferahlamayla doluyorsunuz.

Çevrenin abartması insanları korkutuyor zaten. Ben o yaşadıgım adet sancısını söylüyorum ama ondan fazla diyorlar şok oluyorum. Diyorum ben onun fazlasına dayanamam ki. Çünkğ cidden normal bi adet sancısı çekmiyordum ben yerlerde süründürüyordu aglıyordum mideme vıruyodu acısı istifar ediyordum en son serumla geçiyordu. Ve sürekli olan bi sancı. Doğumda en azından ara veriyor dimi yani. İnsanı korkutuyorlar

Bana da çevrem de herkes daha adet sancısına dayanamıyorsun, doğum sancisina nasıl dayanacaksın derdi. Iyi de herkesin ağrısı sancısı bir değil ki. Ben de çoğu kez gözümü acilde açardım adet zamanlarında bayılırdım özellikle yaz ayları.
Ama kim ne derse desin umrumda değil korkmuyorum da doğum sancısından "Allah var gam yok" diyorum.
Bazıları da adeti sancili olanlar kolay doğum yapar diyorlar.
Rabbim ne yazdıysa o olacak şimdiden korkutma kendini arkadaşımm.
Yeter ki sağ sağlıklı kavuşmak olsun sonun da o meleği kollarına alıp kokusunu içine alınca uçar gider herşey...

Evet tabiki inşallah saglıkla gelsinde Allah büyük

Öncelikle Rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin bebişinizi İki çocuğum var ikisi de normal doğum. Biri suni sancı ile diğeri kendi sancım ile ve ikiside çok kolaydı. Rabbim daha kolay doğumlar versin size. İnsanların doğumla ilgili olumsuz söylemlerine lütfen kulak asmayın. Negatif şeyler söyleyip strese sokuyorlar malesef Kızımda doğum başlamış ama sancım yoktu suni sancıyla bir saat şiddetli sancı çekerek doğum yaptım. Oğlumda ise gece başlayan sancımı sabaha kadar evde çektim kimseye haber vermeden. Sancılarım 5 dk da bire düşünce gittim hastaneye yarım saate doğum yaptım. İnanmak gerekir ve son ana kadar doğum anını düşünme bence. Ben hamileyken hiç bir gebelik sitesinde yorum okumamıştım etkilenirim diye

Ben suni sancı ile doğum yaptım. 2 kere çok şiddetli sancı geldi . 2. De de zaten doğum oldu ve doğum anında çok şükür hiç bagirmadim 2 dk sürdü . Bebeğim cennete uçtu ama zaten hastaydi beklediğimiz bir durumdu . Ben hiç korkmadim dogumdan gelen sancıları da iyi yonettim çok şükür . Hep olumlu hikayeler okudum . Şimdi tekrar hamileyim korkmuyorum . O normal doğum sonrası aniden sancılar gidiyor gözlerinin onu açılıyor çok farklı bir duygu. Resmen vücudun bir anda yenileniyor mucizevi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…