Öyle deme benim hiç yalancı sancim olmadı. 39+6 da sabah beş uykudan uyandım bir sancı kıvranıyorum.g3ziyorum evin içinde kalkıyorum yatıyorum aklimca yalancı sancı. Dakika tutuyorum 3 dk da bir giriyor. Kendime kızıyorum dakika tutmayı bile beceremiyorum diye. Eşim hastaneye gidelim diye ısrar etti de gittim. Hastane de ilk muyane de 8 cm açıklıkYani herkes derdi de lafta gibi gelirdi. Ama gerçekten gerçek sanciyi her türlü anlıyorsunuz
Kilişe olucak ama gercek sanci kendini belli ediyor direkBayanlar selam
doğum sancısı neye benziyor yani nasıl anlaşılıyor sancı olduğu
Bide yalancı sancılar varmış gerçek sancılardan nasıl ayırt edilir mesela ben 36. Haftadayım 1 haftadır karnımın alt tarafına bi ağrı giriyor sanki gaz sıkıştırır ya afedersin gazını çıkartamazsında öyle bir sancı kitliyor bir kaç dakika beni kıpırdayamıyorum sora geçiyor ama gerçek sancıyı nasıl anlicam
Az daha beklesen evin ortasina doguracakmişinÖyle deme benim hiç yalancı sancim olmadı. 39+6 da sabah beş uykudan uyandım bir sancı kıvranıyorum.g3ziyorum evin içinde kalkıyorum yatıyorum aklimca yalancı sancı. Dakika tutuyorum 3 dk da bir giriyor. Kendime kızıyorum dakika tutmayı bile beceremiyorum diye. Eşim hastaneye gidelim diye ısrar etti de gittim. Hastane de ilk muyane de 8 cm açıklık
Aynen öyle aha bu normal bi sancı değil diyorsunuz o anYani herkes derdi de lafta gibi gelirdi. Ama gerçekten gerçek sanciyi her türlü anlıyorsunuz
Anaamm maşaAllah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle darısı bana öyle bir doğumÖyle deme benim hiç yalancı sancim olmadı. 39+6 da sabah beş uykudan uyandım bir sancı kıvranıyorum.g3ziyorum evin içinde kalkıyorum yatıyorum aklimca yalancı sancı. Dakika tutuyorum 3 dk da bir giriyor. Kendime kızıyorum dakika tutmayı bile beceremiyorum diye. Eşim hastaneye gidelim diye ısrar etti de gittim. Hastane de ilk muyane de 8 cm açıklık
Yaa maşallah. Ama sizin gibiler istisna işteÖyle deme benim hiç yalancı sancim olmadı. 39+6 da sabah beş uykudan uyandım bir sancı kıvranıyorum.g3ziyorum evin içinde kalkıyorum yatıyorum aklimca yalancı sancı. Dakika tutuyorum 3 dk da bir giriyor. Kendime kızıyorum dakika tutmayı bile beceremiyorum diye. Eşim hastaneye gidelim diye ısrar etti de gittim. Hastane de ilk muyane de 8 cm açıklık
Öyle. Hastaneye gittikten bir buçuk saat sonra doğurdumAz daha beklesen evin ortasina doguracakmişin
Benim hızlı oldu .umarım senin de hızlı olur. Şu ve kanlı akıntınin gelmemesi de bir etken.suyumu hastanede patlattılar.Yaa maşallah. Ama sizin gibiler istisna iştedarısı bana .
Umarım sizin d3 hızlı doğumunun olur.Anaamm maşaAllah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle darısı bana öyle bir doğum
Benim de bir önceki gebeligimde suyumu hastanede patlattılar ama doğumum çok ama çok uzun sürdüBenim hızlı oldu .umarım senin de hızlı olur. Şu ve kanlı akıntınin gelmemesi de bir etken.suyumu hastanede patlattılar.
Bende sancıyı evde geçirmek istiyorum senin gibi mi yapsam acaba herkes hastanede sancıyı çekmeyin diyor evde çekin dayanamazsanız hastaneye gidin diyorlar da işte ya bide doğurursak yoldaÖyle deme benim hiç yalancı sancim olmadı. 39+6 da sabah beş uykudan uyandım bir sancı kıvranıyorum.g3ziyorum evin içinde kalkıyorum yatıyorum aklimca yalancı sancı. Dakika tutuyorum 3 dk da bir giriyor. Kendime kızıyorum dakika tutmayı bile beceremiyorum diye. Eşim hastaneye gidelim diye ısrar etti de gittim. Hastane de ilk muyane de 8 cm açıklık
Ay ne kadar güzel ya tam hayalimdeki doğum hemencecik bitmiş maşallahÖyle. Hastaneye gittikten bir buçuk saat sonra doğurdum
Tecrubelisin sen .Benim de bir önceki gebeligimde suyumu hastanede patlattılar ama doğumum çok ama çok uzun sürdü
Ben bilerek yapmadım ki.su bekliyorum kanlı akıntı bekliyorum. Çünkü aklıma kodladim. Belirtiler bunlar diye . Dogum sancisi oldugunu anlasaydim hemen kosardim hastaneye . Hastane ortami daha saglikli .ama doğum yapacaklar aklınızda olsun benim doğum yaptığım gün hastane randevum vardı. Doğum yaparken iptal etmemisim diye 15 gün kontrol için tekrar randevu alamadım. Öyle bir şey olursa yakınınız iptal etsin randevuyu.Bende sancıyı evde geçirmek istiyorum senin gibi mi yapsam acaba herkes hastanede sancıyı çekmeyin diyor evde çekin dayanamazsanız hastaneye gidin diyorlar da işte ya bide doğurursak yolda
Aynen canım. Umarım seninde hızlı doğumun olur. Benim sancı başlaması 5.30 b3begin doğum saati 7.55ti.Ay ne kadar güzel ya tam hayalimdeki doğum hemencecik bitmiş maşallah
Umarım bu kısa sürer. Ya da rahat geçer diyeyim canım.Benim de bir önceki gebeligimde suyumu hastanede patlattılar ama doğumum çok ama çok uzun sürdü
Oyle bisey degil kasilma oluyo mu karninda?Bayanlar selam
doğum sancısı neye benziyor yani nasıl anlaşılıyor sancı olduğu
Bide yalancı sancılar varmış gerçek sancılardan nasıl ayırt edilir mesela ben 36. Haftadayım 1 haftadır karnımın alt tarafına bi ağrı giriyor sanki gaz sıkıştırır ya afedersin gazını çıkartamazsında öyle bir sancı kitliyor bir kaç dakika beni kıpırdayamıyorum sora geçiyor ama gerçek sancıyı nasıl anlicam