dogum sancisi neye benzer?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
Kizlar bugun sabahtan beri belimde ve kasiklarimda hafof bi agri ve rahatsizlik var dogum nasil baslar ilk gebeligm anlatabilir misinz

Kizlar bugun sabahtan beri belimde ve kasiklarimda hafof bi agri ve rahatsizlik var dogum nasil baslar ilk gebeligm anlatabilir misinz

2 gün olmuş ama
Doğum sancısı sürekli olmuyor ara veriyor belli aralıklarla sancı kesiliyor sancı yani.
bdn 40+6 da doğum yaptım öncekiler adet sancısı gibiydi ve ara vermiyordu hiç. Doğum yaptığım sancıysa gaz sancısı gibiydi

Merhaba canım ben 40+2 de doğum yaptım şunu söyleyebilirim merak etme doğum sancısı hamileliğin son zamanlarında yaşadığın sancılardan çok farklı anlamaman imkansız bende çok evham yapmıştım ya anlamazsam diye ama öyle olmuyomuş doğum sancısı ara ara gelip gider başta 10 dk belkide daha yzun ve hafif ama zamanla daha sık ve şiddetli olmaya başlıyo allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah

Cnm adet sancisinin 10 kati anlattigin buyuk bir ihtimal gun sancisi Allah yardimcin olsun cnm

Bencede anlamaman imkansız çünkü doğum sancısı ne adet sancısına nede gaz sancısına benziyor . Anlatılmaz yaşanır

Dogum yaptiniz mi? Bende ilk bebegimi bekliyorum 38+3 gunluk hamileyim duzensiz kasilmalarim var adet sancilarina benziyor ve bebegim sanki dusecekmis gibi asagi iniyor .daha var biliyorum ama sancilarim uzun suuruyor gectiginde de belki 1 belki 2 belki 3 saat sonra yine uzun bi sanci giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…