Doĝum sancisi ne zaman baslar?

Dilaram86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
75
39
88
39
Iyi aksamlar,

Ben 39 haftalik hamileyim ve daha hic sancim yok.
Sormak istediĝim normal mi?
Doĝumun yaklastigini nasil anlarim ?
șu an hiç bir belirti yok

Dogum sancısının herhangı bır zamanı vaktı yoktur canım.kısıden kısıye degısen bır durumdur kımılerıne anıden gırmeye baslar ve cogalır kimilerınede 2 3 gun öncede belırtıler vermrye baslar.örnegın hıc bırseyın yoktur gece uyursun.uyku arasında hafıf hafıf hıssetmeye baslarsın agrıyı ne kadar uykuya dalmak istesende gerı dalamassın hafıf hafıf artmays baslar sancı.( iki dogumundada aynı seyı yasadım). dogum yapmış tecrubelı bır anne olarak dogum sancısı gırmeye basladıgında sakınlıgını koruman ve melegıne kavusacagının mutlulugunu yasaman.39.haftada sancıların olmaya bılır suan için bır sorun yok.Bazı anneler 41.haftada bıle dogurabılıyorlar.inşallah saglıklı bır sekılde dogum yapar bebegıne kavusursun.

Dogum sancısının herhangı bır zamanı vaktı yoktur canım.kısıden kısıye degısen bır durumdur kımılerıne anıden gırmeye baslar ve cogalır kimilerınede 2 3 gun öncede belırtıler vermrye baslar.örnegın hıc bırseyın yoktur gece uyursun.uyku arasında hafıf hafıf hıssetmeye baslarsın agrıyı ne kadar uykuya dalmak istesende gerı dalamassın hafıf hafıf artmays baslar sancı.( iki dogumundada aynı seyı yasadım). dogum yapmış tecrubelı bır anne olarak dogum sancısı gırmeye basladıgında sakınlıgını koruman ve melegıne kavusacagının mutlulugunu yasaman.39.haftada sancıların olmaya bılır suan için bır sorun yok.Bazı anneler 41.haftada bıle dogurabılıyorlar.inşallah saglıklı bır sekılde dogum yapar bebegıne kavusursun.

Tesekkurler. Evet doktorumda 41. Haftaya kadar bekliyecegimizi soyledi eger ozamana kadar dogum gerceklesmezse. Iste zaman yaklastikca tedirgin oluyorum..

Tesekkurler. Evet doktorumda 41. Haftaya kadar bekliyecegimizi soyledi eger ozamana kadar dogum gerceklesmezse. Iste zaman yaklastikca tedirgin oluyorum..
Tedırgınlıgını anlaya bılıyorum canım.özellıkle ilk dogumda daha farklı bır duygu karmasası yaşanıyor.ikinci dogumda tabı daha bılgılı oluyorsun.Bol bol yuruyuş yapabılırsın.

41.haftada dogum yaptim hic belirtim yoktu
Kontrole gidince dr dogum baslamis acilma ve sanci var dedi
Ama benim biseyim yoktu kimsenin hamileligi dogumu kimseye benzemiyor
Saglikla gelsin

Tesekkurler. Evet bendede halen hic bir belirti yok. Bugun doktora kontrole gittim. Bakalim 41. haftaya kadar eger dogum kendiliginden baslamazsa, doktorlar suni sanciyla baslatacaklarmis.

Benim.ki de 40+2 de suni sanciyla baslatildi hic belirti acilma yoktu kontrol diye gittim yatis yapalim artik dogumu baslatalim dedi doktor.yuruyus yapin bol bol hurma yiyin birde

Back
X