• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sancisi nasil birsey

mila4006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
32
9
1
24
30 haftalik hamileyim ilk kez doğrucam inşallah normal doğum nasıl birsey? Tabi her doğum farklı fakat merak ediyorum birde sancımı veya bebegin çıkışımı acıtıyor
Bazıları diyor ki sanki rahminde agır metal parçası var seni alta doğru çekiyor sancı böyle bir şeymiş

Şuan gözümün önünde ama asla tarif edemem. Öyle beş dkda sancilandim doğdu değil ama. Açılma arttıkça sancı şiddeti artıyor artık bebek geldiginde en üst seviye oluyor bebek çıktıktan sonra da hiç yaşamamış gibi oluyorsun.

Bence doğum anına kadar açılmayı kontrol etmeye gelıyor ebe orda daha çok ağrı cekıyorsun doğuma gectıkten sonra ıkın diyor bagırmak yerine gerçekten ıkınırsan fırtlatırsın ıkınmaz bağırırsan kesiveriyorlar 🙈 bebegı gördüğün an ne sancı kalıyor ne ağrı orda unuttun gitti herseyi ♥️

Ya aktif doğumun başlamasi son saat o sık sancilarin geldiği dklar ağrılı oluyor, sanki buyuk tuvaletini kaciracakmissin gibi de acayip bı baskı, çok sıkışmıssin da zor tutuyor gibi bı his, ilkte ne bekleyeceğini bilmediğinden korku tedirginlik oluyor ama hıc stres yapma o anlar geldiğinde net anlıyorsun daha önce yasamadigin tarif edilemez bı ağrı bı titreme ıkınma hissi, korkulacak bı durum yok inşallah çok güzel geçer seninde, benim güzeldi şimdi hamileyim yine vajinal doğum istiyorum çekeceğin son bir saatlik belki iki saatlik sık ağrı doğduğu dk bı tazelenme acayip bı rahatlık hissi geliyor, gerçekten güzel

Back