Doğum sancısı mı emin değilim..

mahzamer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
16
5
25
38 haftalık hamileyim 2. Sezeryan belim çok ağrıyor uzanmakta oturmakta kalkmakta çok zorlanıyorum ve mide yanmam çok arttı sık sık idrara cikiyorum karnımın alt tarafı çok ağrıyor bebek aşırı derecede çok hareketli o yüzden rahmimde baskı hissediyorum karnım sürekli sert hiç yumuşak olmuyor bacaklarım baldirlarim çok ağrıyor yürüyemiyorum bile karnım ağrıyor arada belim sürekli ağrıyor ağrım başlayınca mesela sürekli oluyor gecmiyor canım çok acıyor böyle olan varmı doğum belirtisi mi yazan olurmu acaba???

Dogum sancisi duzenli olur. Sancilarin baslangic saatlerini not alin ya da bir uygulamadan isaretlwyin bakalim duzenli mi. Anlattiklarinizdan bana dogum sancisi gibi gelmedi ama sanki cok aci icindesiniz o nedenle doktorunuza gitseniz iyi olur diye dusundum.

Bayram nedeniyle değil doktor nstye bile bağlamıyorlar anlamadım gitti kaç hastaneyi aradık yakın çevremdem

Doğum sancısı nasıl oluyor ki adet agrısı gibi bi ağrı oldu çok az 10-15 saniye falan doğum sancısı mı bu

Bunlarda dogum sancısı

Doğum sancısı nasıl oluyor ki adet agrısı gibi bi ağrı oldu çok az 10-15 saniye falan doğum sancısı mı bu

Soyle kesin bir bilgi vereyim. Duzenli degilse dogum sancisi degildir. Bir kez olan bir sanci dogum sancisi degildir.

Mesela benin uyurken baslamisti. Once 20 dakikada bir uyanmaya basladim. Sonra 15 dakikada bir uyanmada basladim. Sonra baktim uyuyamiyorum ciktim yataktan kuveti doldurup kuvete gectim. Kuvete gecisimden yaklasik 8 saat sonra dogum yaptim. Yani sancilar baslayinca bolca vakit oluyor dogum mu degil mi anlamak icin :)

Anladım ama adet agrısıyla benziyor sanırım değil mi zaten 36. Haftadayım daha bir ay var gibi erken gelmezse

Kendi kendinize mi doğum yaptınız

Merhaba nasıl şimdi doğum yaptıniz mi?bende nst giriyorum hiç sancı çık.iyor daha dün girdim. Eve geldim akşam yoğun bir bel ağrısı kasık ağrısı başladı arada geliyordu ama bu sefer geçmek bilmedi hala yaşıyorum gece kaç kere uyandım. Nisan su vs de gelmedi. Pazar doğum olacak normalde ama aşırı bel ve kasık ağrısı normal mi ki? Dayanqbilir miyim pazara kadar bilmiyorum

Merhaba evet doğum yaptım bende de çok sancı çıkmıyordu ama benim miyomlarım vardı ve büyüktü o yüzden planlı olarak suni sancı ile doğuma girdim ama olmadı sezeryana aldılar normal geliş zamanını beklemediğimiz için tam bilmiyorum ama bel ve karın ağrısı doğuma hazırlık agrısıdır doktorunuza danışın siz

Teşekkür ederim doğumunuz hayırlı olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almissiniz. Yarın bende sezeryan a gireceğim hayırlısıyla. Benim sancılarım üsütmeye bağlı zannedersem. Kendimi sıcak tutunca azaldı. Hala var tabi ama standart kasilmalar.

Sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…