Doğum sancısı korkusu

Siindynella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
3
0
1
32
Merhaba arkadaşlar ben 34 hafta ve 3 günlük hamileyim ve doğum sancısından inanilmaz derecede korkuyorum aklıma geldikçe nefesim kesiliyor ya yaşayanlar anlatabilir mi lütfen nasıl birşey ((

Canım merhaba ben 27 yaşında 2 çocuk annesiyim peş peşe doğum yaptım ilk oğlum 2 yasına yeni girdi diğeri henüz 4 aylık üstelik ikiside normal doğum.ilk bebeğimde bende korkuyodum hiç korkma en ağır doğum sancısı bebek hazneye inerken oluyor yoğun adet oldugunda belin karnın bide afedersin vajinan ağrır ya işte öyle oluyo. Tüm ağrıları kucağına alana dek yaşıyosun hele kafası çıktıktan sonra vücudunu hiç hisseymiyosun yeni doğmuş gibi rahatlama geliyo inan bana sadece çekiceğin sancının yoğun olanı en fazla yarım saat sonra rahatlıcak ve cocuguna kavusucaksın şimdiden allah kavustursun :)

ysmn1990 Sağol canım ya moral verdiğin için Allah tüm hamilelere yardımcı olsun inşallah
Rica ederim canım bide doğum videoları işe yarıyor ben doğumuma yakın onları izledim dediğim gibi kafa çıktıktan sonra sancı çeken onlar değilmiş gibi olduklarını gördüm doğum esnasında sabret allahla konuş yardımcı oluyor.dua et hep allah şimdiden yardımcın olsun kolay doğumun olur inşallah

Bide önerim sancın gelince ıkın sakın bırakma bırakırsan cocuk geri gider sakın onu yapma sağlam sancın varken ıkınırsan 1-2 en fazla 3 ıkınmada doğumunu yaparsın inşallah

Bide önerim sancın gelince ıkın sakın bırakma bırakırsan cocuk geri gider sakın onu yapma sağlam sancın varken ıkınırsan 1-2 en fazla 3 ıkınmada doğumunu yaparsın inşallah

İnşallah canım yaAllah senden razı olsun bilgilendirdiğin için çok rahatlattın beni teşekkür ederim

Amin canım Allah senden de razı olsun bende yaşadım aynı korkuları yardımcı olmaya çalıştım sadece ben bunları uygulayarak kolay doğumm yaptım ilk bebeğimde acemiydim ikincide tecrübelendim :) inşallah hatırlar uygularsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…