Doğum sancısı/kasılma 😇

Ayeaye

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
290
226
Merhabalar, doğum sancınız nasıl başladı, siz bunun doğum sancısı olduğunu nasıl anladınız , nasıl devam etti ve kaç haftalıktınız tam ? Bizimle paylaşır mısınızz

Önce adet sancısı gibi ufak ufak. Sonra daha düzenli ritmik sık sık. O geldiğinde zaten mutlaka anlarsın eğer sancıdan önce suyun gelirse o zaman hemen hastaneye git cnm suyla beraber hızlanıyor.

Önce adet sancısı gibi ufak ufak. Sonra daha düzenli ritmik sık sık. O geldiğinde zaten mutlaka anlarsın eğer sancıdan önce suyun gelirse o zaman hemen hastaneye git cnm suyla beraber hızlanıyor.
Benimde sabahtan beri kasıklarımda adet sancısı var ama belimde falan ağrı olmadı hiç teşekkür ederim

40 haftamda suni sancı verdiler bana yaşamadım kendinden gelen sanciyi malesef ama egerki doğum sancısı olursa emin ol şıp diye anlarsın

40 haftamda suni sancı verdiler bana yaşamadım kendinden gelen sanciyi malesef ama egerki doğum sancısı olursa emin ol şıp diye anlarsın
Kesinlikle doğru dediğiniz ama insan meraktan buralara da yazıyor kim ne yaşamış diye maksat zaman geçsin

Kesinlikle doğru dediğiniz ama insan meraktan buralara da yazıyor kim ne yaşamış diye maksat zaman geçsin
Boşver çok takılma bende bir an önce doğurmak istiyordum hatta o yüzden suni sancı aldım ama 12 saat sancı çektim ve hiç açılma olmayınca mecburi sezeryan alindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…