Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke alabilseydim ya yeni öğrendim böyle bir şeyiAlamazsın. 1 senelik ödenen prime bakıyor. Dışarıdan sigorta zaten yasal değil. Hamile değilsen 1 sene sonra doğum düşünüyorsan anca
Niye alasın yahu 8 Aylık hamile haliyle çalışan kadına özel o para. Rapor parası. Hak mı görüyorsunkeşke alabilseydim ya yeni öğrendim böyle bir şeyi
Ben de çalışıyordum sağlık sorunlarım sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım yeni başlamıştım işe 1 yıllık bi sigortam yoktu tekrar işe girecektim yani.Bilip bilmeden yorum yapmayın her şeyeNiye alasın yahu 8 Aylık hamile haliyle çalışan kadına özel o para. Rapor parası. Hak mı görüyorsun
Birinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları içinse 600 TL tutarında bir defaya mahsus Doğum Yardımı ödemesi yapılmaktadır.Kızlar merhaba.Ev hanımıyım doğum parası almak için hangi şartlar lazım biliyor musunuz alan oldu mu ? sigortayı şimdi yatırsak olur mu ? Konuya hakim biri cevaplarsa sevinirim
Bir ara emzirme parası çıkmıştı gündeme. Yani süt parası. Çalışmayanlara bir defaya mahsus. Ondan bilginiz var mı acaba 800 küsürdüBirinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları içinse 600 TL tutarında bir defaya mahsus Doğum Yardımı ödemesi yapılmaktadır.
PTT den alabilirsindiğerinden bahsediyorsan olmaz o iş hakkında yok artık evde oturup dışardan sigorta ödeyenlerin yaptırımı büyük olacak.
Diğerini söylemiştim bir arkadaşıma eşi sigortasını yatırmış 60bin civarı paradan söz ettiler gayet de evde oturuyordu.Ben de işe girip tekrar çalışayım diyordum en azından doğum param çıkar diye ama primim 2 ay eksik maalesefBirinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları içinse 600 TL tutarında bir defaya mahsus Doğum Yardımı ödemesi yapılmaktadır.
PTT den alabilirsindiğerinden bahsediyorsan olmaz o iş hakkında yok artık evde oturup dışardan sigorta ödeyenlerin yaptırımı büyük olacak.
Emzirme ödeneği canım o.2024 de 800 tl cüvarıymış bu yıl da 1000 tl olsun hadi.1 seferlikmişBir ara emzirme parası çıkmıştı gündeme. Yani süt parası. Çalışmayanlara bir defaya mahsus. Ondan bilginiz var mı acaba 800 küsürdü
Ben başvurmamıştım hala geçerli mi acaba 1 yaşında bebeğimEmzirme ödeneği canım o.2024 de 800 tl cüvarıymış bu yıl da 1000 tl olsun hadi.1 seferlikmiş
Canım şimdi baktım sgk sayfasından bebek doğduktan 5 yıl içinde geçerlidir diyor.Bazı yerlerde de ilk 6 ay geçerli gibi bir şey yazıyor.E devletten emzirme ödeneği yazıp bi başvur bence en azından çocuğunun bir ihtiyacı görülürBen başvurmamıştım hala geçerli mi acaba 1 yaşında bebeğim
İşte artık yasak. Bir sikayetle iş yerini muhurlerler kimse de bu riski göze almaz. Ha illa yalanı dolanı vardır .Diğerini söylemiştim bir arkadaşıma eşi sigortasını yatırmış 60bin civarı paradan söz ettiler gayet de evde oturuyordu.Ben de işe girip tekrar çalışayım diyordum en azından doğum param çıkar diye ama primim 2 ay eksik maalesef
Kılıfına uydururlardı iş yeriyle evi aynı apartmandaydıİşte artık yasak. Bir sikayetle iş yerini muhurlerler kimse de bu riski göze almaz. Ha illa yalanı dolanı vardır
Bu konuda denetimler çok az. O yüzden herkes kafasına göre davranabiliyor.İşte artık yasak. Bir sikayetle iş yerini muhurlerler kimse de bu riski göze almaz. Ha illa yalanı dolanı vardır .
Ben gördüğüm anda şikayet ediyorum. Bu şekilde haksız sosyal yardım alanları da şikayet ediyorum.Bu konuda denetimler çok az. O yüzden herkes kafasına göre davranabiliyor.
Daha 3 aylık hamile bile değilsin doğum parası 8. Ayına kadar çalışana veriliyor hak değil herkesin sağlık sebebi var ama çalışıyor. Dışarıdan sigorta da suç yapacak biri bulamazsınBen de çalışıyordum sağlık sorunlarım sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım yeni başlamıştım işe 1 yıllık bi sigortam yoktu tekrar işe girecektim yani.Bilip bilmeden yorum yapmayın her şeye