Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beylikdüzü medicana da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musnuz bende Beylikdüzü ndeyimBahçelievler memoriala sormadım tam olarak oralar bana çok uzak olduğu için yakında bir hastane tercih ettim ben malum istanbul trafiği doğum söz konusu olunca yakında bir yer tercih ettim. Beylikdüzü medicana ya gidiyorum. Siz avrupa da nerede oturuyorsunuz ?
Merhaba, sigortanızı hamile kaldığınızda mı yaptırdınız? çoğu sigorta şirketi hamilelikte kabul etmiyor daha öncesinde yaptırmamız gerekiyor. hangi sigortayla çalıştınız acaba? bende yaptırmayı düşünüyorumMerhabalar ben doğum sigortası yaptırdım. Oturduğum bölge de paket tarzı uygulamalar yokmuş daha çok kartal pendik ya da bahçelievler civarındaki hastanelerde var bu tarz uygulamalar. 9 muayene + doğum için Medicana beylikdüzü hastanesinde geçerli sigorta yaptırdım 45bin tl. İstinye liv bahçeşehirde doğum 45 bin şimdi çok memnundum o hastaneden ancak biraz pahalı muayene ücretleri de şimdi 2200 o zamana kadar bayağı zam geleceği için değiştirmek durumunda kaldım. birinci hastanesinde 15,medilife ta 12,medicana da 32 idi sorduğum da tabi benim doğumum daha mayıs sonu haziran başı olduğu için hastaneler o sürece kadar en az 2 kere zam gelir muayene ve doğum fiyatlarına dediler. 2 katına çıksa fiyatlar öyle düşündüğümde sigorta yaptırmak daha mantıklı geldi o yüzden sigorta yaptırdım. Fiyatları sabitlemiş oldum böylelikle 1-2 muayene için yetmez paket yetmezse onlarda zaten sıkıntı değil. Ama bu sigortaya testler dahil değil onlar ayrı olarak ücretlendirilecek.
Merhaba Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok memnunum her şeyi açıklayarak anlatıyor. Her zaman telefondan ulaşıp istediğinizi sorabiliyorsunuz. Gereksiz kontrollere çağırmıyor,gereksiz yere tahlil yaptırmıyor. Çok güler yüzlü birisi,insan kendini rahat hissediyor. Bende internetten araştırıp gitmiştim kendisinden çok memnun kaldım gerçekten. Aynı yorumlarda yazıldığı gibiBeylikdüzü medicana da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musnuz bende Beylikdüzü ndeyim
Merhaba, Ben sompodan yaptırdım sigortayı sompo ve medicanın anlaşması varmış hamilelik olduktan sonra da yapıyor sompo ama sadece seçtiğiniz bir hastane için yapıyorlar başka hangi hastaneler var bilmiyorum onu ben medicanaya gidiyordum fiyatlandırma birimindeki arkadaşlar böyle bir şey yaptırabilirsiniz dedi o şekilde öğrendim bende. Hastanelerin fiyatlandırma birimine sorarsanız varsa bu şekilde anlaşmaları onlar yönlendiriyor. Ama medicana ve somponun kesin varMerhaba, sigortanızı hamile kaldığınızda mı yaptırdınız? çoğu sigorta şirketi hamilelikte kabul etmiyor daha öncesinde yaptırmamız gerekiyor. hangi sigortayla çalıştınız acaba? bende yaptırmayı düşünüyorum
Tamamdır bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim :) Allah bebeğinizi sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin .Merhaba, Ben sompodan yaptırdım sigortayı sompo ve medicanın anlaşması varmış hamilelik olduktan sonra da yapıyor sompo ama sadece seçtiğiniz bir hastane için yapıyorlar başka hangi hastaneler var bilmiyorum onu ben medicanaya gidiyordum fiyatlandırma birimindeki arkadaşlar böyle bir şey yaptırabilirsiniz dedi o şekilde öğrendim bende. Hastanelerin fiyatlandırma birimine sorarsanız varsa bu şekilde anlaşmaları onlar yönlendiriyor. Ama medicana ve somponun kesin var
Muayene ucreti ne kadar acaba bende ali metin beyin methini cok duydum gerçektenMerhaba Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok memnunum her şeyi açıklayarak anlatıyor. Her zaman telefondan ulaşıp istediğinizi sorabiliyorsunuz. Gereksiz kontrollere çağırmıyor,gereksiz yere tahlil yaptırmıyor. Çok güler yüzlü birisi,insan kendini rahat hissediyor. Bende internetten araştırıp gitmiştim kendisinden çok memnun kaldım gerçekten. Aynı yorumlarda yazıldığı gibi
Bende ali metin celepe başlamayı düşünüyorum ama paket daha mi mantıklı dersinizMerhaba Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok memnunum her şeyi açıklayarak anlatıyor. Her zaman telefondan ulaşıp istediğinizi sorabiliyorsunuz. Gereksiz kontrollere çağırmıyor,gereksiz yere tahlil yaptırmıyor. Çok güler yüzlü birisi,insan kendini rahat hissediyor. Bende internetten araştırıp gitmiştim kendisinden çok memnun kaldım gerçekten. Aynı yorumlarda yazıldığı gibi
Sompo mu yaptırdınız sigorta? Ben de medicana izmir için 33 bine yaptırdım ama prof. Doktor için geçerli değilmiş poliçe sinir oldum 10bin daha fark çıktı şimdi. Geçen muayene oldum üstüne 300 daha ödedimMerhabalar ben doğum sigortası yaptırdım. Oturduğum bölge de paket tarzı uygulamalar yokmuş daha çok kartal pendik ya da bahçelievler civarındaki hastanelerde var bu tarz uygulamalar. 9 muayene + doğum için Medicana beylikdüzü hastanesinde geçerli sigorta yaptırdım 45bin tl. İstinye liv bahçeşehirde doğum 45 bin şimdi çok memnundum o hastaneden ancak biraz pahalı muayene ücretleri de şimdi 2200 o zamana kadar bayağı zam geleceği için değiştirmek durumunda kaldım. birinci hastanesinde 15,medilife ta 12,medicana da 32 idi sorduğum da tabi benim doğumum daha mayıs sonu haziran başı olduğu için hastaneler o sürece kadar en az 2 kere zam gelir muayene ve doğum fiyatlarına dediler. 2 katına çıksa fiyatlar öyle düşündüğümde sigorta yaptırmak daha mantıklı geldi o yüzden sigorta yaptırdım. Fiyatları sabitlemiş oldum böylelikle 1-2 muayene için yetmez paket yetmezse onlarda zaten sıkıntı değil. Ama bu sigortaya testler dahil değil onlar ayrı olarak ücretlendirilecek.
Ben de sompo dan yaptım 33 bin tl izmir medicana için. Geçen muayene gittim prof. Doktora muayene olunca fazladan 300 tl verdim. Uzman için geçerliymiş sizinki nasılMerhaba, Ben sompodan yaptırdım sigortayı sompo ve medicanın anlaşması varmış hamilelik olduktan sonra da yapıyor sompo ama sadece seçtiğiniz bir hastane için yapıyorlar başka hangi hastaneler var bilmiyorum onu ben medicanaya gidiyordum fiyatlandırma birimindeki arkadaşlar böyle bir şey yaptırabilirsiniz dedi o şekilde öğrendim bende. Hastanelerin fiyatlandırma birimine sorarsanız varsa bu şekilde anlaşmaları onlar yönlendiriyor. Ama medicana ve somponun kesin var
Yaptırırken bana sigortacım 3 tane poliçe gönderdi hangisini istersin diye sadece doğum vardı,doğum + 9 muayene op. Dr için diğer poliçe de doğum+prof doktor vardı aralarında fiyat farkı vardı benim gideceğim doktor op. Olduğu için ikinci poliçeyi seçtim ama sigortacının size sunması gerekiyordu bu seçenekleri arasında 3-4 bin fiyat farkı vardı sanırım.Ben de sompo dan yaptım 33 bin tl izmir medicana için. Geçen muayene gittim prof. Doktora muayene olunca fazladan 300 tl verdim. Uzman için geçerliymiş sizinki nasıl
İşte bana tek poliçe attı ben de konuya çok hakim değildim detaylı bilemedim. Şimdi 10 bin fark verdi banaYaptırırken bana sigortacım 3 tane poliçe gönderdi hangisini istersin diye sadece doğum vardı,doğum + 9 muayene op. Dr için diğer poliçe de doğum+prof doktor vardı aralarında fiyat farkı vardı benim gideceğim doktor op. Olduğu için ikinci poliçeyi seçtim ama sigortacının size sunması gerekiyordu bu seçenekleri arasında 3-4 bin fiyat farkı vardı sanırım.
Biz medicanadan doğum için fiyat aldık 32 demişlerdi galiba tam hatırlamıyorum ama o civarlarda olması gerekiyor aşağı yukarı. Ama konuştuğumuz kişi doğumum mayısta olduğu için doğumq kadar 2 kere zam gelir dedi. Muayenelerde 1700 olması lazım onlara da zam gelir mutlaka öyle düşününce en azından zamlardan etkilenmeden doğum fiyatını sabitlemiş olduk +9 muayenede var öyle olunca bize daha mantıklı geldi.6 taksite kadar bölüyorlar diye hatırlıyorum. Normal,spinal epidural hepsini kapsıyor sigorta fark çıkarmıyor. Benim için hastanenin yakın olmasıda çok önemli doğum sonuçta bu istanbul trafiği de malum yarım saatlik bir mesafe bile önemli hem iş yerime hem evime yakın bir sıkıntı olduğunda direkt gidebildiğim bir yer olduğu içinde tercih ettim doktorumdan da çok memnunumBende ali metin celepe başlamayı düşünüyorum ama paket daha mi mantıklı dersiniz
Çok teşekkür ederim cok soru sordum size vaktinizden aldim özel sağlık sigortaniz var miydiBiz medicanadan doğum için fiyat aldık 32 demişlerdi galiba tam hatırlamıyorum ama o civarlarda olması gerekiyor aşağı yukarı. Ama konuştuğumuz kişi doğumum mayısta olduğu için doğumq kadar 2 kere zam gelir dedi. Muayenelerde 1700 olması lazım onlara da zam gelir mutlaka öyle düşününce en azından zamlardan etkilenmeden doğum fiyatını sabitlemiş olduk +9 muayenede var öyle olunca bize daha mantıklı geldi.6 taksite kadar bölüyorlar diye hatırlıyorum. Normal,spinal epidural hepsini kapsıyor sigorta fark çıkarmıyor. Benim için hastanenin yakın olmasıda çok önemli doğum sonuçta bu istanbul trafiği de malum yarım saatlik bir mesafe bile önemli hem iş yerime hem evime yakın bir sıkıntı olduğunda direkt gidebildiğim bir yer olduğu içinde tercih ettim doktorumdan da çok memnunum
Evet var ama allianz dan var benim sigortam ama doğum teminatı yoktu onda sompo doğum sigortasını sonradan yaptırdım 7. Haftamdaydım sompoyu yaptırdığım da hamileyken de yaptırabiliyorsunuzÇok teşekkür ederim cok soru sordum size vaktinizden aldim özel sağlık sigortaniz var miydi