Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip ediyorum konuyu bende araştırma halindeyim
Merhabalar ben doğum sigortası yaptırdım. Oturduğum bölge de paket tarzı uygulamalar yokmuş daha çok kartal pendik ya da bahçelievler civarındaki hastanelerde var bu tarz uygulamalar. 9 muayene + doğum için Medicana beylikdüzü hastanesinde geçerli sigorta yaptırdım 45bin tl. İstinye liv bahçeşehirde doğum 45 bin şimdi çok memnundum o hastaneden ancak biraz pahalı muayene ücretleri de şimdi 2200 o zamana kadar bayağı zam geleceği için değiştirmek durumunda kaldım. birinci hastanesinde 15,medilife ta 12,medicana da 32 idi sorduğum da tabi benim doğumum daha mayıs sonu haziran başı olduğu için hastaneler o sürece kadar en az 2 kere zam gelir muayene ve doğum fiyatlarına dediler. 2 katına çıksa fiyatlar öyle düşündüğümde sigorta yaptırmak daha mantıklı geldi o yüzden sigorta yaptırdım. Fiyatları sabitlemiş oldum böylelikle 1-2 muayene için yetmez paket yetmezse onlarda zaten sıkıntı değil. Ama bu sigortaya testler dahil değil onlar ayrı olarak ücretlendirilecek.Ya bende aralıkta doğum yapacağım hangi hastaneye gitsem acaba bize de yardımcı olsalar
Bende istanbuk Avrupa’dayım 30. Haftadayım aralıkta doğumum Kavacık medistane mi 32 Bahçelievler memorial nasıl acaba son anda doktor değişikliğine gidiyorum daMerhabalar ben doğum sigortası yaptırdım. Oturduğum bölge de paket tarzı uygulamalar yokmuş daha çok kartal pendik ya da bahçelievler civarındaki hastanelerde var bu tarz uygulamalar. 9 muayene + doğum için Medicana beylikdüzü hastanesinde geçerli sigorta yaptırdım 45bin tl. İstinye liv bahçeşehirde doğum 45 bin şimdi çok memnundum o hastaneden ancak biraz pahalı muayene ücretleri de şimdi 2200 o zamana kadar bayağı zam geleceği için değiştirmek durumunda kaldım. birinci hastanesinde 15,medilife ta 12,medicana da 32 idi sorduğum da tabi benim doğumum daha mayıs sonu haziran başı olduğu için hastaneler o sürece kadar en az 2 kere zam gelir muayene ve doğum fiyatlarına dediler. 2 katına çıksa fiyatlar öyle düşündüğümde sigorta yaptırmak daha mantıklı geldi o yüzden sigorta yaptırdım. Fiyatları sabitlemiş oldum böylelikle 1-2 muayene için yetmez paket yetmezse onlarda zaten sıkıntı değil. Ama bu sigortaya testler dahil değil onlar ayrı olarak ücretlendirilecek.
Bahçelievler memoriala sormadım tam olarak oralar bana çok uzak olduğu için yakında bir hastane tercih ettim ben malum istanbul trafiği doğum söz konusu olunca yakında bir yer tercih ettim. Beylikdüzü medicana ya gidiyorum. Siz avrupa da nerede oturuyorsunuz ?Bende istanbuk Avrupa’dayım 30. Haftadayım aralıkta doğumum Kavacık medistane mi 32 Bahçelievler memorial nasıl acaba son anda doktor değişikliğine gidiyorum da
Canım Bağcılar da oturuyorum Beytüşşebap benekle hamile kaldım doktorum medistane ile çalışıyoe 50 bin fiyat çıktı ne yapacağım bilmiyorum bende hastane arıyorumBahçelievler memoriala sormadım tam olarak oralar bana çok uzak olduğu için yakında bir hastane tercih ettim ben malum istanbul trafiği doğum söz konusu olunca yakında bir yer tercih ettim. Beylikdüzü medicana ya gidiyorum. Siz avrupa da nerede oturuyorsunuz ?
Acaba bende sizin hastaneye mi gelsem direk 30 bin ise banaBahçelievler memoriala sormadım tam olarak oralar bana çok uzak olduğu için yakında bir hastane tercih ettim ben malum istanbul trafiği doğum söz konusu olunca yakında bir yer tercih ettim. Beylikdüzü medicana ya gidiyorum. Siz avrupa da nerede oturuyorsunuz ?
Daha geçen hafta sordum o şekildeydi fiyatı muayene ücretleri 1800 tl ama belli bir haftadan sonra doktorlar çokta yanaşmıyor takibini yapmak için yine bir deneyin. Ama beylikdüzü sizin için uzak bence daha yakında bir hastane bulsanız daha iyi olurAcaba bende sizin hastaneye mi gelsem direk 30 bin ise bana
Aralarında çok fark olmuyor 1-2 bin anca fark oluyor ben en pahalısı hangisi olacaksa o şekilde sordum ve sigortayı öyle aldım çünkü sigorta epidural sezeryan ama normal doğumu da karşılıyor sadece normal doğum alınca sezeryanı karşılamıyor. Benim için henüz çok yeni doğum şekli son haftalarda belli olur ben o yüzden kendimi garantiye aldım birazda. o şekilde eğitimler vs genelde medical parkta oluyor onlarda hep karşıdaki ve bahçelievlerde ki hastanelerde var ben araştırdım bayağı bahçeşehirde oturuyorum burda liv hospital var o da medical parkın başka konsept hastanesi ama ne paket olarak ne eğitim için hiç bir şey yok sadece doğum için fiyat veriyorlar diğer yerlerde çok uzak o kadar uzaklıkta ki bir hastaneye gitmeyi göze alamadım. Bazen bahçelievlere gitmesi 1.5 saatten fazla sürebiliyor doğum için çok fazla bir zaman benim için ben olabildiğince yakınımdaki hastaneler arasından tercih ettimDoğum ücreti normal doğum ile sezenyanla farklı ayrıca Emzirme eğitimi veren hastanelerde var bunlarıda sorun en önemlisi emzirme eğitimi ama sezeryanlı doğum için süt sağma pompası şart çünkü süt geç ve az geliyormuş bir o göbekten dikişlerden dolayı emzirmek zor!!!!
Yanılmıyorsam liv hospital doğum paketi vardı. Özel olarak sorduk da fiyat bilgisi aldık yoksa bilgi vermiyorlar yazmıştı bir bayan. Testler, muayene, hatırlamadığım bir kaç ekstra daha ve doğum dahil 60 bindi sanırım.Merhabalar ben doğum sigortası yaptırdım. Oturduğum bölge de paket tarzı uygulamalar yokmuş daha çok kartal pendik ya da bahçelievler civarındaki hastanelerde var bu tarz uygulamalar. 9 muayene + doğum için Medicana beylikdüzü hastanesinde geçerli sigorta yaptırdım 45bin tl. İstinye liv bahçeşehirde doğum 45 bin şimdi çok memnundum o hastaneden ancak biraz pahalı muayene ücretleri de şimdi 2200 o zamana kadar bayağı zam geleceği için değiştirmek durumunda kaldım. birinci hastanesinde 15,medilife ta 12,medicana da 32 idi sorduğum da tabi benim doğumum daha mayıs sonu haziran başı olduğu için hastaneler o sürece kadar en az 2 kere zam gelir muayene ve doğum fiyatlarına dediler. 2 katına çıksa fiyatlar öyle düşündüğümde sigorta yaptırmak daha mantıklı geldi o yüzden sigorta yaptırdım. Fiyatları sabitlemiş oldum böylelikle 1-2 muayene için yetmez paket yetmezse onlarda zaten sıkıntı değil. Ama bu sigortaya testler dahil değil onlar ayrı olarak ücretlendirilecek.
Benim gittiğim bahçeşehir şubesinde yokmuş maalesef bende buna bakarak sordum gösterdim hatta fiyatlandırmadaki arkadaşlara bizim şubemizde geçerli değil bunlar dedilerDoğum Paketi Nedir? 9 Aylık Doğum Paketi - Liv Hospital
Burada fiyat yazmıyor ama kapsamını görebilirsiniz
Testler muayene vs dahil 60 bin ise zaten çok çok ucuz çünkü sadece benim gittiğim şubede muayene 2200 standart gebeliğin başında yapılan kan testlerine şeker kan sayımı idrar gibi basit sağlık ocaklarında bile yapılabilecek testler için 10 bin ödedik 2 hafta önceYanılmıyorsam liv hospital doğum paketi vardı. Özel olarak sorduk da fiyat bilgisi aldık yoksa bilgi vermiyorlar yazmıştı bir bayan. Testler, muayene, hatırlamadığım bir kaç ekstra daha ve doğum dahil 60 bindi sanırım.
Aslında kurumsal bir şirket aynı şartlar sağlanması gerekir. Şaşırdım.Benim gittiğim bahçeşehir şubesinde yokmuş maalesef bende buna bakarak sordum gösterdim hatta fiyatlandırmadaki arkadaşlara bizim şubemizde geçerli değil bunlar dediler
Bende öyle düşünmüştüm ama lokasyona ve doktorlara göre değişiyormuş aynı hastanede bazı doktorun paketi varken bazı doktorun paketi olmayabiliyormuş falan ama bahçeşehir de paket yokmuş biz kendi doktorumuza da sormuştuk o da söyledi bizim hastane de yok öyle diye fiyatlandırmadan da yok dedilerAslında kurumsal bir şirket aynı şartlar sağlanması gerekir. Şaşırdım.
O zaman kurumsal olmasının bir manası yok gibi.Bende öyle düşünmüştüm ama lokasyona ve doktorlara göre değişiyormuş aynı hastanede bazı doktorun paketi varken bazı doktorun paketi olmayabiliyormuş falan ama bahçeşehir de paket yokmuş biz kendi doktorumuza da sormuştuk o da söyledi bizim hastane de yok öyle diye fiyatlandırmadan da yok dediler
Çok teşekkür ederim sizinde çok az kalmış sağ salim kucağınıza alın :)O zaman kurumsal olmasının bir manası yok gibi.
Neyseki siz bir alternatif bulmuşsunuz. Sağlıklı mutlu bir gebelik sonunda hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum![]()
Rica ederim, inşaallahÇok teşekkür ederim sizinde çok az kalmış sağ salim kucağınıza alın :)