Bana da hastanedeki doktorum sağlık ocağında veya devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi ancak ben bölük pörçük bir oraya bir buraya gitmek istemiyorum ulaşım sıkıntısı yaşamamak için o yüzden bu paket olayı bana da çok cazip geldi. Emin olamadım sadece diğer hastanelerin fiyatlarını bilmediğimdenmrb fiyatlar sanki iyi gibi geldi.bende 25 haftalık hamileyim.özel levent hastanesine gidiyorum.oradada muayene fiyatı 79tl.
tahlillerimi kağıthane devlette yaptırıyorum.doğum ücretlerini sormadım daha haftaya sorucam.
tabi tabi yazarım.bana iki hastanede çok yakın olduğundan sıkıntı olmuyor.Bana da hastanedeki doktorum sağlık ocağında veya devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi ancak ben bölük pörçük bir oraya bir buraya gitmek istemiyorum ulaşım sıkıntısı yaşamamak için o yüzden bu paket olayı bana da çok cazip geldi. Emin olamadım sadece diğer hastanelerin fiyatlarını bilmediğimdenkendi hastanenden fiyat alınca bana da haber verebilir misin canım?
Bizim buradan devlet hastanesine giden direk araç yok sanırım o yüzden sıkıntı yaşıcağımı düşünüyorum levent hastanesinin fiyatını bekliyorum canımtabi tabi yazarım.bana iki hastanede çok yakın olduğundan sıkıntı olmuyor.
ama senin ulaşım sıkıntısı varsa gayet mantıklı fiyatlar.
yine yazarım
canım bugün öğrendim normal doğum 1650tl sezeryan 2650tlBizim buradan devlet hastanesine giden direk araç yok sanırım o yüzden sıkıntı yaşıcağımı düşünüyorum levent hastanesinin fiyatını bekliyorum canım
Yine muayeneleri ekleyince benim paket fiyatımla aynıya geliyo hemen hemen ben bu hafta alayım bari pakedimicanım bugün öğrendim normal doğum 1650tl sezeryan 2650tl
Teşekkürler canımrica ederim :) bebişinle güzel günleriniz olsun
Türkan Çağlıyan doktorumun adı. Bir de Rıza bey var sanırım hastanede ama Rıza beye hiç gitmedim. Ben hamilelik öncesi kontrollerime de Türkan hanıma gittim ilgili tatlı dilli bir bayan şimdilik memnunumMerhaba bende derindereye gitmeyi düşünüyorum ancak kararsızım doktorunuz kim memnunmusunuz?
Tavsiyen bana mıydı bilmiyorum ama ben senelerdir devlet hastanesine gitmiyorum yani en ufak grip hastalığına bile verdikleri tedaviler bir işe yaramıyor bende her seferinde özel hastaneye gitmek zorunda kaldım taktıkları serumlar bile farklı kaldı ki doğum gibi önemli bir konu için güvenebiliceğim hiç bi devlet hastanesi yok. Tabiki herkesin kendi düşüncesi benimde düşüncem bu yaşadıklarıma dayanarak :)Cnm konuyla ilgisi çok yok ama benm sana başka bir tavsiyem var ..yerinde olsam devlet hastanesinde doğuz yapardım ..beş kuruş vermezsin ayrıca devlet hastanelerindeki ebeler daha tecrübeli oluyorlar
Sen de haklısın ...devlet hastanesinde doğum yaptim ..okadar memnun kaldımi ..tamam sana prenses gibi davranmiyorlar ama yapmalari gerekeni yapıyorlar ..Tavsiyen bana mıydı bilmiyorum ama ben senelerdir devlet hastanesine gitmiyorum yani en ufak grip hastalığına bile verdikleri tedaviler bir işe yaramıyor bende her seferinde özel hastaneye gitmek zorunda kaldım taktıkları serumlar bile farklı kaldı ki doğum gibi önemli bir konu için güvenebiliceğim hiç bi devlet hastanesi yok. Tabiki herkesin kendi düşüncesi benimde düşüncem bu yaşadıklarıma dayanarak :)
Sen şanslılardansın o zaman benim şansıma hiç iyi doktorla karşılaşmadım bugüne kadar :) o yüzden güvenemiyorumSen de haklısın ...devlet hastanesinde doğum yaptim ..okadar memnun kaldımi ..tamam sana prenses gibi davranmiyorlar ama yapmalari gerekeni yapıyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?