Doğum onrası regl

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
kızlar 8.5 aylık oğlum var.3 aydırda regli oluyorum.
bu ay birkaç gün gecikti.daha doğrusu 2 gün önce 1-2 damla geldi.2 gündür tık yok
düzensizlik sizde de oldu mu?normal mi?
birde önceki aylarda 2-3 gün çok çok az oluyor,sonra oluyordum.
sizler de yaşadınızmı bu durumu?

canım benimde oğlum 7 aylık geçen ay çok az bir kanama oldu 2 gün sürdü bu ay da daha dün oldu reglim dün az az başladı fakat bugün arttı . istersen bir gebelik testi yaptır o bir iki damla tutunma kanaması olmasın sakın :26:

İlk 1 yıl düzensiz olması çok normal. Benim kızım 13 aylık bu ay 10 gün gecikmeli oldum. Emzirmekte etkiliyor. Ben ilk 44. gün oldum sonra 3 ay olmadım hep düzensiz yani dr normal demişti

Allah korusun canım ya
oğlum daha emiyor.olsa oğluma üzülürüm
yapcak cesaretimde yok.
bende 2-3 gün az az oluyorum sonra artıyor.anlamadım eskiden böyle olmazdı
demek normalmiş ilk bir sene
sağolun kızlar

merhaba bende bugün regl şikayetiyle doktora gittim
doğum sonrası bu 3.reglim ve acayip derecede fazla oluyorum çok rahatsz ediyor beni ilk 3 gün çok az geldi bugün 7.gün çok kanamam oluyor doktor hormon bozukluğu dedi ve progesteron içeren bir ilaç verdi..bakalım ne olacak..

merhaba bayanlar,2010 31 agustosta dogum yaptim ve dogum yaptiktan 2 ay sonra adet oldum.simdi kizim 13.5 aylik ve ben hala adet olmadim.kendimi patlayacakmis gibi hissediyorum.dogum kontrol hapi kullaniyordum yaklasik 1 aydir kullanmiyorum,ama genede tik yok.:44:adet olmayi bu kadar isteyebilecegim hic aklima gelmezdi.

benimde aynı 2-3 gün az oluyorum varla yok arası,sonra bastırıyor.
peki emzirmiyormusun?ilaç nasıl kullanıyorsun?

regl olduktan sonra hafifliyosun zaten canım
1 seneyi geçmiş seninki.en fazla 1 sene içinde regl olman gerekmiyor mu?

bu arada ben hala hasta olmadım.ama belirtileri var gibi

Aynı gün doğum yapmışız:)) ben 44.günde regli oldum sonra 3 ay olmadım. Diğer aylar oldum ama düzensiz oldum bi kaç gün gecikmeli

kızlar ben regl oldum tam 1 hafta gecikti.
sanırım daha düzene girmediğinden oldu
herkese teşekkürler

Son düzenleme:
kızlar bende doğum yapalı 5 ay oldu ama ben hala regl olmadım ya emziriyorum Allaha çok şükür dr.emzirirken hiç olmaya bilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…