- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aynı 2-3 gün az oluyorum varla yok arası,sonra bastırıyor.merhaba bende bugün regl şikayetiyle doktora gittim
doğum sonrası bu 3.reglim ve acayip derecede fazla oluyorum çok rahatsz ediyor beni ilk 3 gün çok az geldi bugün 7.gün çok kanamam oluyor doktor hormon bozukluğu dedi ve progesteron içeren bir ilaç verdi..bakalım ne olacak..
regl olduktan sonra hafifliyosun zaten canımmerhaba bayanlar,2010 31 agustosta dogum yaptim ve dogum yaptiktan 2 ay sonra adet oldum.simdi kizim 13.5 aylik ve ben hala adet olmadim.kendimi patlayacakmis gibi hissediyorum.dogum kontrol hapi kullaniyordum yaklasik 1 aydir kullanmiyorum,ama genede tik yok.:44:adet olmayi bu kadar isteyebilecegim hic aklima gelmezdi.
merhaba bayanlar,2010 31 agustosta dogum yaptim ve dogum yaptiktan 2 ay sonra adet oldum.simdi kizim 13.5 aylik ve ben hala adet olmadim.kendimi patlayacakmis gibi hissediyorum.dogum kontrol hapi kullaniyordum yaklasik 1 aydir kullanmiyorum,ama genede tik yok.:44:adet olmayi bu kadar isteyebilecegim hic aklima gelmezdi.