Merhaba arkadaşlar ; dogumdan önce ve sonra nasıl görünüyoruz resimlerimizi ekleyelim .
Ne kadar şişmanladık yada aynı mı kaldık nasıl zayıflayabiliriz paylaşalım ..
Resimler eklenene kadar kac kiloydunuz kaç kili oldunuz bunları da yazabılırız : DD
Ben 52 kilo ile hamile kaldım.
Dogumum sezeryan .
Şu an 58 kiloyum . Dogum yapalı 6 ay oldu .
bende 58 kilo ile hamile kaldım...
sezeryan ile doğum yaptım.doğuma girmeden 5 gün önce 80 kiloydum :)
doğum yapalı 5 ay oldu şuan 53 kiloyum :):) fazla gitti benden
54 le hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. eve geldiğimde 66 kiloydum. şuan 61 kiloyum. yani hala 7 kilo fazlam var. doğum yapalı tam 1 ay 4 gün oldu. (( iğrenç bir göbeğim var.........
53le hamile kaldım. 69la doğuma girdim, 61le çıktım :)) şuan 59 kiloyum. doğum yapalı 2 ay oldu. iyi hissediyorum. sadece göğüslerim çok büyük görünüyor, hafif bi göbeğim kaldı, ama en azından gergin bir göbek :))
78le hamileliğe başladım 12 kilo aldım zaten 4kilo kızım doğdu doğum sonrası 4kilom kalmıştı şimdi doğum yapalı 25 gün oldu 2kilom kaldı ama canım inanılmaz tatlı istiyor geceleri emzirmeye kalktıkça tahin pekmez falan yiyorum :) heralde geri alıcam kiloları
58 ile hamile kaldım,doğuma 72 ile girdim.doğumdan 10 gün sonra 57 kiloya düştüm.
2 ay 1 hafta oldu doğum yapalı,59 kiloyum.
hamileler bugün ne giydin çek görelim bölümüne doğum öncesi ve sonrası fotolarımı eklemiştim.
yalnız anlamadığım,doğum sonrası ilk ayda göbek falan sıfırdı,üstüne sadece 1 kil aldım şu an göbeğimden iğreniyorum.1 kilo bu kadar etki etmez ama ne değişti anlamıyorum.sezeryan oldum bu arada.
arkadaşlar bende 80kg hamile kaldım korkudan ölüyorum en azından sizin hamilelik öncesi kilonuz azmış ben neyapıcam onu düşünüyorum kara kara. Şuanda 4,5 aylık hamileyim hic kg almadım çok sükür ama bundan sonra çok alınıyomus heralde.
55 ile hamile kaldım, 66 kilo ile doğuma girdim. sezaryan oldum bir hafta sonra ilk kiloma baktım 60dı. en son 15 gün önce baktım 58dim. kilo pek dert değil de az biraz göbeğim var o gitsin istiyorum....
ben ikizlerimde 52.700 ile hamile kaldım 70le doğum yaptım.doğumdan bikaç gün sonra 60 a bikaç gün sonrada 54 e düştüm 2 sene böyle gitti.şimdi yine 58 le hamile kaldım bakalım görecez