• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Nasıl Başlar

amyjegga

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
13
Selam kızlar 38 haftalık gebeyim ilk hamileliğim aklımdaki tek soru doğumun başladığını ya anlamazsam ara sıra kasılmalarım bel sırt ağrılarım oluyor geçiyor bu tarz gelen ağrılar gibi mi oluyor regli ağrısı gibi doğum yapan kişiler cevaplarsa sevinirim

Ya cidden böyle diyene sinir oluyordum daaa anlasiliyor, başına gelmeden ne demek istediklerini anlamiyorsun 😂😂 benim akşam 6bucukta suyum geldi sabah dört gibi sancım başladı beş gibi sıklaştı 6.29da doğurdum 🤷🏻‍♀️ ebe beni odada nst bağladı dedim ki kadına ben yanlız mı bekleyecegim ya dogurursam.anlamazsam dedim ebe sırıttı kafasını sallayarak anlarsın anlarsın dedi 😂 😂 doğumdan sonra diyor ki anladın mı 😂 anladım :işsiz:

Ahahahahah herkesin verdiği klasik cevap😂 tamam da ben o ağrı neye benziyor onu merak ediyorum çünkü herkesin suyu gelecek nişanı gelecek doğum öyle başlayacak gibi bi kuralı yok

İlk gebeliğimde kesenin patladığını hissettim, içimde balon patladı sanki. Hemen gitmiştik ama açılma yoktu; 12 saat sonra doğum yaptım.
İkincisinde de araları 5 dkya düşen sancılar nedeniyle gittik; açılma başlamıştı.

Ahahahahah herkesin verdiği klasik cevap😂 tamam da ben o ağrı neye benziyor onu merak ediyorum çünkü herkesin suyu gelecek nişanı gelecek doğum öyle başlayacak gibi bi kuralı yok
Regli ağrısından şiddetli, ama düzenli dinlenince geçmiyor ve afedersin büyük tuvaletin var gibi arka tarafa acayip bı baskı oluyor, sanki tuvaletini zor tutuyorsun gibi, ve bı ıkınma hissi var kontrol edemediğin bı şekilde ıkınma geliyor aşağıya olan baskıdan

Selam kızlar 38 haftalık gebeyim ilk hamileliğim aklımdaki tek soru doğumun başladığını ya anlamazsam ara sıra kasılmalarım bel sırt ağrılarım oluyor geçiyor bu tarz gelen ağrılar gibi mi oluyor regli ağrısı gibi doğum yapan kişiler cevaplarsa sevinirim
40+5 haftalıken suyumun gelmesiyle başladı ama o gün nişan geldi ardından 5.6 saat sonra suyum geldi aşırı bel ağrım vardı ayakta zor duruyodum 😅

Benim 3 4 dkka da bir giren kasık ağrılarım oldu gittikçe şiddetlendi hastaneye gittiğimde 6cm açılmam varmış. Suyum falan da gelmedi hastanede ebe patlattı 🤷🏼‍♀️ Herkes diyordu beline dayanılmaz sancılar girecek🙄 Belim gram ağrımadı direk kasıklarımdan başladı. Ama tabi ki herkeste farklılıklar olabilir.

40+5 haftalıken suyumun gelmesiyle başladı ama o gün nişan geldi ardından 5.6 saat sonra suyum geldi aşırı bel ağrım vardı ayakta zor duruyodum 😅
Ay bende yapmadığım şey kalmamıştı doğum başlasın diye, nerdeeee, 40+6da kontrolden gelmiştim uzandım dinleneyim diye iki gün sonra yine kontrole gidecektim fosur fosur suyum geldi 😂 ne ağrı ne birşey, herşey normaldi, sadece su, kaç saatte hiçbir şeyim yoktu, benim de nisanim gelmemisti onu bilmiyorum nasıl birşey 🤷🏻‍♀️

Ya da suyu nişanı gelip agrisi olmayacak 😁 ağrı da regl ağrısının bir üst seviyelerini düşünün.

Bel ağrısıyla başlıyor genelde, tam belin orta yerinde kendini belli eden ağrı. Bacaklardan karna doğru yayılan sancılar, sancı geldiğinde yüzün kızaracak kadar etkilenmen. Elbetteki devamlı gelmesi bütün bunların. Bir de gece başlar doğumlar çoğunlukla 👍🏻 kolay ve hayırlı doğumlar

Ay bende yapmadığım şey kalmamıştı doğum başlasın diye, nerdeeee, 40+6da kontrolden gelmiştim uzandım dinleneyim diye iki gün sonra yine kontrole gidecektim fosur fosur suyum geldi 😂 ne ağrı ne birşey, herşey normaldi, sadece su, kaç saatte hiçbir şeyim yoktu, benim de nisanim gelmemisti onu bilmiyorum nasıl birşey 🤷🏻‍♀️
😂😂 bende çok uğraştım eltimle aynı zamanlarda hamile kaldık sadece aramızda 1 gün vardı 38+2 de doğum yaptı benimki gelmek bilmedi suyum geldiği gün hastaneye gittim doğmuyo sezaryana alın gerekirse diye doğumaneye gönderdiler ordaki doktor beni eve gönderdi 41 haftayı bekle diye eve geldiğim gibi nişanım oldu iki üç damla kan ama bi kaç saat sonra balon patlar gibi patladı birden bütün suyum geldi tabi gene doğum olmadı ertesi günün akşam 7 sinde kızım doğdu 😂

Cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Herkesin belirtileri farklı farklı olmuş ve herkes başa gelince bi anlamama imkanın yok demişler o zaman beklemeye devam bakalım bizim kızın canı ne zaman gelmek isterse artık. Allah'ım doğum yapacakları bi avazda kurtarsın inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım🙏🌸

Back