Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli ağrısından şiddetli, ama düzenli dinlenince geçmiyor ve afedersin büyük tuvaletin var gibi arka tarafa acayip bı baskı oluyor, sanki tuvaletini zor tutuyorsun gibi, ve bı ıkınma hissi var kontrol edemediğin bı şekilde ıkınma geliyor aşağıya olan baskıdanAhahahahah herkesin verdiği klasik cevaptamam da ben o ağrı neye benziyor onu merak ediyorum çünkü herkesin suyu gelecek nişanı gelecek doğum öyle başlayacak gibi bi kuralı yok
40+5 haftalıken suyumun gelmesiyle başladı ama o gün nişan geldi ardından 5.6 saat sonra suyum geldi aşırı bel ağrım vardı ayakta zor duruyodumSelam kızlar 38 haftalık gebeyim ilk hamileliğim aklımdaki tek soru doğumun başladığını ya anlamazsam ara sıra kasılmalarım bel sırt ağrılarım oluyor geçiyor bu tarz gelen ağrılar gibi mi oluyor regli ağrısı gibi doğum yapan kişiler cevaplarsa sevinirim
Benim 3 4 dkka da bir giren kasık ağrılarım oldu gittikçe şiddetlendi hastaneye gittiğimde 6cm açılmam varmış. Suyum falan da gelmedi hastanede ebe patlattıAhahahahah herkesin verdiği klasik cevaptamam da ben o ağrı neye benziyor onu merak ediyorum çünkü herkesin suyu gelecek nişanı gelecek doğum öyle başlayacak gibi bi kuralı yok
Ay bende yapmadığım şey kalmamıştı doğum başlasın diye, nerdeeee, 40+6da kontrolden gelmiştim uzandım dinleneyim diye iki gün sonra yine kontrole gidecektim fosur fosur suyum geldi40+5 haftalıken suyumun gelmesiyle başladı ama o gün nişan geldi ardından 5.6 saat sonra suyum geldi aşırı bel ağrım vardı ayakta zor duruyodum![]()
Ya da suyu nişanı gelip agrisi olmayacakAhahahahah herkesin verdiği klasik cevaptamam da ben o ağrı neye benziyor onu merak ediyorum çünkü herkesin suyu gelecek nişanı gelecek doğum öyle başlayacak gibi bi kuralı yok
Ay bende yapmadığım şey kalmamıştı doğum başlasın diye, nerdeeee, 40+6da kontrolden gelmiştim uzandım dinleneyim diye iki gün sonra yine kontrole gidecektim fosur fosur suyum geldine ağrı ne birşey, herşey normaldi, sadece su, kaç saatte hiçbir şeyim yoktu, benim de nisanim gelmemisti onu bilmiyorum nasıl birşey
![]()