Doğum mu başladı acaba aciil cevap verin lütfen

Şu durumdaki birine motivasyondan çok hastaneye gitmesi teşvik edilmeli. Siz hamilelik geçmişini bilmeden evde oturun sıklaşınca gidersiniz derseniz yanlış yönlendirmiş olursunuz. Yapmayın Allah aşkına.
Doktoruyla irtibata gecmesini zaten önerdim kaçırdınız sanırım. Dogum heyecani sarmis bir kadinin konusunda tartismaya girip gerginlik yaratmak hiç istemiyorum, yeniden yazmayacagim.

En yakın hastane bana 1 saat uzaklıkta ve maddi yattan dolayı devlet te dogum yapıcam devlette ki doktorlar lâ da irtibata geçmek pek mümkün değil çok kötü bir durumda değilim şu anda bazen yürüyorum bazen uzaniyorum ama büyük ihtimalle gidicem hastaneye
Eşiniz ya da bir tanıdığınız yanınızda yok mu? en azından yakın bir poliklinik varsa Nst girebilirsiniz

Ben nişan denilen şeyi görmedim ve
Ben nişan denilen şeyi görmedim ve suyum falan da yok sadece karnimin çok alt kısmı ağrıyor sancı yapıyor ama geçmiyor bazen bi 20 dk geçiyor sonra tekrar aynı şekilde sancıları özel bölgemde ve makat tta hisediyorum
Bebegin karninda sertlesip yani kasiliip sonra birakiyormu

En yakın hastane bana 1 saat uzaklıkta ve maddi yattan dolayı devlet te dogum yapıcam devlette ki doktorlar lâ da irtibata geçmek pek mümkün değil çok kötü bir durumda değilim şu anda bazen yürüyorum bazen uzaniyorum ama büyük ihtimalle gidicem hastaneye
Hastaneye yine gidin ama imkanınız varsa sağlık ocagindaki aile hekiminizi ya da takibinizi yapan ebeyi de arayabilirsiniz. En doğru yönlendirmeyi onlar yapacaktır.

Evet çok değil ama biraz sertlesiyor karnım daha çok alt kısmı sanki alt tarafa baskı yapıyor gibi belim ağrımi yor henüz sancılarım arada bir sadece karnimin alt kısmına vuruyor ama çok aşağıya
Canim doktorum dedi bebek kendini sertlestirip birakacak sanci oyle oluyor belde agriyor ama herkesin agri esigi farkli canim dedigim gibi cogu insan sancisiz da dogim ediyor farkina varmiyor hayirli dogumlar rabbim kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin canim 🤲

Eşim yanımda gidelim diye ısrar ediyor ama böyle sancılar yüzünden pek çok gittim hastaneye boşuna bu sefer de boşuna gitmiyeyim diye bekliyorum
canim kasılmaların başlamış doğumunda başlamış olabilir yalancı doğum sancisida olabilir bunun için ntsye baglamalari gerekiyor seni şimdi sancıların arasi uzun ama belli olmaz bi anda sancıların siklasabilir en yakın hastane 1 saat diyorsun 1 saatte neler olur bilinmez rahim ağzını muayene eder açıklık varmi diye en iyi teşhisi doktor koyacaktır bence bekleme...

bence artık çantanı al ve git. en yakın hastane bir saatmiş bir de.
ne belli birden sıklaşmayacapı? Allah muhafaza yoldayken doğum başlarsa ne olacak?

Bazı devlet hastanelerinde ayrı kadın doğum acili oluyor illaki yardimci olurlar sizin gittiginiz hastanede yok mu

Cok saolum Hayır sancılarım kesildi şu anlık gitmedim oyuzden de ama yarın öbür gün doğum olur diye düşünüyorum bugün boyunca böyle sanci çektim ama şimdi 2 saattir kesildi
Vallahi hic dogum yapmadim ama 40 haftayı aşmiş birine gore acayip rahatsiniz siz zahmet etmeyin ben sizin yerinize 9 dogurdum zaten burada ya ilk cocuk tecrube 0 ya da5-6 ondan bu rahatlik bilemiyorum ama sizde ki rahatlik açıkçası herkesi rahatsız etti yani boyle acil bir durumun böylesine ti ye alınıyor olmasi bilemedim😕
hadi sizi geçtim esinizde tutup kolunuzdan goturmedi. Benim esim simdiye10 kere sirtina alip goturmstu. Umarim bebeginize sagsaglm kavusursunuz . Hayırlı dogumlar olsun🎀

Cok saolum Hayır sancılarım kesildi şu anlık gitmedim oyuzden de ama yarın öbür gün doğum olur diye düşünüyorum bugün boyunca böyle sanci çektim ama şimdi 2 saattir kesildi
valla dogum yapmadım. ama sanırım bazı seylerı bılmemek rahatlık getırıyormus onu anladım.. guzel hıs olsa gerek. ben bunu yapamazdım..makat bolgesınde baskı agrı olması; genellıkle dogum cook yakın bebek asagı ınmıs demek. dınlendıgınde gecmez dogum sancısı sıklasır. ama bırden kesıldgınde ne demek bılemem onu da dokorun gorse ıyı olurdu. . 41. hftadasın artık suyu azalsa anlamasan cocugunu rıske atcaksın. bunu akıl etmıyomusun cıdden? kızdım sana.. rabbım yardımcın olsun ınsallah hayırlısıyla saglıkla gelsın bebişin:dua:

Back