- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Aynen pozitif olmalıyız sağlık diliyorum ben de :)O illaki oluyor. Dışardan başkasına telkin verip sonra da eşime ya bu çocuk neden ismine tepki vermiyor demem gibi. E çocuk tepki veriyor da 20 sefer seslenirsen sonunda tepkisiz kalabilir tabiama hayır sorun yok diyecek ki bir başkası içim rahatlasın. Sizinki de öyle birşey bence. Elimizden geldiği kadar rahat olalım en azından. Pozitifliği gücüne inanırım. Sağlıkla kalın
Ayyy seni bulduğuma sevindim :) bu lekeler açık kahverengi ve doğuştan mı?ablamda var bir ayagı komple dogum lekesi ,
ben varım canım hemde tam türkiye harıtası şeklinde
ve kızımda var tamda totosunun altında ( ay annesı sevsin totsunu )
o yuzden sıkma canını allaha hergun şükret saglıklı diyee
Kahverengi mi? Bizim doktor fark etmedi bile hatta hiçbir doktor ben göstermeden fark etmedi, rengi açılıyor büyüdükçe sizin de öyle mi???Bizdede dizinde 1 tane vardr buyurse renk degistirirse yara olursa sorun olur dedi
Haklısın çocuklar zaten kaygılı anneden hiç hoşlanmıyorBenim oglamun ensesindede var baharda çıkıyor tekrar kışın yok oluyor geri biraz daha rahat olmayı dene çocuklarımızın bize sağlıklı ihtiyacı var biz ne kadar iyi olursak onlara o kadar iyi bakariz
Kahveden cokaz acik bizimki hic acilmadi rengiKahverengi mi? Bizim doktor fark etmedi bile hatta hiçbir doktor ben göstermeden fark etmedi, rengi açılıyor büyüdükçe sizin de öyle mi???
Ayyy seni bulduğuma sevindim :) bu lekeler açık kahverengi ve doğuştan mı?
Takip edin diyor zaten doktorlarda yapacak birşey yok , ben bu hastalığı duyana kadar lekeleri hiç önemsemezdim hatta bu ikinci doğumum ilk kızımda hiç duymadımKahveden cokaz acik bizimki hic acilmadi renginden leke
Dr bana sordu bu hep varmiydi dedi
Sen Adanalı mısın? Canın bici istediğine göre :) benim kızım büyüdükçe açılıyor rengi gibi baka baka kafayı yücem zatenablamın ki benım ki oyle ama kızımınki kendı ten rengınden daha açık ve kare şeklinde canım bici bici istemişti kış gunu bulamadık , totmu kaşımıştım biraz altını kaşımışımmeğer ,
ama ablamla benim leke oldugu gibi duruyor ,yani senın korktugun gibi büyümedi
Benim 3. Benimde digerlerinde yokTakip edin diyor zaten doktorlarda yapacak birşey yok , ben bu hastalığı duyana kadar lekeleri hiç önemsemezdim hatta bu ikinci doğumum ilk kızımda hiç duymadım
Haha hic aklima gelmemisti adanali olacagiSen Adanalı mısın? Canın bici istediğine göre :) benim kızım büyüdükçe açılıyor rengi gibi baka baka kafayı yücem zaten
benimde sonradan düştü jeton:) sen de adanalısın o zaman :)Haha hic aklima gelmemisti adanali olacagi
Sanki her yörede var gibi kaniksamisim
doktor birşey dedi mi lekeler ile ilgili , kızım şimdi 2,5 yaşında sağlıklı hamd olsun bir sorunumuz yok ama hala beni sinir ediyor o lekeler doktorumuza da her gittiğimde soruyorum önemsiz diyor , evham obsesyon çok kötü birşeyBenim kizimda var kahverengi lekelerden
Uzun süredir siteye girmiyordum göremedim mesajınızı. Benim kızımda lekelerden dolayı birşey olmadı çok şükür duruyor hala hatta açıldı gibi rengi, doktorumuzun dediği gibi pigmentasyonmuş. zaten sonradan arkadaşlarımın çocuklarında da gördüm herkeste olan şeyler. Lhusalıkta insan herşeyi takıyor tabii. Doktorunuza rutin kontrolde gösterin lekeyi bir baksın o size açıklama yapacaktır. Gönlünüzü ferah tutunMerhaba insallah cvp verirsiniz bebeginizdeki lekeler ne durumda cogalma veya buyume varmi benim kizimdada 2 tsne var 9 aylik cok endise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?