• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum korkusu

Oncelikle hayirlisiyla dogum yapip bebegini kucagina alirsin insallah . Ben spinal sezeryan dogum yaptim once normal dogum istiyodum sonra arastirdim baya .alttan dikisli olmak istemedim doktorumla konustum bakarz cok dikis olacak sa ben seni normal dogurtmam dedi sonra bebegim karnimda rahatsizlandi diye acil sezeryan oldum ama memnunum tek sorun hafif sarkik gobek onu da zamanla toparlarsin sen ne dusunuyosun hangisi daha sicak geliyo normal mi sezeryan mi gerci sana baya varmis ama

Saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Bende 9 ay once dogum yaptim. Epidural sezaryan oldum. Yine dogursam epidural olurum . Ama sen iyice arastir dr versin karari

Bende epidural normal istiyorum cnku nornal dogumdan korkuyorum ama iyi bi anestezi doktoru diyo herkes hangi hastane hangi doktor bilmiyorum arastrrken zaman akp gidiyo korkarm doguma kadar kararszlkla gecicek

evet epidural için çok iyi bir anestezi uzamanı gerekiyormuş. İyi bir anestezi uzmanı olursa doğumdan sonra hiç baş ağırısı falan yazaşanılmazmış benim öyle oldu hiç baş ağrım falan olmadı Allah razı olsun birkez daha.. Ama benim ki bir şanstı çünkü ben çok iyi bilmiyordum anestezi uzmanı nasıldı diye üstelik doğunun en ucra köşesinde özel bir hastanede doğum yaptım.

Back