• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum korkusu

aminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
8
1
36
38
- Yurtdışı
Ben 3,5 senelik evliyim ve cocukgum yok olmadigi icin benim saplanilarimda dolayi yok catlaklar dogum korkusu yoksa dusukmu yaparim cevrnde cok dusuk yapanlar var arkadaslar bana yardimci olurmusunuz dogum yapsam bile sezariyan dusunuyorum.. dogum yapmis anneler vardir tavsilerinizi bekliyom.

Ben 3,5 senelik evliyim ve cocukgum yok olmadigi icin benim saplanilarimda dolayi yok catlaklar dogum korkusu yoksa dusukmu yaparim cevrnde cok dusuk yapanlar var arkadaslar bana yardimci olurmusunuz dogum yapsam bile sezariyan dusunuyorum.. dogum yapmis anneler vardir tavsilerinizi bekliyom.

canım aynı korkular bende de vardı herkes de de vardır ben de 3sene sonra oldum anne.şuan3buçuk aylık bebeğim var hem de normal doğum yaptım.sana tavsiyem asla korkma.çatlak matlak onlar anneliğin yanında solda sıfır kalır.hem artık epidural anestezi diye bişey var sancı falan hissetmiosun doğumda hatta dikş atılırken ben doktorla muhabbet ediyordum.bence düşün annelik harika bişey herşeyin b çaresi var artık.okadar korkma.sezeryan bence saçmalık olur,onun da sonrası berbat.sezeryan yapmış arkaadaşlarım var bebğini doğumdan 3gün sonra kucağına alabilio,ama normal doğumda hemen ayaklanıosun.bi araştır bence epidurali ben de bi arkadaşın tavsiyesi ile yaptırmıştım ve çok memnun kaldımm

bende kesinlikle normal dogumu tavsiye ediyorum epiduralde çok güzel bir alternatif dogumdan ne kadar sonra acısını unutuyorsunuz biliyormusunuz çocugunuzu gördüğünüz o saniye ohh diyorsunuz ve o haldeyken bile gülebiliyorsunuz o kadar harikaki o an bebeğinizi görmek inanın ben kaç gün uyumadım ona bakmaktan korkmayın çatlaklar için önceden etkili olan kremleri edinin ilk aylardan itibaren kullanın düzenli olarak ben akıl edemedim çatlak oluştu malesef ama korkularınızı bir kenara bırakın benim 2 yasında bir kızım var ve 5.5 aylık hamileyim tavsiye ederim.

Back