Senı her konuda olumsuz yorumların ile görüyorum. Anlıyorum mutsuzsun . Sürekli hamilelik belirtileri gibi konularda insanlarla küstah bir şekil de yazılar yazıyorsun. Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk? Yoksa eşin seninle ilgilenmediği için mi ? Bütün gün buradasın ?Şu durumda sizi, bedeninizi, ruh sağlığınızı, bebeğinizin haklarını düşünmeyip hiçbir sorumluluk almayan adamla sevişmemelisiniz diye düşünüyorum.
Geri çekilme korumaz. Yeni bir hamileliğe hicbir anlamda hazir degilsiniz. Beyefendi bir zahmet sorumluluk alsın. Bir müddet reddederseniz belki kondom kullanmaya razı olur.
Dediklerinde herhangi mod düşürme gibi bi olay görmedim. Ki doğruyu söylüyor. Doğruyu söyleyen doktor gibi tavsiyeler mi vermiş oluyor?Senı her konuda olumsuz yorumların ile görüyorum. Anlıyorum mutsuzsun . Sürekli hamilelik belirtileri gibi konularda insanlarla küstah bir şekil de yazılar yazıyorsun. Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk? Yoksa eşin seninle ilgilenmediği için mi ? Bütün gün buradasın ?
Lohusa kadına söylenecek söz var söylenmeyecek söz var. Kabul etmeyebilir onların kendi sorunu. Bilmediğin konularda doktor gibi tavsiler vermeyi bi bırak artık. Herkesin modunu düşürüyorsun.
Dikkatli okursan eğer diğer açılan konulardaki yaptığı yorumlardan bahsediyorum..Dediklerinde herhangi mod düşürme gibi bi olay görmedim. Ki doğruyu söylüyor. Doğruyu söyleyen doktor gibi tavsiyeler mi vermiş oluyor?
Senı her konuda olumsuz yorumların ile görüyorum. Anlıyorum mutsuzsun . Sürekli hamilelik belirtileri gibi konularda insanlarla küstah bir şekil de yazılar yazıyorsun. Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk? Yoksa eşin seninle ilgilenmediği için mi ? Bütün gün buradasın ?
Lohusa kadına söylenecek söz var söylenmeyecek söz var. Kabul etmeyebilir onların kendi sorunu. Bilmediğin konularda doktor gibi tavsiler vermeyi bi bırak artık. Herkesin modunu düşürüyorsun.
Modu düşenler için göz ardı et seçeneği mevcut.Senı her konuda olumsuz yorumların ile görüyorum. Anlıyorum mutsuzsun . Sürekli hamilelik belirtileri gibi konularda insanlarla küstah bir şekil de yazılar yazıyorsun. Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk? Yoksa eşin seninle ilgilenmediği için mi ? Bütün gün buradasın ?
Yakin zamanda size bir konuda "olumlu" şekilde yardim etmisim ve bana teşekkür etmişsiniz.Tesekkürler canım
Anne olamiyor olabilirdim.Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk?
Sevişmeyin bencegerçekten ben istemiyorum Allah korusun bi hata sonucu hamile kalırsam ne psikolojim ne de bünyem bunu kaldırır. Bir süre daha kocam beklesin benden önemli değil
İnşaAllah istediğiniz gibi olur doğal yollarla Allah kolaylık versin sezaryen oldum tam uyutulup sonrasında kan sulandırıcı iğne kullandım o bile bana çok zor gelirken gerçekten çok güçlüsünüz
ay ne tatlı yorum dogal yoldan sağlıklı hamile kalabilmek ne büyük bir mucize. Nasıl bir duygu acaba:) tüp bebek tedavileri ile uğraşmış biri olarak bu şansa sahip olsam :)
Kalbimden, çocugunuza sağlıklı bir kardeş olması geciyor.İnşaAllah istediğiniz gibi olur doğal yollarla Allah kolaylık versin sezaryen oldum tam uyutulup sonrasında kan sulandırıcı iğne kullandım o bile bana çok zor gelirken gerçekten çok güçlüsünüzama gerçekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?