Senı her konuda olumsuz yorumların ile görüyorum. Anlıyorum mutsuzsun . Sürekli hamilelik belirtileri gibi konularda insanlarla küstah bir şekil de yazılar yazıyorsun. Çocugun olmadıgı için mi bu mutsuzluk? Yoksa eşin seninle ilgilenmediği için mi ? Bütün gün buradasın ?
Lohusa kadına söylenecek söz var söylenmeyecek söz var. Kabul etmeyebilir onların kendi sorunu. Bilmediğin konularda doktor gibi tavsiler vermeyi bi bırak artık. Herkesin modunu düşürüyorsun.
Modu düşenler için göz ardı et seçeneği mevcut.
Beni her konuda olumsuz yorumlarimla, hamilelik belirtileri gibi konularda görüyorsanız devamlı beni takip ediyorsunuzdur.
Sürekli burada olsaydim, bu yorumunuza vaktiyle cevap verir, yukaridaki uyeleri elinde cekirdeklerle bekletmezdim.
Birincisi çocuğumun olmamasi tamamen benim kararim, korunuyorum.
Ikincisi çocuğum olmadığı için bunu yapiyor oldugumu sanmanız sizin boyle yapacak bir karakterde oldugunuzu gosterir.
Üçüncüsü burada esimin ne kadar iyi bir insan oldugunu ballandira ballandira anlatip kaderi gülmemiş kadın arkadaşlarımın kalbini acıtacak bir sey yapmayacagimi da beni taniyanlar bilir.
Onunla ilgili sadece şunu yazacagim. Benim korunamadigim ustelik hamile kalmamam gereken donemlerde, 1 kez bile "ben de korunmasam mi, geri cekilsem mi?" sorularini yoneltmedi.
Sağlığımın, -ve olursa- karnimdaki bebegin sağlığını kendine dert etti. Önceliği bana verdi ve zevkini 2. Plana atti. Şimdi olsa yine aynisini yapar.
Bunlari yine yazmazdim ama son derece 'boomerca' buldugum, "çocuğun yok ondan, esin seninle ilgilenmiyor ondan" tavrınız cevap olması için yazdim.
Lohusa kadına, "hey dostum, bu lanet olası herifi boşa" mı demişim?
Korunmaktan aciz adamla sevisme dedim.
Adam sırf zevki için korunmadan ilişkiye girmek istiyor. Kadinin Yeni bir hamilelikle bozulacak olan fiziksel ve ruhsal sağlığını, yeni dogan bebegin haklarini düşünmüyor. tek düşündüğü şey daha fazla zevk!
Bunu farketmemiş olabilir diye düşündüğüm icin konu sahibini rencide edecek tek bir sözcük içermeyen bir yorum yazdim.
Yorumumun neresinde doktor tavsiyesi benzeri bir sey var?
Doktorlar kocanla sevişme diye oneri mi verir?
Herkes sizin gibi Türkçeyi yetersiz kullanmıyor. Konuştuğum dili doğru ve etkin kullanıyorum diye beni doktor sanmanız da sizin kendinizi ne kadar eksik hissettiginizi gösterir.