doğum kontrol ilacı mı soğan suyu mu ??

evangeline33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
385
77
118
39
kızlar bir konuda kafam çok karıştı ve sizin de yardımınıza ihtiyacım var.ağrılı ve düzensiz adet şikayetiyle doktora gittim, adet döneminde kist görünmedi ama kontrole gittiğimde küçük küçük kistler vardı ve yumurtalıklarımda zayıflama olduğu söylendi.Doktorum bana doğum kontrol ilacı verdi ama henüz evli olmadığım ve hiç çocuk doğurmadığım için kullanmak istemiyorum.Bunun üstüne çevremdeki kadınların % 90'ı soğan suyu içmemin daha faydalı olacağını söyledi hatta adeti düzene sokup kistleri yok edermiş....Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen ????

Bende duydum canım ve bende bugun soğan suyuna başlıcam..

Buraya yazarım eğer yararı olursa sende dene bence yararını gören bir çok kişi var..

peki canım sıcakken mi içiyorsun ve günde 1 bardak mı

Yok canım sıcak değil ılıkken içtim.. Günde iki bardak öğle ve akşam yemeğinden önce aç karnına içiliyormuşş.. İçtikten yarım saat sonra da bir şey yemeyeceksin.. Ben bugünden bir bardak içitim ama yarın 2 bardak içerim artıkk..

sogan suyu daha etkilidir rahmin içini temizliyor :ssz::51:
benim 7 ay önce düşük yaptım bebek düştü ama plasentası canlı yaşadı (9.haftaya)kadar 4 gün sogan suyu içtim kendiliginden indi tabi sonra igne falanda oldum ama en etkilidir..:1:
birde ilk bebegime hamile olmadan öncede çok içtim,adet düzensizligi vardı adetim düzenlenince hamile kaldım , çok şükür oldu tavsiyem sogan suyu bence:ssz:
gerçi siz bekarsınız ama olsun sogan suyu daha dogal ve etkidir:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
benim 7 ay önce düşük yaptım bebek düştü ama plasentası canlı yaşadı (9.haftaya)kadar 4 gün sogan suyu içtim kendiliginden indi tabi sonra igne falanda oldum ama en etkilidir..:1:
birde ilk bebegime hamile olmadan öncede çok içtim,adet düzensizligi vardı adetim düzenlenince hamile kaldım , çok şükür oldu tavsiyem sogan suyu bence:ssz:
gerçi siz bekarsınız ama olsun sogan suyu daha dogal ve etkidir:9::9::9::9::9::9::9:

Canım soğan suyula adeti düzene soktun mu??

Canım soğan suyula adeti düzene soktun mu??

evt adetlerim düzensizdir ay yılda olurdum içtim
hımmmm 2-3 ay kadar (10 gün )içtim düzene girdi ve hamile kaldım kızım oldu:54:
ve ben birazcık tontonum zayıflamayada yardımcı tavsiye edrim tatlım mutlaka deneyin:16::51::51:

evt adetlerim düzensizdir ay yılda olurdum içtim
hımmmm 2-3 ay kadar (10 gün )içtim düzene girdi ve hamile kaldım kızım oldu:54:
ve ben birazcık tontonum zayıflamayada yardımcı tavsiye edrim tatlım mutlaka deneyin:16::51::51:

Allah bağışlasın Rabbim kaderini güzel yazsın sağlıcakla büyüsün :nazar:
Ya canım bende çok düzensizlik yaşıyorum... Bugün başladım bende bana umut verdin valla.. Seni sıkmadan bir soru daha sorayım nasıl kullandın canım nasıl uyguladın bunu günde kaç bardak

doğum kontrol hapını kullanmak için evli ya da bekar olmaya gerek yok doktor verdiyse mecbur kullanıcaksın benim kuzenim 18 yaşında evli dğil bekar doktor verdiği için mecbur o da kullanıyo

teşekkür ederim canım ya ben de başlicam inşallah....yazdığım gibi adetim düzensiz ve çok ağrılı geçiyor inşallah işe yarar

doğum kontrol hapını kullanmak için evli ya da bekar olmaya gerek yok doktor verdiyse mecbur kullanıcaksın benim kuzenim 18 yaşında evli dğil bekar doktor verdiği için mecbur o da kullanıyo

canım haklısın ama doğum yapmamış kadınların kullanmasının pek iyi olmadığını duymuştum o yüzden tereddüt ettim

teşekkür ederim canım ya ben de başlicam inşallah....yazdığım gibi adetim düzensiz ve çok ağrılı geçiyor inşallah işe yarar
agrılarınız olur çünkü kistler agrı yapar ama sogan suyu benm düşügüme anlattıgım gibi çok ii geldiki hamiş olmadan öncede kistim oldugunda içtim ama 15 günü geçmesin içtiginiz fazlası zarar olur:20: ,günde 1 bardak kadar yeterlidir bence 5veya 10 gün kadar için derim ben:20:
allah yardımcın olsun:16:
canım haklısın ama doğum yapmamış kadınların kullanmasının pek iyi olmadığını duymuştum o yüzden tereddüt ettim

evt canım çok haklısın :16::54::50:

agrılarınız olur çünkü kistler agrı yapar ama sogan suyu benm düşügüme anlattıgım gibi çok ii geldiki hamiş olmadan öncede kistim oldugunda içtim ama 15 günü geçmesin içtiginiz fazlası zarar olur:20: ,günde 1 bardak kadar yeterlidir bence 5veya 10 gün kadar için derim ben:20:

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...bugün kuzenimin nişanı var içemiyorum ama hemen yarın içmeye başlicam

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...bugün kuzenimin nişanı var içemiyorum ama hemen yarın içmeye başlicam

Canım merhaba.. Bende başladım soğan suyuna bugün 3.günüm.. Bir belirti yok ama bakalım.. Sende eğer burdan gelişmeleri paylaşırsan birlikte yol alırızz..

doğum kontrol hapını kullanmayanlardanım..eminim ki zararı faydasından çoktur..ben gördüm en azından...

soğan suyuda içemiyordum tadından ötürü...bu hastalıkta stresten arınmış olmak önemli..mesela yeni öğrendim mutluluk için bol bol su için..:31:
bunun dışında aktarlarda satılan hormon -adet düzenleyici çaylar var.içinde hayıt otu tohumu,ada çayı,papatya,rezene...vs olan..tek başına içemiyorum
ama karışımla içilebiliyor...sonuç: kasık ağrım var şu anda..:17:

doğum kontrol hapını kullanmayanlardanım..eminim ki zararı faydasından çoktur..ben gördüm en azından...

soğan suyuda içemiyordum tadından ötürü...bu hastalıkta stresten arınmış olmak önemli..mesela yeni öğrendim mutluluk için bol bol su için..:31:
bunun dışında aktarlarda satılan hormon -adet düzenleyici çaylar var.içinde hayıt otu tohumu,ada çayı,papatya,rezene...vs olan..tek başına içemiyorum
ama karışımla içilebiliyor...sonuç: kasık ağrım var şu anda..:17:

işe yaradımı dersin...hayıtın hormonda birşeyleri yükseltiğini okumuştum.pek anlayamadım doğrusu...birde günde kaç defa içtin....dkh bizlerde senin gibi düşünüyoruz....yumurtalıkları dahada tembelleştiriyormuş..bizde arayış içindeyiz...

Ben soğan suyuna başlayalı 5 gün oldu bugün.. :68::68:

3.günümde karnım ağrımıştı.. Dünde kasıklarımda ağrı vardı.. Artık ne oluyor bilmiyorum.. :31: :31:

2 aydır da adet olamıyorum.. 10 gün daha kullanıp ara vericem bakalım nolcak.. :26: :26:

İlk kafayı rahat bırakmak lazım tabiki ama ben işe yaradığını düşünüyorum.. :8::8:

İnşallah içtikten sonra uzun süredir gelmeyen adetim gelirse kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim o zaman.. :72: :72:

Back