- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
-
- Konu Sahibi Dandunlaflar
Ben aylık iğne kullanıyorum ve cok memnunum. Her ay düzenli yaptırıyorum. Regl düzenimi falan hiç bozmadı.Herkese mrb hanımlar birkaç yıllık evliyim bir kızım var,
Şimdiye kadar korunma yolum hap kullandım fakat zaman zaman hapımı içmeyi unutabiliyorum.
Buyüzden aylık iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar bu yolla korunanlar hangi iğneyi kullanıyor kaç aylık bu iğneler,nerde yaptırıyor yardımcı olabilirler mi??
Ben aylik mesigyna diye bir igne kullaniyorum. Herhangi bir yan etkisi olmadi. Aksine reglim duzene girdi.Mata Hari Tavuk_suyu_ Kullandiginiz ignenin ismi nedir acaba? Ben benimkinden hic memnun degildim.Bacagimda agri yapiyordu.Senede bir kez grip olurken.Bu sene 3 kere grip oldum ve ikisi bu igneyi vurunduktan hemen sonra oldu.
Alabilirsiniz. Fakat doktora danismadan yaptirmamalisiniz.Merhaba mesigyna'yı eczaneden reçetesiz olarak alabilir miyim
Genelde doktorlar pek tavsiye etmiyor adet düzenini bozuyorHerkese mrb hanımlar birkaç yıllık evliyim bir kızım var,
Şimdiye kadar korunma yolum hap kullandım fakat zaman zaman hapımı içmeyi unutabiliyorum.
Buyüzden aylık iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum. kullananlar bu yolla korunanlar hangi iğneyi kullanıyor kaç aylık bu iğneler,nerde yaptırıyor yardımcı olabilirler mi??
Henüz 18 yaşıma girmedim,eczaneden alırken veya iğneyi vurdururken sorun olur muAlabilirsiniz. Fakat doktora danismadan yaptirmamalisiniz.
Henüz 18 yaşıma girmedim, iğneyi alırken veya vurdururken sorun olur mu?Aylık iğneyi sağlık ocağında her ay ücretsiz vurduruyorum. Çok memnunum. Hiç yan etki göstermedi bende. Ilk iğne adetin birinci günü vuruluyor sonra 30 günde bir tekrar ediyor.
Siz zaten hap kullandığınız için hapa bir hafta ara verip tekrar başlıyorsunuz ya ilaca,ilaca başlamanız gereken gün gidip vurdurabilirsiniz.
18 yaşında bile değilken hormonlarınızla oynamayın yazık. Ben doktoruma danışarak kullanmıştım ama onu da bıraktım eşim korunuyor.Henüz 18 yaşıma girmedim, iğneyi alırken veya vurdururken sorun olur mu?
Benimde erkek arkadaşım korunuyor ama hamile kalma riski var o yüzden ek bir korunma yöntemi kullanmak istiyorum18 yaşında bile değilken hormonlarınızla oynamayın yazık. Ben doktoruma danışarak kullanmıştım ama onu da bıraktım eşim korunuyor.
Devlete bağlı kurumlarda pek gizli iş kalmıyor. Sonuçta kayıt altında oluyorsunuz iğneyi. Bir yerde karşına çıkabilir.
Çok küçüksün yanlış bir şey yapma nolur.
Kaç yaşındasın?Benimde erkek arkadaşım korunuyor ama hamile kalma riski var o yüzden ek bir korunma yöntemi kullanmak istiyorum
16Kaç yaşındasın?
Ah be kuzum cinsellik için çok erken değil mi? Bundan bir kaç yıl sonra o kadar farklı düşünecek ve hissedeceksin ki umarım pişman olmazsın.
Az da olsa bi ihtimal var bunun için aylık iğneyi tavsiye ediyor musunuzAh be kuzum cinsellik için çok erken değil mi? Bundan bir kaç yıl sonra o kadar farklı düşünecek ve hissedeceksin ki umarım pişman olmazsın.
Çok dikkat et hamile kalma. Kaldıramayacağın yüklerin altına girme.
Merhaba ben de iğne yaptırdım 2 kez ama sizin gibi ben de bir daha yaptırmayı düşünmüyorum çünkü adet düzenim bozuldu. Siz bıraktıktan sonra ne zaman adet gördünüz.18 yaşında bile değilken hormonlarınızla oynamayın yazık. Ben doktoruma danışarak kullanmıştım ama onu da bıraktım eşim korunuyor.
Devlete bağlı kurumlarda pek gizli iş kalmıyor. Sonuçta kayıt altında oluyorsunuz iğneyi. Bir yerde karşına çıkabilir.
Çok küçüksün yanlış bir şey yapma nolur.
Benim adetlerim çok düzenliydi. Günü gününe olurdum. Ben o yüzden değil hormon yüklemesi olmasın diye bıraktım.Merhaba ben de iğne yaptırdım 2 kez ama sizin gibi ben de bir daha yaptırmayı düşünmüyorum çünkü adet düzenim bozuldu. Siz bıraktıktan sonra ne zaman adet gördünüz.