Doğum kontrol için bakabilir misinizz kızlaaar

Saba1968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
8
0
36
İstanbul
Kızlar ben 17 yaşındayım. Fakat hamile kalmak istemiyorum. Doktora gittim hormon testi falan yaptırdı bi sorunum yok. Hap istedim bu yaşta ayıp olmaz bilmem ne dedi vermedi. Ama benim mutlaka kullanmam lazım. Sizce ne kullanabilirim? Hap kullanıcam ama 6 ayda bi gidip gerekli ne test varsa yaptırırım hormon testi vs falan. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ? Ne yapmamı önerirsiniz?

aklını başına almayı önerebilirim ben !
Evli değilsin 17 yaşındasın.. kullanman gerekiyor.. gereklilik neden peki?

Bende 17 yaşındaki kızıma epilasyon yaptırmak istiyorum. İlk önceliğimiz yüz bölgesi ( favori, dudak üstü, çene, yanak) En ufak bir tüyden bile rahatsız oluyor istemiyor. lazer istiyorduk en başta onun için özel bir hastane ile görüştüm. 18 yaşının altındakiler yapmıyorlarmış, hormonların gelişmesinin durması tamamlanması gerekiyormuş, İstanbul Göztepe'de çok kaliteli bir yer bulduk. Orada iğneli yaptırmayı düşünüyoruz. Fakat kaç seans sürer daha belli değil. Haziran'da tatile gideceğiz. Eylül'e kadar yokuz. Yarım kalmasını da istemiyor. Ne yapacağımı bende şaşırdım.

forumda yazdığı cevap....Kafa karıştırıcı..

Annemin hesabıydı bu ben aldım. Evli değilim ama sözlümle dini nikahlıyım. Korunmak istemem çokta saçma değil sanırım

evli değilim diyorsun canım bi de dini nikahlıyım diyorsun.
1)Dini nikahlı olman evli olduğun anlamına gelmiyormu?
2) Dini nikah evli olduğun anlamına gelmiyorsa bu durum neden normal olsun?
3) dini nikah evli olduğun anlamına geliyorsa neden "evli değilim canım" diye cevap yazdın?
çelişkili konuşuyorsun..

Yazık valla çok yazık.. 17 yaşındaki bir kız.. sözlü diye bunları yapması çok üzücü(normal değil). Artı dini nikahı bu şekilde zevk için kullanılması.. ne diyeceğimi bilemiyorum..
Annene sor o nasıl korunduysa sana akıl verecektir..

Bu benim tercihim sonuçta. Ben sana ne doğru ne yanlış diye sormadım. Doğum kontrol hapi hakkında fikir almak istedim. Yasmin hap 2 kutu var elimde zaten. Başlayıp başlamama konusunda kararsızım onun için bu başlığı açtım.

18 yaşının altındakilere zararlı bu bir bir ikincisi de ben 23 yaşındayım dini nikahım olalı 6 ay oldu el ele zor tutuşuyorum ..Nikahının olması herşeyi yaşayabileceğin anlamına gelmez.Ama maalesef rahat artık herkes nikahı olmayan bile yaşıyor senin yaşaman gayet doğal

sen şimdiden evliymişin gibi yaşarsan evlendiğinde ne kalacak sana,tabiki hayat senin ama ilerde çokpişman olacağın şeyler yapma derim,henüüz çok küçüksün...

17 yasinda korunmakmi? ailen biliyormu? hey Allahim doktorun bile vermedigi ayip dedigi hapi biz nasil onerelim gercektende ayip

hap yerine prezervatif kullanman daha mantıklı.

hem dengeni bozmamış olursun, hem de prezervatif en etkili korunma yöntemi.

bunu yazmak belki bana düşmez ama dini nikahı bu şekilde kullanmak çok günah ya bence.elinde yasmin varmış kullan onları o zmn

zevk ıcın dını nıkah mı yapılırmıs ya dını kullanmayın barı hem evlımısın dıyo bı arkadasım hayır dıyosun dını nıkahı bıle nıkahtan saymıyosun seni eleştirmek istemem artık şu zamanda ne yazıkkı cok normal bunlar ınsanlar ıcın ama bak kardesım daha kucuksun daha sonradanda pişşman olabılırsın en kotusude gercekten evlenıcen adama ne dıceksın yuzune nasıl bakıcaksın merak ettım bıde ha dıyınce dını nıkah olmaz bunu yapan hocacınıda hocalına ne kadar guven olur bılememdım

ben 3 yıllık evliyim ve hiç hap kullanmadım.sonra bebek istedik ve şimdi 7 aylık hamileyim.hap kullanmaya hiç cesaret edemedim çünkü onunda bedene zararı var ne kadar yok deselerde hormanları değiştiriyor sonuçta.
seni yargılamak istemem ama bişeyler sorucam dini nikah eğer herkesçe biliniyorsa yani iki kişi arasında değilse ve resmi nikah yapıldıysa (çünkü imamların evlilik cüzdanı görmeden nikah kıymaları yasak!!!)dinen evli sayılıyor diye biliyorum.
1-dini nikahınız bu şartlara uygunmu?
2-düğününüz ne zaman yapılıyor?
3-eşin niye korunmuyor?
4-hadi olduki korunmaya rağmen hamile kaldın ne olacak?
4-Allah korusun eşinle aranız bozuldu ve herşey bitti bi başkasıyla nasıl evleniceksin?
bak kardeşim sakın beni yanlış anlama ben den sana abla tavsiyesi herşey cinsellik değil bunun öteside var.evlenin sonra zaten herşey olur.ama şimdi hapla onla bunla korundun ve ilişkiye girdin ya bi aksilik olursa ...
bu sitede okuyoruz bakireliğimi kaybettim nasıl diktiricem diye!!!
aman ha Allah yardımcın olsun güzelim herşey gönlünce olur umarım

varya yemın ederım boyle daha kucukken bu hallatları yıyolar ya cocuk dogurmaktan korkuyorum artık 1 oglum var allah sasırtmasın vatana hayırlı bı cocuk olsun dıye her gece yattıgımda allahıma dua edıyorum

Son düzenleme:
bence 17 yaşında herşeyi yapan bir kişinin bize hap sorması çok saçma geldi.sen bizden bilgilisin maşallah.çoğumuz 17 yaşındayken birşey bilmediğimiz için sen bizden bayağı bir öndesin.

anam 17imde ben sokakta oyun oynar ip atlardım. hatta apartmanımızdan bi çocuk bana teklif etmiştide ağlaya ağlaya tüm apartmanı ayağa kaldrıp anneme sölemiştim. bu beni seviyormuş diye :S
17 de doğum kontrol hapı soruyorsun helal olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…