Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Doğum kontrol haplarıyla Göğüs büyüten var mı??

yaz hapin adi ama siz yinede kadin doktoruna gidin o size uygun olanini verir ce$it ce$it dogum kontrol hapi var cünkü..... ama bilmiyorum kullansam mi doktor yan etkisi olmaz zararlida diiil dedi ama ben karasizim ....

banada doktor verdi ama bende kilo ve selülit yapar diye korkuyorum sonuçda kalça ve basende öströjenle büyüyo ve benimkide yetirince büyük dahada büyümesinden korkuyorum çünki ben orantı sağlamaya çalışıyorum göğüslerin büyümesiyle diğer yerlerde büyürse diye korkuyorum
canım bide almanyada olduğun için ordaki ilaçlar burda yok eğer gerçekten yan etkileri azsa çok güzel olurdu ama türkiyede yoktur heralde ilk defa YAZ diye bi hap duyuyorum

evet ben almanyada ya$iyorum, hmm haklisiniz belki türkiyede yokdur.. valla bilmiyorum kilo aldirirmi denerim bakdim kilo aliyorum ozaman kullanmam, bi gögüsüm büyüsün diye $i$mek istemem acikcasi...ama yani benim bir kac arkadasim kullaniyor dogum kontrol hapi cogu okadar a$iri kilo almadi 2-3 kilo falan aldi dahada almadilar... neyse ben denerim sonuclarini yazarim buraya

kızlar bende 4 ay kist için diane 35 kullandım.kilo artışı olmadı bende ama kesinlikle göğüsleri en az bir beden büyütüyo.o günleride gördüm ya..:roflol:tabi kullandığınız sürece:)

kızlar banada dr kist ve kontrol amaçlı yasmin verdi ben aslında diane 35 istemiştim göğüslerde etkili olduğunu duyduğum için fakat dr kesinlikle önermedi ve yasmin verdi 1 haftadır kullanıorum göğüslerim 1 belkide 2 beden büyüdü aslında hap kullanmaya başlamadan öncede göğüslerimde büyüme vardı fakat hapa başladıktan sonra gözle görülür bi şekilde büyüme oldu aslında böyle kalsalar dahaii daha büyümesini istemiorum çünkü fiziğime ve kiloma göre fzla olur diye düşünüyorum ama dr kontrolünde kullanmanızı öneririm evt büyütüyor fakat göğüslerim aşırı hassaslaştı ve bir elim kolum deyicek diye ödüm kopuyor çünkü çok acıor aynı zamanda mide bulantısı başladı bende acaba bu hapı kullananlar sizlerde yaşadınızmı bulantı ?

ben 5 aydan falza olmuştur doğum kontrol hapı kullanıorum.göğüslerim büyüsün die deil korunmak amacı ile.hiç bir yan etkisi yok.hatta ve hatta güsel bir etkisi oldu göğüslerim dolgunlaştı eskisine göre daha büyükler.jasmin kullanıorum.sanki daha önce yazdım buraya ben niyse öle işte

kızlar banada dr kist ve kontrol amaçlı yasmin verdi ben aslında diane 35 istemiştim göğüslerde etkili olduğunu duyduğum için fakat dr kesinlikle önermedi ve yasmin verdi 1 haftadır kullanıorum göğüslerim 1 belkide 2 beden büyüdü aslında hap kullanmaya başlamadan öncede göğüslerimde büyüme vardı fakat hapa başladıktan sonra gözle görülür bi şekilde büyüme oldu aslında böyle kalsalar dahaii daha büyümesini istemiorum çünkü fiziğime ve kiloma göre fzla olur diye düşünüyorum ama dr kontrolünde kullanmanızı öneririm evt büyütüyor fakat göğüslerim aşırı hassaslaştı ve bir elim kolum deyicek diye ödüm kopuyor çünkü çok acıor aynı zamanda mide bulantısı başladı bende acaba bu hapı kullananlar sizlerde yaşadınızmı bulantı ?

ben hiçbir yan etkisini görmedim.prospektüsünde yokmu baktınmı hiç yan etkilerine

ben 5 aydan falza olmuştur doğum kontrol hapı kullanıorum.göğüslerim büyüsün die deil korunmak amacı ile.hiç bir yan etkisi yok.hatta ve hatta güsel bir etkisi oldu göğüslerim dolgunlaştı eskisine göre daha büyükler.jasmin kullanıorum.sanki daha önce yazdım buraya ben niyse öle işte

peki ne kadar zamanda fark ettin göğüslerindeki değişkliği bide regli olunca yani hapı bırakınca eski haline geri dönüyomu

ewet benim kuzenimde kullanmıştı düğünden önce
sonra gelinliği zor kapandı göğüsleri fırlayacaktı walaa

banada doktor vermisdi gögüslerim icin 11 gündür kullaniyorum bisey yok yani büyüme yok sizce daha erken mi? Zaten kadin doktoru bana kullandikdan 3 hafta sonra gel bakiim dedi yani bi deyisiklik varmi diye, heralde baska dogum kontrol hapi verir...

Kızlar geçici şişkinlik bunlara aldanmayın.
Bu kimysal haplar iyimi sanıyorsunuz.
Bi ömür boyumu kullanacaksınız dik olsun büyük dursun diye.
Hem çok fena selülit yapıyo bu haplar kendimden biliyorum 1 yıllda mahfetti beni.
Daha hala uğraşıyorum.
Dertsiz başınıza dert açmayın.

bu hapların etkisi geçici kullandığın sürece etkiler bıraktığınız zaman eski haline döner

walla arkadaşlar ben 2.5 sene kullandım yasmini. evet göğüslerimi büyüttü. güzel bir dolgunluk verdi. 2 ay önce bıraktım ve eski haline döndü benneyaptımki ama sırf bunun için vücudunuzda hormon değişikliği yapmayın. doğum kontrol hapı adet düzenlemek veya doğum kontrolü için kullanılır. yan etkileri tabiki vardır.kısa vadede farkına varmayabilirsiniz ama selülitten tutun damar tıkanıklığına, mide rahatsızlıklarına kadar çeşitli bünyelerde çeşitli rahatsızlıklara sebep olabilir uzun vadede. o yüzden kendinizle barışık olun ve bu yöntemleri amacı dışında lkullanmayın derim ben. tabi bu benim naçizane fikrimdir. yerimseniben

kızlar sakın sakın.vucudunuza ostrojen yuklemeyın dengeyı bozmayın.kıst kıtle olusur.allah korusun cok tehlıkleı

banada dr yazmıştı adet düzensizliği için kullandığım sürece büyüdüler tombik tombik duruyolardı:teytey::teytey::teytey: ama ilaçı bıraktığımda eski haline döndüler:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben de hormon ve sivilce sorunlarım icin kullandım diane 35, hem de bir sene; faydası oldu büyümüşlerdi ama bırakınca eski haline döndü hemen :çok üzgünüm:

Merhaba kızlar
ben uzun yıllar kullandım doğum kontrol hapı ama ne kilo aldım ne de döğüslerim büyüdü. Ama şunu anladım ki her bünyede farklı çünkü ben diane35i kullandım ben de bir şey yapmadı arkadaşım kullandı 2-3 beden büyüdü. tabi ben şanssızım..:bbo:

bende diane 35 kulalndım 15 tane içtim çok yan etki yaptı içemedim bıraktım gğüslerim çok küçüktü :KK43: büyüdüüüü çok şaşırdım 3 gndr içmiyorum umaırm eksi haline dönmez

bende kullandım kızlar 2 ay falan gerçekten büyüyor 1 beden falan ama kullanmayı bırakınca eski halina dönüyor.

arkadaslar dogum kontrol hapıyla buyumesının nedenı hormonları duzene sokmasından dolayıdır. benımde hormonlarım duzensızdı. bundan dolayı dıane 35 kullandım. hormonlar duzene gırınce vucuttakı bazı degısmeler oluyor. goguslerım cok kucuktu 75 numarayı doldurmuyodu ama sımdı 80 sıgmıyor nerdeyse. bı doktora gıdıp test yaptırın. ondan sonra kullanın. ama dogal yolla buyutmek ıstıyosanız soguk komples ve masaj yapın. dıger haplar kremler bence gecıcı cozumler. para tuzagı emın olun. bıde adacayı duymustum buyutuyor dıye. ama denemedım hıc. soguk komples ve masajı tavsıye edıyorum.

X