Merhabalar,
Çok ciddi bir sorunum var ve yoğun stres altındayım, bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim, çok ihtiyacım var.
Sorum şu ki; gebelik testlerim negatif çıktı ama testleri doğum kontrol hapı kullandığım esnada yaptım, ilaç hormonlarıma etki etmiş, test bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi?
Süreç aslında şöyle: Yasmin'e reglimin 3. günü başladım ve 5 gün sonra cinsel ilişki yaşadım ama partnerim kendisini geri çekti, geri çekmesine rağmen gebe kalma ihtimali olduğunun farkındayım, sonrasında ilacı birkaç kez içmeyi unuttum ama bu esnada cinsel birliktelik yaşamadım, ilaç bittikten 4 gün sonra 2-3 gün boyunca günlük pedle idare edebileceğim, kahverengi akıntı şeklinde çok çok az regl oldum (regl sayılırsa)
Sonraki ay ilacımı düzenli bir biçimde kullanmaya devam ettim ve bu kutunun da sonuna geldim sayılır, işin kötü tarafı kendimi gebe hissediyorum. 3 haftadır midem bulanıyor lakin kusmuyorum, karnım şişmiş gibi geliyor, bir hafta aralıkla 3 kere gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı, merakım şu ki, doğum kontrol hapı kullandığım için test negatif çıkmış olabilir mi? Başına böyle birşey gelen var mı? Kan testi için özel bir hastaneye gittim 80 tl dedi, öğrenciyim bu parayı şu an vermem mümkün değil, sağlık ocaklarına ise güvenmiyorum, aileye mesaj gönderme durumları oluyor ve bu benim için ciddi sıkıntı, eğer ilk ilişkiden gebe kaldıysam kürtaj süresini geçmişim demektir, baya korkuyorum, bana bir yardımcı olur, tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.