Doğum kontrol hapları

Kişiden kişiye değişiyor ama vücudun normale dönmesi biraz zaman alabilir...

Ağrılarım oluyor ama hastalanamıyorum bu da beni rahatsız ediyor doğrusu.Adet söktürücü kullansam işe yarar mı?

Evet düzensizlik yapıyor hatta bende 5 ay boyunca regl sonrası ara kanama yaptı. 10 günü geçtiyse içebirsin aslında ama bir doktorla görüş bence çünkü söktürücü de hormon sonuçta

Bende bu ay bıraktım yani bugunden itibaren bıraktım c.tesi doktora gidicem.
6 aydır kulanıyorum zaten düzensizdim şimdi hepten bozulur heralde düzensizlik yapıyorsa

Ben 7 yıl kullandım, geçtiğimiz ay bıraktım ve siklüsüm 30 gün sürdü. Mide bulantısı, halsizlik, baş dönmesi oldu. Adetime 1 hafta kala kasıkta ve belde çok ağrım oldu, 2 gün boyunca kahverengi leke geldi ve toplam reglim 7 gün sürdü.

Hap sonrası bazı insanlar aylarca regl olamıyor, hatta bazılarında ovülasyon bile olmuyor, yani yumurtalıklar iyice tembelleşiyor. Bir jinekoloğa görünmek en doğrusu olacaktır, en azından içiniz rahat olur.

Bu zaman içinde eşimle korunmasız birlikte olduk fakat vajinaya boşalma söz konusu olmadı hamile olma riskim var mıdır sizce?

Bu zaman içinde eşimle korunmasız birlikte olduk fakat vajinaya boşalma söz konusu olmadı hamile olma riskim var mıdır sizce?

Bıraktıktan sonra hamile kalan var ama rahim duvarı inceldiği için uzun süreli kullanım sonunda biraz zor bir olasılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…