• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol haplari

siyahincim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
22
0
36
Almanya
selam herkese
kismet olursa temmuzda dügünüm olacak ve ben hemen hamile kalmaktan korkuyorum.Dogum kontrol ilaci kullanmak istiyorum ama ancak dügünden bir hafta once almaya baslayabilirim.Herneyse sorum su: ben dogum kontrol hapi kullansamda esiminde dikkat etmesi gerekirmi?yani nasilsa hap kullaniyorum diye rahat olabilir miyiz?birde bunu doktora soracaktim ama yazmisken burda da sorayim.dügünden bir hafta önce baslamak yeterli mi?malum haplar kiloda yapiyor.Yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler.

selam herkese
kismet olursa temmuzda dügünüm olacak ve ben hemen hamile kalmaktan korkuyorum.Dogum kontrol ilaci kullanmak istiyorum ama ancak dügünden bir hafta once almaya baslayabilirim.Herneyse sorum su: ben dogum kontrol hapi kullansamda esiminde dikkat etmesi gerekirmi?yani nasilsa hap kullaniyorum diye rahat olabilir miyiz?birde bunu doktora soracaktim ama yazmisken burda da sorayim.dügünden bir hafta önce baslamak yeterli mi?malum haplar kiloda yapiyor.Yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler.

Hapı düğünden bir ay önce kullanmaya başlaman gerekiyor.Kullanmadan önce mutlaka ve mutlaka doktora gitmlisin kulaktan dolma bilgilerle hap kullanma .

doktorun söylesin öyle.. Hapı kullanmaya başladıktan ilk bir sonra eşinin de dikkat etmesi gerekir. ondan sonra kullandığınız süre boyunca rahat olabilirsiniz.

Mutluluklar

Back