arkadaslar diğer topiclerdede yazılarımı okumuşsunuzdur.. bu doğum kontrol hapı belasını yeterince anlatamıyorum. benim bacak ana toplar damarımı tıkadı sizin o çok övdüğünüz yasmin.1.5 ay yatağa bağlı kaldım çünkü kesinlikle kalkmam yasaktı kalbe veya beyne pıhtı atması olabilir diye..bu ne demek bi saniye bile olsa hayal edin lütfen..insan hayatı bu kadar ucuz işte.yurt dışında yasaklanırdı falan düşüncesinede hiç katılmıyorum..şimdiye kadar ne yasaklandı ki ?? ama sonuçları nı bizler yaşıyoruz işte. benim 1.derececen yakınım amerikada yasıyor 28 yıldır. eşi benim rahatsızlığımda aradığında ,amerikada bayanların kesinlikle bu hapları kullanmadığını,doktorların kesinlikle önermediğini uzun uzun anlattı ama iş işten geçmişti....ben bu hastalığa yakalandım artık çok şükür ben şuan hayattayım ama olamayabilirdim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: neler çektiğimi bi anlatsam buraya sayfalar yetmez..ve işin ilginş kısmı ben bu hastalığa yakalandığım günden itibaren.. ben ve çevrem internneeten çok araştırmalar yaptık ben TEK olduğumu düşünürken benim gibi birsürü bayanın da bu rahatsızlığa yakalandıklarını okuduum. ve onlarla iletişim kurabilmek için elimden gelen,i yaptım başarılıda oldum...hepsiyle tek tek konuştum.hepsi de yasmin hepside damar tıkanıklığı ..........şimdi onlarla kardeş gibi olduk çünkü birbirimizin halinden biz anlayabiliyoruz.....onlarda iyileşiyor ama bu hastalık mutlaka sekel bırakan bir hastalıkmış.. yani tamamen sıfır olmuyorsun(gerçi hoş bizler yasadığıumıza şükrettiğimiz için çok ta sorun değil)şimdi o pıhtı benim ana toplar damarımda,bacağımda duruyor ,duracak ve ben mecburen bunu ömrüm boyunca çekeceğim......uzun oldu farkındayım ama bu doğum kontrol hapı konusunda çok hassasım başkalarıda yaşasın istemiyorum,SAKIN BANA OLMAZ DEMEYİN,ÇÜNKÜ KİMİN BASINA NE GELECEĞİ HİÇ AMA HİÇ BELLİ OLMUYOR . işin özü bi korunma muhabbetine BUNA DEĞMEZZZ (unutmadan ben bu hapı doktor kontrolünde kadın doğum uzmanından almıştım.evlenmeden 1 ay önce başlamıştım..kafama göre eczaneden almadım yani merak eden olursa diye söylüyorum.)
şimdi karar sizin kızlar...................