• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki aylarda adet düzeninde gecikme olur mu?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

ben dondurulmuş embriyolarla tüp deneyecektim, doktorum öncesinde 1 ay doğum kontrol hapı kullandırdıki rahim dinlensin yeni yumurta oluşmasın diye.
kullandığım ay ilacım bittikten 3 gün sonra adet oldum.
hemen sonraki ay ise kullanmadım ama adet olamıyorum. gebelik yok.
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki aylarda gecikme oluyormu? olursa ne kadar ?

hiç, bir ay hap kullanılıp bırakıldığını duymadım ama büyük ihtimalle normaldir. yapılan hormonal bir müdahale oluyor çünkü

Bende rahimin dinlenmesi sebebi ile 2 ay kullandım.İlk ay 2 gün ikinci ay 4 gün gecikmeli adet oldum.Dr normal olduğunu söyledi .D.K. Hapına başlandığında ilk birkaç ay vücut alışma sürecinde olduğu için bu tür gecikmeler olabilirmiş.

Bende rahimin dinlenmesi sebebi ile 2 ay kullandım.İlk ay 2 gün ikinci ay 4 gün gecikmeli adet oldum.Dr normal olduğunu söyledi .D.K. Hapına başlandığında ilk birkaç ay vücut alışma sürecinde olduğu için bu tür gecikmeler olabilirmiş.

bende bırakmıstım aksamalar oldu tabiki 6 gün gelmemişti...

teşekkürler arkadaşlar , herşey gönlünüzce olsun.

Back