- 9 Haziran 2020
- 31
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi gizemliadmin34
Bende çok ağrılı adet dönemi geçirdiğim için Yasmin kullanmistim ve adetimi düzene sokup agrilarimi azalttı gebelik planladığım ay yasmini bıraktım Şubat ayıydı bıraktığında ve adet düzenim alt üst oldu iki ay da bir adet oluyodum en son aklıma soğan kürünu uygulamak geldi belki iyi gelir diye kürün uyguladıktan sonra adet döngüm iki ay değildi de 35. Günde tekrar adet oldum bı de o ay yumurtlama testi yaptım ertesi ay henüz bı gecikme yaşamadan gebe olduğumu oldugumu öğrendim çok şükürArkadaşlar merhaba çok kanamam olduğu için doktor Yasmin verdi 4 kutu bitirdim. En son kutum bitti adet oldum. Son adet tarihim 26 Ekim. 4 defa korunmasız ilişkimiz oldu. Şuan 2 gün gecikme yaşıyorum. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif. Belirtilerin adet olucakmısim gibi ağrılarım. Uyku hali sık idrara çıkma vardı 3-4 gün dur. Bu belirtilerde kayboldu gibi az. Polikistik over hastasıyım 5 yıl önce koyuldu. Adetlerim önceden düzensizdi. Doğum kontrol hapından sonra yine düzensizlik mi yaşıyorum bilmiyorum. Doğum kontrol hapını bırakıp hamile kalan var mı? Ve test ne zaman yapmalıyım?
Anladım sanırım benimde öyle oldu. Adet olucakmısim gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. Bakalım çok gecikme yaşarsam test yaparım negatif se doktora gidicem yine l. TeşekkürlerBende çok ağrılı adet dönemi geçirdiğim için Yasmin kullanmistim ve adetimi düzene sokup agrilarimi azalttı gebelik planladığım ay yasmini bıraktım Şubat ayıydı bıraktığında ve adet düzenim alt üst oldu iki ay da bir adet oluyodum en son aklıma soğan kürünu uygulamak geldi belki iyi gelir diye kürün uyguladıktan sonra adet döngüm iki ay değildi de 35. Günde tekrar adet oldum bı de o ay yumurtlama testi yaptım ertesi ay henüz bı gecikme yaşamadan gebe olduğumu oldugumu öğrendim çok şüküryani Yasmin bende baya bı etki bıraktı aylarca adet gecikmesi yaşadım gitmedigim doktor kalmadı ve hiç biri adet gecikmeme bı sebep söyleyemedi bilindik şeylerin dışında
Rica ederimAnladım sanırım benimde öyle oldu. Adet olucakmısim gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. Bakalım çok gecikme yaşarsam test yaparım negatif se doktora gidicem yine l. Teşekkürler
Ben doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldımArkadaşlar merhaba çok kanamam olduğu için doktor Yasmin verdi 4 kutu bitirdim. En son kutum bitti adet oldum. Son adet tarihim 26 Ekim. 4 defa korunmasız ilişkimiz oldu. Şuan 2 gün gecikme yaşıyorum. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif. Belirtilerin adet olucakmısim gibi ağrılarım. Uyku hali sık idrara çıkma vardı 3-4 gün dur. Bu belirtilerde kayboldu gibi az. Polikistik over hastasıyım 5 yıl önce koyuldu. Adetlerim önceden düzensizdi. Doğum kontrol hapından sonra yine düzensizlik mi yaşıyorum bilmiyorum. Doğum kontrol hapını bırakıp hamile kalan var mı? Ve test ne zaman yapmalıyım?
Ne gibi belirtileriniz vardı herkes de farklılık ggöstermiyor Muş bazıları sizin gibi bırakınca hamile kalıyormuş bazıları da aylar sonra ama bilmiyorum tabi nasip. Ne zaman test yaptınızBen doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım
Aslında pek belirtim yoktu, biraz kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı vardı. Adet tarihimden 6-7 gün önce yaptım silik çizgi çıktı. Adete 4 gün kala da kan verdim kanda çıktıNe gibi belirtileriniz vardı herkes de farklılık ggöstermiyor Muş bazıları sizin gibi bırakınca hamile kalıyormuş bazıları da aylar sonra ama bilmiyorum tabi nasip. Ne zaman test yaptınız
Erken belli etmiş sizin. Adetleriniz haptan önce nasıldı. Düzenli miydiniz?Aslında pek belirtim yoktu, biraz kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı vardı. Adet tarihimden 6-7 gün önce yaptım silik çizgi çıktı. Adete 4 gün kala da kan verdim kanda çıktı
Oğlum var 4 yaşında 65 gün sonra öğrendim ben hastaneye gittim kan verdim gecikti diye negatif sonra doktor söktürücü verdi kullandım 10 gün içinde adet olursun dedi olmadım. Evde test yaptım pozitif hastaneye gittik 2 haftalık hamileymisim. Meğer tahlil yaptırdığım gün tutunmaya çalışıyormuş. Geç belli olunca önceden şimdide zannetmiyorum erken belli olsun ama bakalım. HayırlısıAslında pek belirtim yoktu, biraz kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı vardı. Adet tarihimden 6-7 gün önce yaptım silik çizgi çıktı. Adete 4 gün kala da kan verdim kanda çıktı
Evet cok düzenliydi her ay aynı tarihte oluyordum, baya uzun süredir hap kullanıyorum. Aslında pek bir belirtim olmadı tatile cıkacaktık öncesinde test yapayım dedimErken belli etmiş sizin. Adetleriniz haptan önce nasıldı. Düzenli miydiniz?
AA ne güzel içinize doğmuşEvet cok düzenliydi her ay aynı tarihte oluyordum, baya uzun süredir hap kullanıyorum. Aslında pek bir belirtim olmadı tatile cıkacaktık öncesinde test yapayım dedim