Arkadaşlar merhaba. Sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. O da 1 ayı geçti bırakalı. Bıraktıktan sonra adet oldum fakat 5 gün erken oldum yani 24 şubatta olmam gerekirken 18 şubatta geldi ve 3 gün sürdü. Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra eşimle 3 kere korunmasız birliktelik yaşadık. Ayın 18 inde adet olmam gerekirken hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim de acıyo. Hemen hamile de kalınır mı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum Kontrol Hapını Bıraktıktan Sonra Adet Düzensizliği Yaşayan Var mı???? Lütfen Yardııımmmm!!!!
- Konu Sahibi burcuvaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Bi test yap canım ben 1 yıl kullandım konturol hapı hiç düzensizleşmedi aksine düzensiz adet olanlara Dr lar bazen kontrol hapı veriyorlar düzene girsin diyeArkadaşlar merhaba. Sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. O da 1 ayı geçti bırakalı. Bıraktıktan sonra adet oldum fakat 5 gün erken oldum yani 24 şubatta olmam gerekirken 18 şubatta geldi ve 3 gün sürdü. Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra eşimle 3 kere korunmasız birliktelik yaşadık. Ayın 18 inde adet olmam gerekirken hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim de acıyo. Hemen hamile de kalınır mı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun..
Nasıl 3 ay sonra başlıyo canım ben zaten sadece 1 ay kullandım 18 şubatta da adet gördüm 3 gün o da normalde olduğundan çok azdı. Ayrıca o bir aylık süreçte de ekstra korunma olmadımak. 3 ay sonra başladığını ilk defa duyuyorum.Bence bir test alıp yapmalısınız adet düzenliğinin bir sürü çeşidi var testte çıkmazsa bir hafta daha bekleyip gelmezse bir kadın doğum uzmanına görünmekte fayda var zaten doğum kontrol haplarının ilk 3 ay hiç bir şekilde koruması yok 3 aydan sonra başlıyor
Bu cuma gününe kadar bekleyip yaptırayı düşünüyorum doktor bana da kist için vermişti zaten canım 3 4 cm lik kist vardı sadece bir ay kullandım ve bıraktım.Bi test yap canım ben 1 yıl kullandım konturol hapı hiç düzensizleşmedi aksine düzensiz adet olanlara Dr lar bazen kontrol hapı veriyorlar düzene girsin diye
- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
İnşallah
İnşallah canım ya kafamda ne senaryolar yazıyorum bi bilseniz. Bu cumaya kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum bakalım.Doktorlar her zaman söyler ilk 3 ay koruması yoktur ondan sonra başlar diye yani seninde hamile olma ihtimalin var
Ben dogum kontrol hapini uc ay ictim. Cok fena basagrisi yaptigi icin biraktim. Normalde adetim duzensizdi. İlacla duzeldi. Biraktiktan iki uc ay sonra hamile kaldim. Dr dogim haplari birakinca daha kolay hamile kalindigini soyledi. Bence tahlil yaptir . Hamile kalma ihtimalin var. Yumurtlama gunun degisebilir. Cunku erken yumurtlamisim. Adet oncesi. Bir ayda iki kere yumurtlamisim.
Bu cumaya kadar bekleyip yaptırmayı düşünüyorum. Ben sadece bir ay kullandım o ay adetim 5 gün önce geldi normalde hiç sapmazdı bu ay da gecikme var işte ne zor işlermiş bunlar sürekli beynimde deli sorular püffBen dogum kontrol hapini uc ay ictim. Cok fena basagrisi yaptigi icin biraktim. Normalde adetim duzensizdi. İlacla duzeldi. Biraktiktan iki uc ay sonra hamile kaldim. Dr dogim haplari birakinca daha kolay hamile kalindigini soyledi. Bence tahlil yaptir . Hamile kalma ihtimalin var. Yumurtlama gunun degisebilir. Cunku erken yumurtlamisim. Adet oncesi. Bir ayda iki kere yumurtlamisim.
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Bende dogum kontrol hapı kullandım 4 ay sonra bıraktım. Bıraktığım ay adet oldum ondan sonraki ay baktım hastalanmadım. Adetlerim düzensizdi düzenlesin diye kullandım ama bırakınca 3 ay adet olmadım. Sonra hamile olduğumu öğrendim ama 3 aylık değil son 1 ayda hamile kalmışım 1 aylıktı.Arkadaşlar merhaba. Sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. O da 1 ayı geçti bırakalı. Bıraktıktan sonra adet oldum fakat 5 gün erken oldum yani 24 şubatta olmam gerekirken 18 şubatta geldi ve 3 gün sürdü. Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra eşimle 3 kere korunmasız birliktelik yaşadık. Ayın 18 inde adet olmam gerekirken hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim de acıyo. Hemen hamile de kalınır mı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun..
Nasıl yani biyolojik olarak imkanı var mı? 3 ay adet görmediysen nasıl son 1 ay nasıl hamile kalınır ki adet görmeyince yumurtlama da olmaması gerekmiyor mu anlamadım ben iyice kafam karıştıBende dogum kontrol hapı kullandım 4 ay sonra bıraktım. Bıraktığım ay adet oldum ondan sonraki ay baktım hastalanmadım. Adetlerim düzensizdi düzenlesin diye kullandım ama bırakınca 3 ay adet olmadım. Sonra hamile olduğumu öğrendim ama 3 aylık değil son 1 ayda hamile kalmışım 1 aylıktı.
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Yumurtlama 2 ay olmamış yani o aylar adet olmadım 3. ayda olmuş onda da hamile kalmışım. İmkanı var adet görmeyerek hamile kalanlar oluyo bi örneği de benim.Nasıl yani biyolojik olarak imkanı var mı? 3 ay adet görmediysen nasıl son 1 ay nasıl hamile kalınır ki adet görmeyince yumurtlama da olmaması gerekmiyor mu anlamadım ben iyice kafam karıştı