- Konu Sahibi maviistanbul
Hayır ovülasyon testi yapmıyorum ama adet bittiğinde hemen her günü değerlendiriyoruzOvulasyon testi yapıyormusun peki yumurtlamayi takip edip değerlendir belki yumurtlama gününde etkilemiş olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ovülasyon testi yapmıyorum ama adet bittiğinde hemen her günü değerlendiriyoruzOvulasyon testi yapıyormusun peki yumurtlamayi takip edip değerlendir belki yumurtlama gününde etkilemiş olmasin
Doğum kontrol haplarının bu tür yan etkileri vardır canımValla bende dienille jullaniyorum 18 gun oldu ama 2 gundur migde bulantısı yaptı 3gun kaldı ilaç bitmesine ama kullanmicam bu gidişle zaten adetle ilgili hiç bir belirti yok
Bende öyle yapıyordum ama doktor bana aşırı ilişki normalde sakıncalı dedi herkes için aynıymış fazlası zarar yaniHayır ovülasyon testi yapmıyorum ama adet bittiğinde hemen her günü değerlendiriyoruz
Valla bende migde bulantısı yaptı bide olduğum yerde gündüzleri uyukluyorumDoğum kontrol haplarının bu tür yan etkileri vardır canım
Evet öyleymiş kızBende öyle yapıyordum ama doktor bana aşırı ilişki normalde sakıncalı dedi herkes için aynıymış fazlası zarar yani
Mfk yöntemi varmi arkadaşım öyle kalmış hamile dün bana demişti bende şimdi ona bakıyorum nasıl oluyor diye olmadı bide onu denerizEvet öyleymiş kız
İnşallah o işe yarar canımMfk yöntemi varmi arkadaşım öyle kalmış hamile dün bana demişti bende şimdi ona bakıyorum nasıl oluyor diye olmadı bide onu deneriz
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş birakmasin isteyenlere nasip etsin bizedeİnşallah o işe yarar canım
YasminAdı neydi ilacın acaba
Anladim canım ben dienille diye ilacı kullaniyorum ama midem bulanıyor nie olurki sabah yine affedersin istifra ettim ölüyorum sankiYasmin
Bazı ilaçlar dokunuyor, ben de microgynon kullanırken midem bulanıyordu.Anladim canım ben dienille diye ilacı kullaniyorum ama midem bulanıyor nie olurki sabah yine affedersin istifra ettim ölüyorum sanki
Sizin gebelik ilaçlama mi oldu acabaBazı ilaçlar dokunuyor, ben de microgynon kullanırken midem bulanıyordu.
HayırSizin gebelik ilaçlama mi oldu acaba
Anladim
Dienille kullandım 2 ay hiç bu kadar midem bulanmamıştı geceleri bile kalkıyordum arkadaşımda da aynısı olmuş ikimizde bıraktık o bıraktığı ay hamile kaldı ben daha bu ay bıraktımValla bende dienille jullaniyorum 18 gun oldu ama 2 gundur migde bulantısı yaptı 3gun kaldı ilaç bitmesine ama kullanmicam bu gidişle zaten adetle ilgili hiç bir belirti yok