- Konu Sahibi Turuncuelma141
-
Ben bırakmadan önceki sın iki ay değişik haplar kullandım yani hormon içeriği farklı olan haplar. Sigara durumum var onun için değiştirdim. Adet düzenim hepten altüst oldu. Doktor kontrolünde değiştirmiştim aslında. Düzensizlik olunca artık çocukda istemeye başlayınca bıraktım. Ama buraktıktan sonraki 2 ayda düzensiz oldu son iki aydır düzenli oldu.bi arkadaşım vardı bıraktıktan sonraki ay uzatmalı bi adet dönemi oluyo malımınız 40 gün sonra tekrar adet olmuştu ondan sonraki ay hamile kalmıştı
Amin inşallah. Doktora gitmeyi düşündüm ama düzenli 12 ay cinsel ilişkiye rağmen olmazsa tetkikler başlıyor diye biliyorum. Ama her ay da kendimi feci strese sokuyorumkişiden kişiye değişiyor altı aya kadar hamıle kalmazsanız doktora gitmenizi öneririm. Allah hayırlı evlat versin:)
Her ay diyorum ki kafana takma ama elimde değil yine sürekli aklımda ve kendimi dinliyorum bi belirti var mı diyeCnm bn 2 sene kullandim biraktiktan sonra 7. Ayda hamile kaldim kisiden kisiye degisir hamile kalma konusu drlarda bir seneden sonra tetkitlere basliyo stres yapma hamile kalmani engeller 6 aya kadr problem yok merak etme sen.Allah izin verirse olur sen canini sikma
Stres engeler hamile kalmani relax ol bnde oyleydim bu ayda olmadi diodum surekli kendime sonra ya olacagi varsa olur olmasada napalim baska yollara bakariz dedim o ay hamile kaldim rabbim sana yazdiysa evladi olur sen canini sikma oluruna birak bak hersey yoluna girerHer ay diyorum ki kafana takma ama elimde değil yine sürekli aklımda ve kendimi dinliyorum bi belirti var mı diyeşimdi adetime bi hafta var hafif hafif kasılnalar var karnımda, yine bi dünya umut bağladım:// günler geçmiyor her gün takvime bakar oldum. Karnımda kasılnalar dışında bişi yok göğüslerim filan normal, umut var ama yine adet olcam stresii çok yüksekl rabbime dua ediyorum biliyorum ki o en hayırlı zamanı biliyordur. Nasip eder inşallah bizede
Bende düğünümde reglı oldum kuzum kı benım kanamamda cok gelır ağrımda cok olur tam gecıktırıcı ıceyım dedıgım gun kanamam geldı stresten erken gelecegı tuttu. Çok afedersınız ama ped degıl çocuk bezı bağladım neysekı zayıfım buldum kendıme gore . başka care bulamadım yoksa kım cıkarcak kım gıydırcek bana gelınlıkArkadaşlar evlendiğimden bu yana yani yaklaşık 1,5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Şimdi gebe kalmak istiyorum. 4 aydır korunmuyoruz. Henüz gebelik olmadı, merak ettiğim şu; acaba hapı bıraktıktan donra gebelik hemen dönüyor mu yoksa belli bir zaman mı alıyor.tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi.. Çünkü her adet görme zamanımda ümitleniyorum, sonra ümitlerim boşa çıkıyor be korkularım başlıyo, biraz kendimi rahatlatmak adına soruyorum, tecrübeli arkadaşlar yardım!!
Sürekli kendimi telkin ediyorum ama şuan henüz akışına bırakmayı başaramadım, bugün dayanamadım gittim kanda gebelik baktırdım yine negatif. Daha 6 gün var adetime ama yine belki dedim olmadı. Nasip diyelim hayırlısıStres engeler hamile kalmani relax ol bnde oyleydim bu ayda olmadi diodum surekli kendime sonra ya olacagi varsa olur olmasada napalim baska yollara bakariz dedim o ay hamile kaldim rabbim sana yazdiysa evladi olur sen canini sikma oluruna birak bak hersey yoluna girer
bende 1 sene kadar kullandım hapı.ramazan ayıydı bıraktığımda ve o ay hamile kaldım ve şu an 6 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...[/QUOTE
Arkadaşlar evlendiğimden bu yana yani yaklaşık 1,5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Şimdi gebe kalmak istiyorum. 4 aydır korunmuyoruz. Henüz gebelik olmadı, merak ettiğim şu; acaba hapı bıraktıktan donra gebelik hemen dönüyor mu yoksa belli bir zaman mı alıyor.tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi.. Çünkü her adet görme zamanımda ümitleniyorum, sonra ümitlerim boşa çıkıyor be korkularım başlıyo, biraz kendimi rahatlatmak adına soruyorum, tecrübeli arkadaşlar yardım!!
Arkadaşlar evlendiğimden bu yana yani yaklaşık 1,5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Şimdi gebe kalmak istiyorum. 4 aydır korunmuyoruz. Henüz gebelik olmadı, merak ettiğim şu; acaba hapı bıraktıktan donra gebelik hemen dönüyor mu yoksa belli bir zaman mı alıyor.tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi.. Çünkü her adet görme zamanımda ümitleniyorum, sonra ümitlerim boşa çıkıyor be korkularım başlıyo, biraz kendimi rahatlatmak adına soruyorum, tecrübeli arkadaşlar yardım!!
Ben yazz diye bi hap var onu kullandım çok memnundumda, tavsiye ederim kullanımıda rahat 24 tl civarında giyatı var. Sonrasında sigara içtiğim için 2farklı hap daha kullandım biri cerazette diğeri qlarista. Bunları peş peşe aylarda kullandığım için adet döngümü çok bozdu sonra tümden bırakıp çocuk yapmaya karar verdik. Bu 6. Ay oldu gakat henüz bebiş yok :/merhaba sizin sorunuzla alakalı size yorumda bulunamıcam ama ben sizden yorum isticektim acaba hangi hapı kullandınız bukadar uzun zaman bende hap kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi olur bimiyorum.
Ben yazz diye bi hap var onu kullandım çok memnundumda, tavsiye ederim kullanımıda rahat 24 tl civarında giyatı var. Sonrasında sigara içtiğim için 2farklı hap daha kullandım biri cerazette diğeri qlarista. Bunları peş peşe aylarda kullandığım için adet döngümü çok bozdu sonra tümden bırakıp çocuk yapmaya karar verdik. Bu 6. Ay oldu gakat henüz bebiş yok :/merhaba sizin sorunuzla alakalı size yorumda bulunamıcam ama ben sizden yorum isticektim acaba hangi hapı kullandınız bukadar uzun zaman bende hap kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi olur bimiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?