- Konu Sahibi sevdimseniben
-
tşk ederim cnm ama gynelle bende adet süremi uzattı ve sivilcelerim daha çok arttı. forumda araştırdım genelde diane 35 kullananlar sivilce yönünden daha memnun kalmışlar bende o yüzden kullanmak istedim..hayırlısı artık
Doktor bana da yasmin yazdı ama sigara kullanmaman lazım dedi ve bu münkün değil.Sigarasız yapamam ben.Doğum kontrol kullanıp da sigara içenler var mı.21 yaşındayım bu arada,internette 30dan önce sorun olmaz yazıyor bazı sitelerde.
Canım Diane 35'in çok kilo aldırdığını ve tüylenme yaptığını söylüyorlar...
Yani ben kullanmadım ama kullananların söylediği bu...
Yine de dr'una danışmanı öneririm. Dr vücuduna en uygun ilacı verir çünkü...
dhea hormonum ve bıkac erkeklk hormonum cok yuksek tuylenmem ve sac dokulmem var sızce bu hapı kullanmalımıyım korkuyorum duydumkı sac dokermıs daha da fazla bu dorumu???
yardımınıza çok ihtiyacım var doktor bana kistlerim için yazz isimli doğum kontrol hapını verdi ancak bende resmen anksiyeteye sebep oldu sürekli gerginim ve huzursuzum ve ilacın bana zarar vereceğini düşünüyorum benim gibi bu durumu yaşayan varsa eğer beni bilgilendirebilir mi? bu durum geçici mi yani vücudum ilaca uyum sağlayana kadar mı sürecek yoksa buu kullandığım süre boyunca hep böyle mi devam edecek?
yardımınıza çok ihtiyacım var doktor bana kistlerim için yazz isimli doğum kontrol hapını verdi ancak bende resmen anksiyeteye sebep oldu sürekli gerginim ve huzursuzum ve ilacın bana zarar vereceğini düşünüyorum benim gibi bu durumu yaşayan varsa eğer beni bilgilendirebilir mi? bu durum geçici mi yani vücudum ilaca uyum sağlayana kadar mı sürecek yoksa buu kullandığım süre boyunca hep böyle mi devam edecek?
hep deevam edicek kullandığı süre boyunca doğum kontrol haplarının ne diyorum sana en büyük yan etkisi psikolojik yan etkiler bir yıldan fazla kullandım ama gelde bana sor ALLAHIM bir daha kullanmamı nasip etmesin
hiç bir şeyden zevk alamıyordum ne gezmekten ne alışverişten gün boyu offf poff afra tafra halindeydim sürekli bir hayat endişesi herşeye ağlama durumu gbii
oturup canım ağlamak istiyo diye hıçkırıklara boğuldum bir gece bütün ailem başıma geldi şok oldulaar onlar benden çok endişelendiler bu halime yani düşün ama şimdi bıraktım yavaş yavaş üzerimden depresifliğimi atıyorum sanırım
bende diane 35 ve yasmin kullanmıştım, hormon bozukluğum için
sonradan tek başına yasmin kullandım
hapı kendiğilimden bırakınca aşırı saç dökülmesi oldu.
şimdi düğünüme az kaldı yine yasmin kullancam 1 yıl kullanayım diyorum
ama korkuyorum yine bırakınca saçlarım dökülürmü
Sanmıyorum adet düzenini bozsun bazları düzene soktugunu bile soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?