How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum kontrol hapı..

tşk ederim cnm ama gynelle bende adet süremi uzattı ve sivilcelerim daha çok arttı. forumda araştırdım genelde diane 35 kullananlar sivilce yönünden daha memnun kalmışlar bende o yüzden kullanmak istedim..hayırlısı artık

Canım Diane 35'in çok kilo aldırdığını ve tüylenme yaptığını söylüyorlar...
Yani ben kullanmadım ama kullananların söylediği bu...
Yine de dr'una danışmanı öneririm. Dr vücuduna en uygun ilacı verir çünkü...

yardımınıza çok ihtiyacım var doktor bana kistlerim için yazz isimli doğum kontrol hapını verdi ancak bende resmen anksiyeteye sebep oldu sürekli gerginim ve huzursuzum ve ilacın bana zarar vereceğini düşünüyorum benim gibi bu durumu yaşayan varsa eğer beni bilgilendirebilir mi? bu durum geçici mi yani vücudum ilaca uyum sağlayana kadar mı sürecek yoksa buu kullandığım süre boyunca hep böyle mi devam edecek?

yardımınıza çok ihtiyacım var doktor bana kistlerim için yazz isimli doğum kontrol hapını verdi ancak bende resmen anksiyeteye sebep oldu sürekli gerginim ve huzursuzum ve ilacın bana zarar vereceğini düşünüyorum benim gibi bu durumu yaşayan varsa eğer beni bilgilendirebilir mi? bu durum geçici mi yani vücudum ilaca uyum sağlayana kadar mı sürecek yoksa buu kullandığım süre boyunca hep böyle mi devam edecek?

Doktor bana da yasmin yazdı ama sigara kullanmaman lazım dedi ve bu münkün değil.Sigarasız yapamam ben.Doğum kontrol kullanıp da sigara içenler var mı.21 yaşındayım bu arada,internette 30dan önce sorun olmaz yazıyor bazı sitelerde.

Doktor bana da yasmin yazdı ama sigara kullanmaman lazım dedi ve bu münkün değil.Sigarasız yapamam ben.Doğum kontrol kullanıp da sigara içenler var mı.21 yaşındayım bu arada,internette 30dan önce sorun olmaz yazıyor bazı sitelerde.

ben daha önce diane 35 kullanıyordum sigara da içiyorum doktor aman sakın kullanma fln demedi sadece bi şikayetin olursa gel dedi.ama diane 35in yan etkilerine dayanamadım ben bıraktım.şimdi yazz 24+4 diye bir ilaç kullanıyorum bu da doğum kontrol hapı bu defa özellikle doktora sordum bu ilaç çok az hormon içeriyor birşey olmaz ama yaşın genç sigarayı azalt dedi :) genel bilgilerde 35 yaşından sonra sigara içen bayanlar kullanmasa iyi olur diyor çünkü sigara damar tıkanıklığına yatkınlık yapıyor bu ilaçların içerdiği hormonlarda öyle..

dhea hormonum ve bıkac erkeklk hormonum cok yuksek tuylenmem ve sac dokulmem var sızce bu hapı kullanmalımıyım korkuyorum duydumkı sac dokermıs daha da fazla bu dorumu???

Canım Diane 35'in çok kilo aldırdığını ve tüylenme yaptığını söylüyorlar...
Yani ben kullanmadım ama kullananların söylediği bu...
Yine de dr'una danışmanı öneririm. Dr vücuduna en uygun ilacı verir çünkü...

diane 35 tüylenme yapmaz aksine tüy köklerini etkiler ve tüylenme için kullandım ben ama konu sahibi doktor kontrolünde kullan kafana göre alamazsın bunu

dhea hormonum ve bıkac erkeklk hormonum cok yuksek tuylenmem ve sac dokulmem var sızce bu hapı kullanmalımıyım korkuyorum duydumkı sac dokermıs daha da fazla bu dorumu???

ben doktora sormuştum diane 35 saç döküyormuş sanırım diye o da bana hayır dökmez o saçı döken başka hap dedi
ama saçım eskisi kadar gür değil
ama canım bende hormon bouzkluğu yüzünden kullandım diane yi tüyleri etkiliyor hatta inceltiyor kimilerini döküyor bile tek zararlı kısmı psiolojik olarak çok depresif oluyorsun ama doktor kontrolünde al böyle hormonlara etkili bir hap kendi kafana göre alamazsın

yan etkılerınde yazıyor mu bu belırtıler, doktora gidinceye kadar eczacıya da danışabilirsin bence, normal mi diye, ama en iyisi doktor tabi.

hep deevam edicek kullandığı süre boyunca doğum kontrol haplarının ne diyorum sana en büyük yan etkisi psikolojik yan etkiler bir yıldan fazla kullandım ama gelde bana sor ALLAHIM bir daha kullanmamı nasip etmesin
hiç bir şeyden zevk alamıyordum ne gezmekten ne alışverişten gün boyu offf poff afra tafra halindeydim sürekli bir hayat endişesi herşeye ağlama durumu gbii
oturup canım ağlamak istiyo diye hıçkırıklara boğuldum bir gece bütün ailem başıma geldi şok oldulaar onlar benden çok endişelendiler bu halime yani düşün ama şimdi bıraktım yavaş yavaş üzerimden depresifliğimi atıyorum sanırım:53:

hep deevam edicek kullandığı süre boyunca doğum kontrol haplarının ne diyorum sana en büyük yan etkisi psikolojik yan etkiler bir yıldan fazla kullandım ama gelde bana sor ALLAHIM bir daha kullanmamı nasip etmesin
hiç bir şeyden zevk alamıyordum ne gezmekten ne alışverişten gün boyu offf poff afra tafra halindeydim sürekli bir hayat endişesi herşeye ağlama durumu gbii
oturup canım ağlamak istiyo diye hıçkırıklara boğuldum bir gece bütün ailem başıma geldi şok oldulaar onlar benden çok endişelendiler bu halime yani düşün ama şimdi bıraktım yavaş yavaş üzerimden depresifliğimi atıyorum sanırım:53:

bende diane 35 ve yasmin kullanmıştım, hormon bozukluğum için
sonradan tek başına yasmin kullandım
hapı kendiğilimden bırakınca aşırı saç dökülmesi oldu.
şimdi düğünüme az kaldı yine yasmin kullancam 1 yıl kullanayım diyorum
ama korkuyorum yine bırakınca saçlarım dökülürmü

bende diane 35 ve yasmin kullanmıştım, hormon bozukluğum için
sonradan tek başına yasmin kullandım
hapı kendiğilimden bırakınca aşırı saç dökülmesi oldu.
şimdi düğünüme az kaldı yine yasmin kullancam 1 yıl kullanayım diyorum
ama korkuyorum yine bırakınca saçlarım dökülürmü

kendiliğimden bıraktım diyince başka nasıl bırakılabilinir ki doktor kontrolü altında bırakmaadım mı demek istedin eğer öyleyse bende öyle kendim bıraktım ama şöyle oldu doktor bana 6 aylık bir tedavi verdi tedavi bitince gel dedi 6 ay sonunda jinekoloğum hormon tahlimlerim düzene girdiğinden dolayı bırakabilirsin dedi ama ben dedim ki bu hapı ço0k sevdim daha kullanabilir miyim dedim o da kullan istiyorsan bir sakıncası yok 5 yıl kullanabilirsin dedi
ama bende ded bir ara saç dökülmesi yaptı gibi ama ben farketmedim fazla
o yüzden bilemiyorum bir doktora görün istersen peki yasminin yan etkileriyle diane nin arasında ki fark ney mesela yasminde de depresiflik falan oluyor mu daha az mı zararlı diane de ikisinide kullanan biri olarak sen bilirsin

ya kafam karıstı cokk tüylerden gectım artık ama saclarım zaetn cok dokuldu tepe bolgem açıldı ıyıce dıane sac dokuyomu dokmuyomu:( anlamadım arkdslar ya dokuyosa gıdıcem doktora gene bunu verecek zaten ben care olsun dıye ıcıcem daaha dokcekse ıcmem deılmı ama hayıt tohumu varmıs hormonları duzenlıomus ama caresz kaldm ne kulancagımı dr vermsıdı daha once kulanmamısdım

Ben 1 yıla yakın yazz kullandım. Adet düzensizliği için gitmiştim doktora, 15 günde bir adet oluyodum. Doktor birşey olmadığını söyledi ama düzenlemesi için doğum kontrol hapı verdi, hem de sivilcelerine de iyi gelir, iyi gelirse 1 yıl kullanabilirsin dedi. Birkaç aydan sonra gerçekten çok farketti. Büyük büyük çıkan sivilcelerim küçülmeye başladı, en çok alnımda sivilce çıkıyordu alnım tertemiz oldu. Hiçbir kötü de yan etkisini görmedim aksine iyi geldi :1: sivilcelerim geçti, tüylerim geç çıkmaya başladı, adetim düzenli oldu daha ne olsun :1: İlk aylarda göğüsler biraz hassaslaşıyo, sonra geçiyor o da. Bunun dışında sinirdir, strestir ben hiç görmedim bunları, saç dökülmem de hiç olmadı, önceden nasılsa hala öyle. Bırakalı 5 ay gibi bir zaman oldu. Her yerde bıraktıktan sonra çok sivilce çıkar, daha kötü olur gibi yorumlar okumuştum, çok korkmuştum. Hiç de öyle olmadı kullananlar hiç korkmasınlar :) Dediğim gibi 5 ay oldu ve dk hapı kullanmadan önceye göre cildim mükemmel diyebilirim:) Ha yine çıkıyo tabi küçük küçük, pürüzsüz bi cildim yok ama eskiye göre bu şekilde olması mucize gibi. Tabi bende yan etki olmadı diye olmıycak diye birşey de yok, doktor kontrolünde kullanmak gerek.

hiç endişelenmene gerek yok. aksine doğum kontrol hapı, adet düzensizliği yaşayanlarda da kullanılıyor. yani düzenini bozma gibi bir ihtimali yok. aslında bu soruyu sorman da çok iyi olmuş. çünkü doğum kontrol hapı halk arasında olmayan yan etkileriyle biliniyor ve insanlar kullanmaya çekiniyor. yok kıllanma yapar yok sivilce yapar yok kılo aldırır deniyor. senin de söylediğin gibi sivilce tedavisinde kullanılıyor. kilo aldırmıyor aksine su tutumunu sağlıyor. sadece biraz iştah açtığı söylenebilir. mesela ben de kansızlık var, doğum kontrol hapları kanamanın fazla olmasını engelliyor ve aşırı kansızlığı da engelliyor. doğum kontrol hapı kullanan tüm kadınlar adet ağrılarının azaldığını söyler. benimse ağrım kalmadı :D biraz doğum kontrol hapını över gibi oldu ama, şunun için anlatıyorum bunları, hiç endişe edilecek bir şey yok, sağdan soldan duyduğun yan etkilere kulak asma. sonuçta sana bunu doktor verdi değil mi? :D ;)

Son düzenleme:
Back