- 30 Temmuz 2012
- 50
- 8
- 48
- Konu Sahibi sevdimseniben
-
sinir stres yapıyor demişsiniz ben zaten sinirliyim etrafımdakiler yandı o zaman
hemde ne yanmak ben hapı bırakınca annem çok şükür demişti sakin kızım geldi demişti stres çok oluyordum canım bişi yapmak isstemiyordu aslında bende biraz sinirliyimdir normalde ama hap makdsimuma getiriyor yani
bak düşün ben evlenirken korunma amaçlı kullanmayı düşünüyordum eskiden şimdi tamamen kdeğişti düşüncem kullanmam yani eğer bir kullanayım kocamla sç saça baş başa girişiriz her gün
arkadaşlar kullanmaya başladım 15 gün oldu ama sivilcelerde bir değişme yok hala çıkmaya devam( ne zaman etkisini hissetmeye başlayacağım ben kullanan varsa yardımcı olabilir mi??
Daha ilk kutuda koruma etkisini bile göstermiyor genellikle bu haplar...
İlk kutu bitsin ikinciye başla yavaş yavaş etkisini gösterecektir...
tşkler.. ben şimdi diane35 aldım..gynelleyi bırakmayı düşünüyorum. 21 gün dolduktan sonramı diane35e geçeyim yoksa gynelle bitmeden diane 35e başlayabilirmiyim??
Kutu bitmediği sürece doğum kontrol hapı tamamen bırakılacaksa bile bırakılmaz...
Diğer kutunun bitmesini beklemelisin canım...
Ben yaklasik 3 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Yani suan 3.kutudayim. Her ay 21 adet hap aliyorum ve 8.günü tekrar yeni kutuya basliyorum. Bugün 18.günümdeydimki birden kanamam oldu. Yani 3 tane daha hapim vardi almam gereken neden erkenden kanamam olduki? Bir bilgisi olan lütfen acilen cvb yazabilirmi? Hap almayi birakip 8.gün tekrar mi baslamaliyim yoksa kalan 3 hapida almaya aynen devam edip 1 hafta arayi mi vermeliyim?
Bu arada canım dr'a danışmadan hapını değiştirmemelisin...
Diane 35 yan etkisi en fazla olan doğum kontrol haplarından birisi...
Kullanan hiçbir arkadaşım memnun kalmadı ve dr'larına değiştirtmek zorunda bıraktılar...
Yasmin ve Yazz 24+4 yan etkisi en az olanlardır. Dr'undan bunlardan birini önermesini isteyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?