Fazla vaktim olmadığı için ve acil cevaba ihtiyacım olduğu buraya açtım konuyu çok özür dilerim editörlerden. en hızlı cevapları burdan aldğm için yazıyorum.
Doğum kontrol hapından memnun olan ve pişman olanlar yorumlarınızı bekliyorum. Yarın doğum doktoruna gidecem, bi daha gidemeyebilirim bu yüzden yorumlarınıza göre karar vercem Öneriniz nedir?
Fazla vaktim olmadığı için ve acil cevaba ihtiyacım olduğu buraya açtım konuyu çok özür dilerim editörlerden. en hızlı cevapları burdan aldğm için yazıyorum.
Doğum kontrol hapından memnun olan ve pişman olanlar yorumlarınızı bekliyorum. Yarın doğum doktoruna gidecem, bi daha gidemeyebilirim bu yüzden yorumlarınıza göre karar vercem Öneriniz nedir?
senin hormon testlerin ultrasonda yumurtalıkların normal mi diye bakar doktor eşininde sperm sayısı testi yapılır doktoruna bu şekilde söyle hap kullanıcam ama boşuna kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım diye
ben kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum gec dönem zararları cıkıyor daha dogrusu şöyle bir şey her bünyeye farklı etki yapabiliyor
Kullanmadan zarar verdiğine nasıl karar verdin?
hemşireyim ben gördüğüm cok durum var illa kullanmam gerekmiyor
Gördüğün durumları yazarmısın canım? Zahmet olmazsa
yanlış yönlendirmek istemem seni bir doktora danısarak kararını ver dediğim gibi herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok
ama yinede söyliyim ben çok şiddetl, göğüs ağrıları bazen depresif hareketler görme kaybı bacaklarda şişme falan olabiliyor tabi olumlu özellikleride var yumurtalık kanserı rıskını azaltıyor hormonları duzenlıyor
tabi her gelen hastada bu belırtıler var dıyemem ama gelenlerde bu sekıldeydi hiç bir zararını gördüğümüz insanlarda vardı sadece hapı bıraktıktan 6 ay sonra hamıle kalabılıyorsun ama bu da bellı degıl 6 ay olur 1 ay olur 1 sene olur
ben 2,5 sene kullandım bıraktım 1,5 senedir bebeğim olmuo bitürlü bence çok etkilioii düşün
canımm senle ben gibi psikolojik sorunları olan insanlara yan etkileri yapar ben kullanamıyorum öyle her ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?