Doğum kontrol hapı

mukix

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
329
12
318
Diğer
Merhaba hanımlar eşim dogum kontrol hapı kullandırmıyor kilo aldırıyor diye faydası oldugunuda anlatıyorum ama... Neyse kilo aldırmayan ve güvenebileceğim bi kontrol hapı önerebilirmisiniz?
:80::80::80:

slm kilo aldirmiyo kesinlikle 4 yildir kullaniyorum ama yinede baska bi alternatifim olsa kullanmak istemezdim dogrusu

slm kilo aldirmiyo kesinlikle 4 yildir kullaniyorum ama yinede baska bi alternatifim olsa kullanmak istemezdim dogrusu

peki hangisini kullanıyorsun canım hamilelik belirtilerim var hadi hayırlısı değilsem kullanmaya baslıcam....

ben ginera kullanıyorum kılo aldırmıyor mıllet hap kullanıyor sonra homını gırtlak yıyor soruncada hap kılo aldırdı oluyor:))))

Benim doğumdan önce kist vardı doktorum saç dökülme ve kistten dolayı oluşan rahatsızlığım yüüzndne yasmini önermişti, Bir ilaç o kadar mı güzel olur, cildim pırıl pırıl, saçım 1 tel dökülmedi, adetim düzene girdi üstelik kilomu korudum. Kistim iyileşmeden hamile kalmak istedim bilmiyorum haptan mı hamilelik süreci uzun sürdü. Doğum yaptıktan sonra bu deneyimime güvenerek tekrar başladım ama kilo alımı ( arkadaşın dediği gibi sürekli yemediğim halde ), vs şikayetlerim oldu. Önceki etkileri göremedim. Bende bıraktım.... Doktorum kist için yasminden önce diane35 vermişti 1 ayda 4 kilo almıştım

ben ginera kullanıyorum kılo aldırmıyor mıllet hap kullanıyor sonra homını gırtlak yıyor soruncada hap kılo aldırdı oluyor:))))

hiçte dediğiniz gibi değil bende yazz kullanıyorum 4 aydır 2 kilo aldım önce şişkinlik yaptı sonra kilo iştah falan açılmadan yaniiiii........ ama ben yine kiloya razıydım ara kanamalarım olmasaydı 4 aydır 10 gün geçmeden yine ara kanama :2: bu ay bırakacam inş....

merhaba hanımlar eşim dogum kontrol hapı kullandırmıyor kilo aldırıyor diye faydası oldugunuda anlatıyorum ama... Neyse kilo aldırmayan ve güvenebileceğim bi kontrol hapı önerebilirmisiniz?
:80::80::80:

canım yasmin kullanabilirsin çünkü ben doktoruma sorduğumda kilo aldırmayan tek doğum kontrol hapı bu dedi..ama eşin eğer kilodan dolayıkullanmanı istemiyor ve sen bir kaç sene cocuk düşünmüyorsan zaten hapla korunma sonra çocuk sahibi olmakta zorluk çekebilirsin.başka doğum kontrol yöntemleri dene.(spiral gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…