E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 7 0 6 22 Dün 12:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #1 Kızlar şubat ayında çatlama iğnesi sonrası kırst oldu doktor doğum kontrol hapı verdi ilaç bitti 2-3 güne adet olunması lazım diye biliyorum ama bende hala gelmedi bu durumu yaşayan oldu mu
Kızlar şubat ayında çatlama iğnesi sonrası kırst oldu doktor doğum kontrol hapı verdi ilaç bitti 2-3 güne adet olunması lazım diye biliyorum ama bende hala gelmedi bu durumu yaşayan oldu mu
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.760 28.050 798 49 Dün 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #2 Forum kuralları gereği konu tekrarı yapmıyoruz. Aynı içerikli ilk konunuzdan devam ediniz lütfen E Konu 'Doğum kontrol hapı' Dün 12:47 Kızlar şubat ayında bende kirst oldu için doktor doğum kontrol hapı verdi hap bitti genelde 2-3 güne adet görülüyor diye biliyorum benim gelmedi hala
Forum kuralları gereği konu tekrarı yapmıyoruz. Aynı içerikli ilk konunuzdan devam ediniz lütfen E Konu 'Doğum kontrol hapı' Dün 12:47 Kızlar şubat ayında bende kirst oldu için doktor doğum kontrol hapı verdi hap bitti genelde 2-3 güne adet görülüyor diye biliyorum benim gelmedi hala