Doğum kontrol hapı

seymos00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
13
1
1
25
Adetim 1 haftayı geçiktir kahve rengi lekeler halinde geliyor Testesteron hormonun yüksek çıktı doğum kontrol hapı verdi bugün kullanmaya başladım o lekeler kesilir mi ilerde çocuk olmasına engel olurmuuu evliyim , başına gelen varmı testesteron nasış düşer

Çocuk olmasına engel olmaz. Lekeler kesilir inşallah bazı haplar lekelenme yapıyor ekstra ama düzensizliği düzelttiği için lekelenmenizi geçirebilir de

Yasmin verdi kullanmaya başladim ama ilk defa başıma böyle bişey geldi şaşırdım napacağımı teşekkür ederim ☺

Yasmin verdi kullanmaya başladim ama ilk defa başıma böyle bişey geldi şaşırdım napacağımı teşekkür ederim ☺
Ben de Yasmin kullandım 2 sene güzel bi doğum kontrol hapı bence, umarım faydalı olur

Ben de Yasmin kullandım 2 sene güzel bi doğum kontrol hapı bence, umarım faydalı olur
Canım ya doğum kontrol hapıni iki ay kullanıp biraktim. Bırakalı bu ikinci ay. İlk ay hadi olmadı yumurtlama dedim ama bu ay ovalasyon testi yaptım. 7. gün biraz koyuydu ama pozitif değildi azdı. Ogünden sonra bugün 10. Gün gorunmeyecek kadar silik çıkıyor. Ben şimdi yumurtlamiyormuyum ki. Moralim bozuldu inanki

Kaç gündü canım senin döngün

Merhaba bende yasmin selülit yaptı, kilomda ve hareketliliğimde ya da işimde hiçbir değişim olmamasına rağmen çok belirgin selülitlerim oluştu. 163 boyum 51-52 kilom var zayıf görünüyorum gayet ama bacaklarım portakal gibi Sizin de böyle bir durum başınıza geldi mi? geldiyse bıraktığınızda düzelme oldu mu ? Bıraksam bile böyle kalıcam diye çok korkuyorum ne yapabilirim bilmiyorum

Bende selülit hep vardı sanırım ya abuk bi oturuşta hemen pırtlıyor, geçen gün bi mıncırdım hatta. O yüzden bilmiyorum ilaçla mı ilgili

Bende selülit hep vardı sanırım ya abuk bi oturuşta hemen pırtlıyor, geçen gün bi mıncırdım hatta. O yüzden bilmiyorum ilaçla mı ilgili
Anlıyorum annemde kilodan dolayı çok vardı çok şikayetlenirdi üzülürdü ondan etkilenerek yeni genç kız olduğumdan beri selülite takıntılıydım. Bu yüzden sanırım ben kesinlikle farkı farkedebildim. Şimdi ise bu ayın sonunda hapı bırakıp sorumluluğu eşime atmayı planlıyorum Düzenli spora başladım yeni yeni. Değişiklik olursa sizi de bilgilendiririm belki size de faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…