Doğum Kontrol Hapı

Öyle mi hiç bilmiyordum.Bazı doktorlar da 2.kutudan itibaren korur diyor.Anlamadım.Doktorlar da farklı konuşuyor.
Muhtemelen garanti olsun diyedir ya dediğiniz gibi diyen doktorları çok gördüm ben de, ben zaten evlendikten sonra başladım hapa, 2.ay falan kullanmaya başladım yani prospektüste de ilk haptan itibaren diyor ama belki kişiden kişiye fark ettiriyordur

Olabilir.Ben de 8 yıllık evliyim.6 sene yasmin ile korundum.Amh degerime baktirdim gecem sene 3.09 iken geçen hafta tekrar baktirdim.1,81 cikmis.Acikcasi morelim çok bozuldu. 1 senede bu kadar düşmesi bana anormal geldi.2 ay sonra 35 yaşına giricem.Hapa tekrar baslamak zorundayım malaes bazı skntilar sebebi ile.Kilom çok fazla.90 kiloyum.Cocuk dusunuyorum fakat bu şartlar yapmak istemiyorum.Dedim şöyle 3 ay daha kullanayım.Diyetisyene de gidiyorum çünkü.Bir de tahminim bende enfeksiyon var galiba.Doktor test yapmadan şikayetlerim göre enfeksiyon yok bence dedi benim zorumla öyle idrara baktı işte.Idrar kültürü bilr yapmamış.Saka gibi ya..Sonuçta epitel biraz yüksek cikmis.Alttan muayene yapacaktı ama ben yapamadım tiksiniyorum ya Şimdi diyorum ben hapı kullanılamaz fakat bana zararı olur mu yumurtslik rezervim dusmus çünkü zarar verir mi acaba ya

Hapı korunma amacıyla mı tekrar kullanacaksınız yoksa dediğiniz sebeplerden birine mi yarayacak? Yani eğer korunmaysa acaba başka yöntem mi deneseniz, çünkü doğum kontrol hapları rahim de inceltiyor 6 sene çok uzun kullanmışsınız bi daha başlamak ters etki yapar mı bilemsdim

Evet korunma.Detaya girmeden anlattım.Biraz evlilikte de skntilarim oldu.Psikolojik olarak hazır hissedemedigim için kendimi çocuk işini erteledim.Oncesinde annemi kaybettim vs. v Eşim kesinlikle korunmuyor bu ilacı da mecburiyeyten kullandim.Istesene de korunamiyirmus Evet incelttigini biliyorum malesef.6 sene kullandım ara vermeden.Zaten kullans da birkaç aylığına kullanmayı duusniyoru..en fazla 4 ay.Doktora da danışmadan düşünmüyorum tabi kullanmayı.Kafama göre kullanmak istemem

Başınız sağ olsun umarım sıkıntılarınız çabucak düzelir de feraha erersiniz

Başınız sağolsun

Bugün doktora gittim idrar yaparken yanma ve sızlama vardı bide bulantı. İdrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdi. Dkp kullanıyorum etkisini azaltır mı diye sordum pek etkisi olmaz korkma dedi. Umarım öyle olur çünkü kullanmak zorundayım antibiyotiği enfeksiyon için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…