- 26 Mayıs 2022
- 81
- 96
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hemsiremmm
-
Dün ki ilişkiden yani suphelerimMerhabalar ben iki aylık evliyim şuan için gebelik düşünmüyorum doğum kontrol hapı alıyorum ama çok düzensiz bir türlü oturturamadim bazen unutuyorum bazen bı sabah aliyom bı aksam gibi iki gün içmedim yanıma almamışım sonra bir gün aldım ertesi gün ki iliskidede şüphelerim var yani içeri kaçmış olabilir napmaliyim korkuyorummm
Yasmin kullanıyorum ertesi gün hapı mi alsamBu sekilde kullandiysaniz hamilelik riski var..gununuz gecerse test yapin...normaldede her gece icin alarmla ki evdeyken unutmamis olursinuz
Ertesi gün hapı al sonra da yasmini de kullanmaya devam et bnde yasmin kulaniyordumDün ki ilişkiden yani suphelerim
Yasmin kullanıyorum ertesi gün hapı mi alsam
Şuan icjn ne yapılabilir acabaDün ki ilişkiden yani suphelerim
Yasmin kullanıyorum ertesi gün hapı mi alsam
En son dün akşam Yasmin aldım kullanmisken ertesi gün hapi almak sıkıntı yaratirmiErtesi gün hapı al sonra da yasmini de kullanmaya devam et bnde yasmin kulaniyordum
Size tavsiyem ne bir hap ne bir erkek korunması yapmamanız bu devirde zaten hamile kalmak çok zor hastaneler tıklım tıklım dolu. Erkek dikkat etsin geri çekilsinMerhabalar ben iki aylık evliyim şuan için gebelik düşünmüyorum doğum kontrol hapı alıyorum ama çok düzensiz bir türlü oturturamadim bazen unutuyorum bazen bı sabah aliyom bı aksam gibi iki gün içmedim yanıma almamışım sonra bir gün aldım ertesi gün ki iliskidede şüphelerim var yani içeri kaçmış olabilir napmaliyim korkuyorummm
Hamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.Size tavsiyem ne bir hap ne bir erkek korunması yapmamanız bu devirde zaten hamile kalmak çok zor hastaneler tıklım tıklım dolu. Erkek dikkat etsin geri çekilsin
Evet ama şuan için napmaliyim zaten kalmazsam daha dikkatli olucamdaSize tavsiyem ne bir hap ne bir erkek korunması yapmamanız bu devirde zaten hamile kalmak çok zor hastaneler tıklım tıklım dolu. Erkek dikkat etsin geri çekilsin
Yok zaten bir korunma yöntemi değil kesinlikle biliyorum ama doğum kontrol hapini düzenli kullanmadım dün için de şüphelerim var acaba ertesi gün hapı kullanabilirmiyim dün Yasmin yutmustumHamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.
Geri çekilme korunma yöntemi değil.
Boyle size gore doğru ama cahilce yorumlar yapıp konu sahibinin aklını karıştırmayın
Konu da yorumları okuyordum birden sizinkine gelince durdum neden bu kadar kırıcı konuştunuz ki? Neden hemen cahil oldu karşı tarafta ki.. lütfen küçücük şeyler için kalp kırmayalimHamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.
Boyle size gore doğru ama cahilce yorumlar yapıp konu sahibinin aklını karıştırmayın
Aslında haklısınız ama yeni evliyim diye biraz kullanayım dedim eğer hamile kalmamişsam bende böyle devam edicem ama şuan kalma ihtimalim var zatenBenim sana tavsiyem
Hormonla korunma
Bende doğum kontrol hapı kullandım ve birsürü yan etkisini görüyorum hala
Bence eşiniz korunsun ama lütfen geri çekilme ile değil
Prezervatif ile
İleride çocuk isterseniz o yöntem vücutta iz bırakmaz
Bende böyle kırıcı konuşmuyorum ama sinirlendim verdiği tavsiyelere. Zaten hamile kalamazsın hastaneler dolu diyorda herkes mi hamole kalamıyor kafasına göre konuşuyor ve en iyi korunma yöntemi geri çekilme diyor öyle bir korunma yok bu tavsiyeleri sadece kendi kafasına göre yazmış konu sahibini yanlış yönlendiriyorKonu da yorumları okuyordum birden sizinkine gelince durdum neden bu kadar kırıcı konuştunuz ki? Neden hemen cahil oldu karşı tarafta ki.. lütfen küçücük şeyler için kalp kırmayalim
Anlıyorum hassasiyetinizi ama cahil çok kaba bir laf size yakışmaz ondan böyle bir yorum yaptımBende böyle kırıcı konuşmuyorum ama sinirlendim verdiği tavsiyelere. Zaten hamile kalamazsın hastaneler dolu diyorda herkes mi hamole kalamıyor kafasına göre konuşuyor ve en iyi korunma yöntemi geri çekilme diyor öyle bir korunma yok bu tavsiyeleri sadece kendi kafasına göre yazmış konu sahibini yanlış yönlendiriyor
Hiç kaçırmadan Alman lazım aymı saatteAslında haklısınız ama yeni evliyim diye biraz kullanayım dedim eğer hamile kalmamişsam bende böyle devam edicem ama şuan kalma ihtimalim var zaten
Bnce yaratmaz sen yine de al sorun olmazŞuan icjn ne yapılabilir acaba
En son dün akşam Yasmin aldım kullanmisken ertesi gün hapi almak sıkıntı yaratirmi
O sizin canilliğiniz kusura bakmayın ama hap kullanım hormonlarını alt üst ediyor, prazarvatif sperm yavaşlığı yapıyor tek geriye kalan normal yol. Siz evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız hemen mi? Hiçbir korunma yöntemi kullanmadan buraya gelip yorum yapıyorsunuz. Doktorlar bile uzun süre korumalarda 2 sene çocuk olmamasını normal kılıyorken siz neyin kafasıyla beni cahil konumuna koydunuz?Hamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.
Yumurtalama gününü öğrenin ona göre ilişkiye girin ben tavsiye etmiyorum sırf iyiliğiniz için. Hele ki hap kesinlikle kullanmayınEvet ama şuan için napmaliyim zaten kalmazsam daha dikkatli olucamda
Geri çekilme bi korunma yöntemi değil. Bende hap kullanmayı savunmuyorum ama dediginiz sey yanlış yönlendirme oluyor.O sizin canilliğiniz kusura bakmayın ama hap kullanım hormonlarını alt üst ediyor, prazarvatif sperm yavaşlığı yapıyor tek geriye kalan normal yol. Siz evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız hemen mi? Hiçbir korunma yöntemi kullanmadan buraya gelip yorum yapıyorsunuz. Doktorlar bile uzun süre korumalarda 2 sene çocuk olmamasını normal kılıyorken siz neyin kafasıyla beni cahil konumuna koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?