• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğum kontrol hapı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezgiii9292

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
28
2
6
32
Ben sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıktan sonra adetim 2 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı acaba doğum kontrol hapi mi düzeni mi bozdu diye düşünüyorum ya da sonradan çift çizgi çıkma ihtimali var mıdır?

Bence cift cikmaz dogum kontrol hapindan boyle 3 4 ay boyle gecikmelerin olur dert etme

dogum kontrol haplari duzensizlik yapiyor adette.

Ben sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıktan sonra adetim 2 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı acaba doğum kontrol hapi mi düzeni mi bozdu diye düşünüyorum ya da sonradan çift çizgi çıkma ihtimali var mıdır?
Bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oluyorsunuz. Bende ilk kullanıp bıraktığımda 4 gün geçmişti sonrasında oldum

Selam arkadaşlar size bir sorum olacaktı ben doktora gittim 1 hafta önce doğum kontrol hapı verdi. Polikistikover sendromu var dedi ve hormonum yüksek çıktı benim adet günlerim hiç. Aksamaz ve 5 gündür günüm geçiyor bu doğum kontrol hapı yüzünden mi. Hasta olmuyorum acaba ve akıntım aşırı çok beyaz kremsi yani adet olacağım zaman akıntım biterdi lütfen yardım edin doktora gideyim mi ne. Yapayım bilemedim doktor tedavi amaçlı kistlerin yüzünden doğum kontrol hapı verdi

Back