Evet ama kullanirken suruyor o guzel etkisiKiz bende alam bu haptan regl duzenliyomus dogru mu. Nedense 28 gunden 32 gune uzadi dongu
Spiral taktirana korunmam lazim malum hastaneye gitmek istemiyorum bu aralarEvet ama kullanirken suruyor o guzel etkisi
Doğru haklısınız. Insallah gecer en kisa surede bu durumlar da rahata kavusuruzSpiral taktirana korunmam lazim malum hastaneye gitmek istemiyorum bu aralar
Amin canimDoğru haklısınız. Insallah gecer en kisa surede bu durumlar da rahata kavusuruz
Peki bu şekilde devam mı edeyim doktora gidip soramıyorum hastaneler malum çok sıkıntıKoruma sağlamayabilir. Keske regli bekleseydiniz.
Vallahi bilemedim şuan ne yapacağımı da bilmiyorum devam edeyim mi kiNe zaman baslarsaniz baslayin, ilk 1 ay koruma etkisi olmuyor sakin korunmayi birakmayin. 1 ay sonra etkisini gosteriyor dogum kontrol haplari.
edit: koruma etkisi icim degil, ara kanamalarim azalmasi icim regliyken baslayim diyorlar diye biliyorum
Devam et birakirsan regl gelebilir muhtemelen kafan hepten karışır.Peki bu şekilde devam mı edeyim doktora gidip soramıyorum hastaneler malum çok sıkıntı
Siz bilirsinizVallahi bilemedim şuan ne yapacağımı da bilmiyorum devam edeyim mi ki
Ben dogum kontrol hapimi bana yazan doktorumun soyledigini soyledim :)Hapa adetinizin ilk günü başlamalısınız, eğer 2 ile 5. günler arasında başladıysanız 7 gün ilave koruma yöntemi kullanmanız gerekiyor. Hapın prospektüsünde yazan bu. Yani ilk kutu korumuyor bir ay ilave korunma kullanmalısınız diyen arkadaşlar kulaktan duyma konuşuyor. Ama sizin durumunuz farklı eğer telefon yoluyla sorabilceğiniz bir doktor varsa sorun ama yoksa malum şu an hastaneler tehlikeli hapı kullanmaya devam edin ve koruyuculuğunu bilmediğimiz için ilk kutuda aklınızda şüphe kalmaması için ek koruma kullanın .
Lütfen doktora danışmadan almayın öncesinde kan testi vs. yapıyorlar.Kiz bende alam bu haptan regl duzenliyomus dogru mu. Nedense 28 gunden 32 gune uzadi dongu
Çok teşekkür ederimHapa adetinizin ilk günü başlamalısınız, eğer 2 ile 5. günler arasında başladıysanız 7 gün ilave koruma yöntemi kullanmanız gerekiyor. Hapın prospektüsünde yazan bu. Yani ilk kutu korumuyor bir ay ilave korunma kullanmalısınız diyen arkadaşlar kulaktan duyma konuşuyor. Ama sizin durumunuz farklı eğer telefon yoluyla sorabilceğiniz bir doktor varsa sorun ama yoksa malum şu an hastaneler tehlikeli hapı kullanmaya devam edin ve koruyuculuğunu bilmediğimiz için ilk kutuda aklınızda şüphe kalmaması için ek koruma kullanın .
Tmm teşekkür ederimSiz bilirsinizben olsam ederdim başlamışken
Tmm teşekkür ederimDevam et birakirsan regl gelebilir muhtemelen kafan hepten karışır.
Doktorunuz neden öyle söyledi bilmiyorum ama bana söylenen de yazdığım şekilde ve her ilacın mutlaka prospektüsüne dikkat ederim bu önemli bir hap olduğu için kullanmadan önce okudum şimdi yazmadan önce tekrar açıp baktım. Size özel demedim yanlış anlamayın sadece hormanal haplar ve tehlikeliler de o yüzden araştırmak okumak gerektiğini düşünüyorum. Siz de haklı olarak bilir kişinin lafına güvenip onu söylemişsiniz :)Ben dogum kontrol hapimi bana yazan doktorumun soyledigini soyledim :)