Evet onu bende duymuştum ama ağrı kesiciyi merak ettim. teşekkürlerDüşürmez diye biliyorum antibiyotikler düşürüyor genelde
Teşekkürler baktim netten de bazı ağrı kesiciler vardı ama arvales yoktu tabi içerikleri aynımı bilemem ya da bu ağrıya katlanır belki kullandıkça ağrısı hafifler diğer aylardaDüşürmez
Teşekkürler baktim netten de bazı ağrı kesiciler vardı ama arvales yoktu tabi içerikleri aynımı bilemem ya da bu ağrıya katlanır belki kullandıkça ağrısı hafifler diğer aylarda
Ya birde ben yeni baslicam her zaman aynı saate her gün alcam onu biliyorum ama yinede ya korumazsa diye endişe ediyorum ama kaç yıl kullanıp bir sorun yaşamayan da var tabikiyasmin kullanırken hiç regl sancısı yaşamadım ben, normalde çok olur halbuki. Tek seferlik ağrı kesiciden bir şey olmaz merak etmeyin
Ya birde ben yeni baslicam her zaman aynı saate her gün alcam onu biliyorum ama yinede ya korumazsa diye endişe ediyorum ama kaç yıl kullanıp bir sorun yaşamayan da var tabikiyeniyim diye çok sıkmak istemiyorum ya kusura bakmayın
Yaa Allah anneli babalı büyütsün ben koruyuculuk anlamında demiştim ama bunuda bilmem iyi oldu.Yani ben kullandım ama sonrasında tüp bebekle anne oldum :) o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Yaa Allah anneli babalı büyütsün ben koruyuculuk anlamında demiştim ama bunuda bilmem iyi oldu.
Haa pardon anladım teşekkürlerTeşekkür ederim. Hayır hayır, yasminle alakalı değil. Söylemek istediğim; benim zaten doğal yoldan çocuğum olmuyormuş yani. O yüzden “yasmin kullandığım için hamile kalmadım” diyemem çünkü zaten olmuyormuştüpüm tıkalı, yasminle alakalı değil yani tüp bebek yaptırmış olmam
Ben 2 sene kullandım sıkıntı yaşamadımmYa birde ben yeni baslicam her zaman aynı saate her gün alcam onu biliyorum ama yinede ya korumazsa diye endişe ediyorum ama kaç yıl kullanıp bir sorun yaşamayan da var tabikiyeniyim diye çok sıkmak istemiyorum ya kusura bakmayın
Teşekkürler ya okadar okudum ki yok depresyon yok işte baş ağrısı Felan mide bulantısı (ki zaten benim hep midem bulanıyor psikolojik olarak ) bakalım bu akşam alcam devam etcem bir ay doktor 2 ay ara kanama olsada devam et olur öyle dedi bünyemde bir haftada her ilacın yan etkisine alışır genelde yinede çoğu kişi sıkıntı yaşamadığını yazmış :'))Ben 2 sene kullandım sıkıntı yaşamadımm
Birde çok regl ağrım oluyor umarım ona da iyi gelir :))Teşekkürler ya okadar okudum ki yok depresyon yok işte baş ağrısı Felan mide bulantısı (ki zaten benim hep midem bulanıyor psikolojik olarak ) bakalım bu akşam alcam devam etcem bir ay doktor 2 ay ara kanama olsada devam et olur öyle dedi bünyemde bir haftada her ilacın yan etkisine alışır genelde yinede çoğu kişi sıkıntı yaşamadığını yazmış :'))
Bendeki tek etkisi (bazıları için büyük ama benim için meh yani snfm) kuruluktu. Baş ağrısı depresyon bulantı vs yapmadı, aksine acillik yapan ağrımı aldı götürdüTeşekkürler ya okadar okudum ki yok depresyon yok işte baş ağrısı Felan mide bulantısı (ki zaten benim hep midem bulanıyor psikolojik olarak ) bakalım bu akşam alcam devam etcem bir ay doktor 2 ay ara kanama olsada devam et olur öyle dedi bünyemde bir haftada her ilacın yan etkisine alışır genelde yinede çoğu kişi sıkıntı yaşamadığını yazmış :'))
Yaa anladım kurulukta kötü ya neyse onada çözüm olur yaBendeki tek etkisi (bazıları için büyük ama benim için meh yani snfm) kuruluktu. Baş ağrısı depresyon bulantı vs yapmadı, aksine acillik yapan ağrımı aldı götürdü
Aynen çözülür bi dert ya, tekrar korunmaya başladığımda yine hap kullanırım muhtemelen bana en güvenilir o geliyorYaa anladım kurulukta kötü ya neyse onada çözüm olur ya
Banada öyle geliyor ya birde sordum hangisi az etkili diye Yasmin plus yeni çıktığını söyledi yan etkisinin çok az olduğunu da soyleyenler var ama baya pahalıAynen çözülür bi dert ya, tekrar korunmaya başladığımda yine hap kullanırım muhtemelen bana en güvenilir o geliyor
Plus'ı ben de yeni gördüm Yasmin'in kendisi bile pahalıydı plus'ı kaç olmuşBanada öyle geliyor ya birde sordum hangisi az etkili diye Yasmin plus yeni çıktığını söyledi yan etkisinin çok az olduğunu da soyleyenler var ama baya pahalı
530 TLPlus'ı ben de yeni gördüm Yasmin'in kendisi bile pahalıydı plus'ı kaç olmuş