Doğum kontrol hapı (yasminplus)

dnzerms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
49
13
Merhabalar canlar ben Yasmin plus a baslicam reglimin 2. Günündeyim doktor ozaman başlamami söyledi ama ağrım çok fazla olduğu için arvales alsam doğum kontrol hapının etkisini düşürür mü kullanan kişiler varmi ağrı kesiciyle birlikte?

Teşekkürler baktim netten de bazı ağrı kesiciler vardı ama arvales yoktu tabi içerikleri aynımı bilemem ya da bu ağrıya katlanır belki kullandıkça ağrısı hafifler diğer aylarda

yasmin kullanırken hiç regl sancısı yaşamadım ben, normalde çok olur halbuki. Tek seferlik ağrı kesiciden bir şey olmaz merak etmeyin

yasmin kullanırken hiç regl sancısı yaşamadım ben, normalde çok olur halbuki. Tek seferlik ağrı kesiciden bir şey olmaz merak etmeyin
Ya birde ben yeni baslicam her zaman aynı saate her gün alcam onu biliyorum ama yinede ya korumazsa diye endişe ediyorum ama kaç yıl kullanıp bir sorun yaşamayan da var tabiki yeniyim diye çok sıkmak istemiyorum ya kusura bakmayın

Yani ben kullandım ama sonrasında tüp bebekle anne oldum :) o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Yaa Allah anneli babalı büyütsün ben koruyuculuk anlamında demiştim ama bunuda bilmem iyi oldu.

Teşekkür ederim. Hayır hayır, yasminle alakalı değil. Söylemek istediğim; benim zaten doğal yoldan çocuğum olmuyormuş yani. O yüzden “yasmin kullandığım için hamile kalmadım” diyemem çünkü zaten olmuyormuş tüpüm tıkalı, yasminle alakalı değil yani tüp bebek yaptırmış olmam

Haa pardon anladım teşekkürler

Ben 2 sene kullandım sıkıntı yaşamadımm

Ben 2 sene kullandım sıkıntı yaşamadımm
Teşekkürler ya okadar okudum ki yok depresyon yok işte baş ağrısı Felan mide bulantısı (ki zaten benim hep midem bulanıyor psikolojik olarak ) bakalım bu akşam alcam devam etcem bir ay doktor 2 ay ara kanama olsada devam et olur öyle dedi bünyemde bir haftada her ilacın yan etkisine alışır genelde yinede çoğu kişi sıkıntı yaşamadığını yazmış :'))

Birde çok regl ağrım oluyor umarım ona da iyi gelir :))

Bendeki tek etkisi (bazıları için büyük ama benim için meh yani snfm) kuruluktu. Baş ağrısı depresyon bulantı vs yapmadı, aksine acillik yapan ağrımı aldı götürdü

Aynen çözülür bi dert ya, tekrar korunmaya başladığımda yine hap kullanırım muhtemelen bana en güvenilir o geliyor
Banada öyle geliyor ya birde sordum hangisi az etkili diye Yasmin plus yeni çıktığını söyledi yan etkisinin çok az olduğunu da soyleyenler var ama baya pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…