• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı ve yardım

Sen 4 yıl boyunca hap kullanıp hormonlarınla oynarsan sonucunu düşünmek bile istemiyorum. Bence kullanma. En iyisi spiral gibi geliyor bana. Ben de bunu düşünüyorum. Bu da bazılarında sorun yaratıyormuş. Bazılarına iyi geliyormuş anlamadım ben de iyice kafam karıştı.

hiç çocuğu olmayanlarda önermiyorlarmış. bide ben düğünümden 2 gün sonra türkiye den gideceğim. güvendiğim bir yerde taktırmak isterim spirali o yüzden kararsızım bende. 4 yıl değil eşimde çocuk istemiyor bir süre ben kullanırım sonra o korunur.

hiç çocuğu olmayanlarda önermiyorlarmış. bide ben düğünümden 2 gün sonra türkiye den gideceğim. güvendiğim bir yerde taktırmak isterim spirali o yüzden kararsızım bende. 4 yıl değil eşimde çocuk istemiyor bir süre ben kullanırım sonra o korunur.

Spiral taktırdıktan sonra eşin kendini olduköa rahat hissedecektir. Sonrasında korunmayı kabul edeceğini pek sanmıyorum ama sen ne olursa olsun hap kullanma. Bu arada hiç çocuğu olmamış kadınların hap kullanmasını uygun görmüyorlar değil mi? Yoksa spiral mi tehlikeli? Benim de çocuğum yok çünkü. Ama ben bu konuda doktora gideceğim şu tatilimi ağız tadıyla geçireyim de adam akıllı doktora gidicem. Uygun görürsen spiral taktırıczm. Baktım rahatsız ediyor çıkartırım.

Spiral taktırdıktan sonra eşin kendini olduköa rahat hissedecektir. Sonrasında korunmayı kabul edeceğini pek sanmıyorum ama sen ne olursa olsun hap kullanma. Bu arada hiç çocuğu olmamış kadınların hap kullanmasını uygun görmüyorlar değil mi? Yoksa spiral mi tehlikeli? Benim de çocuğum yok çünkü. Ama ben bu konuda doktora gideceğim şu tatilimi ağız tadıyla geçireyim de adam akıllı doktora gidicem. Uygun görürsen spiral taktırıczm. Baktım rahatsız ediyor çıkartırım.

benim doktorum hapı önerdi spirali önermedi. spiral daha tehlikeliymiş hiç çocuğu olmayanlarda. ben hap kullanmayı düşünüyorum açıkcası. inşallah sorun olmaz.

her bunye değışıklık gostersede dogum kontrol hapları ınsanı hormonal acıdan delırten bısey ben 4 ay kullandım tamam delırıyorum dedım 1 ay ara verdım ve yıne basladım mecburıyetten :( yazz kullandım sımdı yasmın kullanıyorum. yerlı yersız aglama nobetlerım oldu paranoyaklık derecesıne geldım sureklı uyku yaptı zor atlattım o anları hos hala aglamaya meyılım var ama eskısı kadar degıl ılactan baska cozumler bulmayı dene en azından hormonlarını etkılemesın... ve ayrıca mutluluklar dılıyorum...

arkadslar ben de bu ay ılk defa belera kullanmaya basladım bugun 21.gunum ama ıkı gundur kahverengı lekeler gfelıo heran adet olacak gıbı kasıklarım da hafıf hafıf agrı var ama ara vermek ıstemıorum tatıle gdecem erkek arkadsımla ve kahverengı leke gelıo ılaca devam ettıgımde hala gelıcek mı ara vermek ıstemıorum ve bırlıkte oldgumuzda bu lekeler yıne gelecek mı yanı ne yapacagımı sasrmıs duruödayım ve bugun belera yerıne yasmın verdıler eczaneden aynı degerde oldugu ıcın ellerınmde kalmadgından bı fark olur mu lutfen yardım edın :((((

Evlenince bende 1 yıl kullandım tatlım sonra bıraktım ama keşke kullanmasaydım bazı yan etkileri oluyo çünkü bende kilo yaptı mesela :S

Back